Algemeen

Op deze pagina vindt je alle informatie voor toeschouwers, hoe jij vrijwilliger wordt bij SNS Oss City Run en het goede doel dat wij steunen!

Ga direct naar:

Toeschouwers

Toeschouwers bij de SNS Oss City Run zijn meer dan welkom om van deze loop een onvergetelijke ervaring te maken. De lopers zullen heel erg waarderen dat jullie ze aanmoedigen om deze City Run te volbrengen. Zo voelen de lopers ook hoe het is om als een echte winnaar over de finish te komen. Wat is er nu leuker dan binnengehaald te worden door een groot enthousiast publiek?

Toeschouwers zijn overal op het parcours gewenst, behalve in de gebouwen zelf. Dit vanwege de veiligheid met name rondom smallere doorgangen. De meeste gebouwen worden namelijk speciaal voor de lopers opengesteld. Verzorgingstehuis de Wellen is hierop de enige uitzondering. Zij zijn uiteraard gewoon geopend en je kunt hier een kijkje op de run nemen met een kop koffie vanuit de kantine. Wil je meer weten over het parcours en waar je als toeschouwer zo vaak mogelijk jouw loper aan kunt moedigen, klik dan hier.

 

Start en finish: op de Heuvel

 

Het echte spektakel is te zien bij de start en finish van de loop, op de Heuvel. Hier kun je als toeschouwer genieten van een drankje van de vele horecagelegenheden op de Heuvel terwijl jouw loper zich in het zweet werkt. Heb je trek? Geen probleem! De kraam met Oosterse snacks van Mr. Long is staat klaar op de Heuvel om de honger te stillen. Ook zal hier de muzikale verzorging plaatsvinden, zie je een sfeervolle warming-up en worden aan het einde de winnaars gehuldigd.

Kortom: genoeg reden om te komen kijken bij de SNS Oss City Run om de lopers en jezelf een super dag te bezorgen!

Vrijwilligers

Wil je graag je steentje bijdragen om van dit unieke evenement weer een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers om het team te versterken bij het uitvoeren van verschillende taken. Stuur een email naar info@runlimited.nl voor meer informatie. Dan kijken we samen welke taak het beste bij jou past!

 

Maatschappelijke stage

 

Ben jij middelbare scholier en nog op zoek naar een leuke plek waar jij je maatschappelijke stage kunt doen? De SNS Oss City Run is een goedgekeurde stageplek van Mas4Jou. Bekijk onze vacature op de stagebank,  klik dan hier.

Goede doel

GESPOSS: het goede doel van de SNS Oss City Run 2019!

 

De SNS Oss City Run heeft als visie dat iedereen plezier zou moeten kunnen beleven aan sport. Jonge, oude, beginnende en gevorderde sporters. Maar ook sporters met een beperking. Gesposs is een Osse sportvereniging voor aangepast sporten. Zo behoren jeugd- en jongeren zwemmen, volwassenen zwemmen, zitvolleybal en waterbasketbal tot hun aanbod. Gesposs heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met een beperking tijdens het beoefenen van deze sporten. Een team van gemotiveerde vrijwilligers en de inzet van speciale voorzieningen zorgen ervoor dat kinderen en volwassenen met een beperking met plezier kunnen sporten. Sporten kan een belangrijke bijdrage leveren aan de (re)integratie van mensen met een beperking in de maatschappij. Daarnaast kunnen de sporters genieten van de sociale contacten die ze binnen de verenging opdoen.

 

De SNS Oss City Run heeft Gesposs als goede doel voor de editie van 2019 uitgekozen. Zij kunnen alle (kleine) donaties goed gebruiken. Om hiermee diverse attributen voor hun sportfaciliteiten te kunnen financieren en onderhouden, zoals een zwembadlift, doucherolstoelen en een aankleedtafel. Help jij ook een handje mee om het sporten voor mensen met een beperking mogelijk te maken? Via het online inschrijfformulier kun je naast je inschrijving voor de SNS Oss City Run 2019, ook een vrijwillige donatie doen aan Gesposs.

Ga je niet deelnemen maar wil je toch een donatie doen of in een andere vorm wat betekenen voor Gesposs? Stuur dan een mailtje naar anne@runlimited.nl. Tevens is Gesposs op zoek naar vrijwilligers voor het ondersteunen bij het zwemmen op dinsdagavonden. Neem vooral ook een kijkje op de website van Gesposs: www.gesposs.com. Alvast bedankt namens ons en het bestuur van Gesposs!