Algemeen

Op deze pagina vind je alle informatie voor toeschouwers, hoe jij vrijwilliger wordt bij de SNS Oss City Run en het goede doel dat wij steunen!

Ga direct naar:

Toeschouwers

UPDATE 23 september 2021: Toeschouwers bij de SNS Oss City Run zijn meer dan welkom om van deze Run een onvergetelijke ervaring te maken. De deelnemers zullen het heel erg waarderen dat jullie ze aanmoedigen om deze City Run te volbrengen. Zo voelen de deelnemers ook hoe het is om als een echte winnaar over de finish te komen. Wat is er nu leuker dan binnengehaald te worden door een groot enthousiast publiek?

Toeschouwers zijn overal op het parcours gewenst, behalve in de gebouwen vanwege de huidige Coronamaatregels. Behalve bij de Groene Engel, hier mag je uiteraard gewoon gebruik maken van de horeca in het gebouw en zo genieten van alle lopers die passeren. Let op dat binnen de horeca het Corona Toegangs Bewijs van toepassing is. Wil je meer weten over het parcours en waar je als toeschouwer zo vaak mogelijk jouw deelnemer aan kunt moedigen, klik dan hier.

 

Start en finish: op de Heuvel

Het echte spektakel is te zien bij de start en finish van de Run, op de Heuvel. Ondanks dat we nog niet zeker weten of het evenemententerrein vóór de start toegankelijk is voor toeschouwers, is de startstreep dat wel (zonder QR code verplichting). Zo kun je altijd je loper zien vertrekken wanneer hij of zij aan de run begint. Dit jaar liggen de gezellige horecagelegenheden op de Heuvel net buiten het evenemententerrein. Hier kun je plaatsnemen om te genieten van een lekker drankje, terwijl de deelnemers zich in het zweet werken. Op het evenemententerrein zal de muzikale verzorging plaatsvinden, is er een sfeervolle warming-up en worden aan het einde de winnaars gehuldigd.

Kortom: genoeg reden om te komen kijken bij de SNS Oss City Run om de deelnemers en jezelf een super dag te bezorgen!

Vrijwilligers

Wil je graag je steentje bijdragen om van dit unieke evenement weer een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers om het team te versterken bij het uitvoeren van verschillende taken. Stuur een email naar info@runlimited.nl voor meer informatie. Dan kijken we samen welke taak het beste bij jou past!

 

Maatschappelijke stage

 

Ben jij middelbare scholier en nog op zoek naar een leuke plek waar jij je maatschappelijke stage kunt doen? De SNS Oss City Run is een goedgekeurde stageplek van Mas4Jou. Bekijk onze vacature op de stagebank,  klik dan hier.

Goede doel

De Voedselbank Oss: het goede doel van de SNS Oss City Run 2021!

LOGO-VB-Oss-en-Omgeving-LANG--CMYK-(1)

Want soms zit het mee, en soms zit het even tegen… En als het even tegenzit, is er de Voedselbank. Even de zorgen wegnemen of je wel voldoende geld hebt om een maaltijd op tafel te zetten voor jezelf en je gezin. De Voedselbank voor Oss en Omgeving helpt iedere week ruim 200 huishoudens in de regio Oss met een voedselpakket. Zestig vrijwilligers zetten zich in om de voedselpakketten elke week weer gevuld te krijgen met gezonde en voedzame producten. Achter de 200 huishoudens zitten zo’n zes- tot zevenhonderd personen. En wist u dat bijna 250 van hen onder de 18 jaar zijn. En dat anno 2020. De Voedselbank blijft broodnodig.

 

De klanten van de Voedselbank krijgen niet zomaar een pakket. Ze moeten voldoen aan strikte criteria, die ieder half jaar opnieuw worden getoetst. Daarnaast hanteert de Voedselbank de slogan ‘geen pakket zonder traject’. Dat betekent dat iedere klant wordt begeleidt om aan het probleem waardoor hij of zij in moeilijkheden is gekomen te werken. Het voedselpakket is een tijdelijk hulp, met een maximum termijn van drie jaar. Gelukkig kunnen de meeste klanten na één tot twee jaar weer op eigen benen staan.

 

De Voedselbank heeft uw hulp hard nodig, want los van het voedsel dat verzameld wordt bij supermarkten, bakkers, slagers, distributiecentra en levensmiddelenproducenten zijn er behoorlijke uitgaven: de huur van het pand, energiekosten en logistieke kosten. Ondanks dat de gemeenten in de regio de Voedselbank subsidiëren, heeft de Voedselbank elk jaar toch een gat in de begroting dat via donaties en giften gedicht moet worden.

 

De SNS Oss City Run heeft de Voedselbank Oss als goede doel voor de editie van 2021 uitgekozen. Zij kunnen alle (kleine) donaties goed gebruiken. Met uw bijdrage kan de bus van de Voedselbank blijven rijden en kunnen allerlei noodzakelijk verpakkings- en verwerkingsmateriaal gekocht worden. Help jij ook een handje mee om ruim 200 huishoudens wekelijks te voorzien van het broodnodige voedsel?

 

Via het online inschrijfformulier kun je naast je inschrijving voor de SNS Oss City Run 2021, ook een vrijwillige donatie doen aan De Voedselbank Oss en Omgeving.

Ga je niet deelnemen maar wil je toch een donatie doen of in een andere vorm wat betekenen voor de Voedselbank Oss? Dan kunt u de Voedselbank ook rechtstreeks steunen via de Club van 100 of gewoon met een donatie. Hoe, dat leest u op de site: voedselbank-oss.nl

 

Alvast bedankt namens Stichting Runlimited en het bestuur van de Voedselbank Oss!