Algemeen

Op deze pagina vindt je alle informatie voor toeschouwers, hoe jij vrijwilliger wordt bij SNS Oss City Run en het goede doel dat wij steunen!

Ga direct naar:

Toeschouwers

Toeschouwers bij de SNS Oss City Run zijn meer dan welkom om van deze loop een onvergetelijke ervaring te maken. De lopers zullen heel erg waarderen dat jullie ze aanmoedigen om deze City Run te volbrengen, maar ook dat lopers voelen hoe het is om als een echte winnaar over de finish te komen. Wat is er nu leuker dan binnengehaald te worden door een groot enthousiast publiek?

Toeschouwers zijn overal op het parcours gewenst, op enkele plekken na. Zo zijn “de Passage” en “de Schakel” vanwege veiligheidsoverwegingen dicht voor publiek en zullen ook het notarissenkantoor van Pinkse Philips Hubert en de molen op de Nieuwe Brouwersstraat niet open zijn voor toeschouwers. In de bioscoop en café Rebel zijn toeschouwers graag geziene gasten, mits het niet overvol wordt. Wil je meer weten over het parcours en waar je als toeschouwer zo vaak mogelijk jouw loper over de streep kunt juichen, klik dan hier.

 

Heuvel en Groene Engel

 

Kom gerust ook op onze hoofdlocaties kijken. Tijdens de loop valt er veel te zien bij de Groene Engel, waar een drankpost en wisselpunt voor de estafette is. Echter het echte spektakel is te zien bij de start en finish van de loop, op de Heuvel. Hier kun je als toeschouwer genieten van een drankje van de horecagelegenheden op de Heuvel of een lekkere loempia eten van Mr. Long terwijl jouw loper zich in het zweet werkt. Ook zal hier de muzikale verzorging plaatsvinden, zie je een sfeervolle warming-up en worden aan het einde de winnaars gehuldigd.

Kortom: genoeg reden om te komen kijken bij de SNS Oss City Run om de lopers en jezelf een super dag te bezorgen!

Vrijwilligers

Kan je zelf niet deelnemen maar wil je wel graag betrokken zijn bij dit unieke evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers om het team te versterken bij het uitvoeren van verschillende taken. Stuur een email naar info@runlimited.nl voor meer informatie. Dan kijken we samen welke taak het beste bij jou past!

Goede doel

Een shirt voor jou en een shirt voor Zuid-Afrika!

 

Stichting Runlimited wil niet alleen een mooi evenement neerzetten voor haar deelnemers op 15 april, en daarom is gekozen om ook een goed doel te verbinden aan de SNS Oss City Run 2018. Het goede doel is Stichting Friends of Kurland.

 

Hoe kun jij stichting Friends of Kurland steunen? Bij je inschrijving kun je er voor kiezen om een donatie van €4,- te doen aan Stichting Friends of Kurland. Dit is dezelfde prijs als waarvoor je een mooi SNS Oss City Run shirt aanschaft. Met jouw donatie geef je direct óók een shirt aan een loper in Kurland Village in Zuid-Afrika. Voor de inwoners van dit township is een sportshirt een ongekende luxe. Toch willen ook deze kinderen en volwassenen sporten en vergis je niet, sporten betekent voor hen – net als voor ons – zo veel meer dan alleen een rondje hardlopen.. Het is een kans op letterlijk in beweging komen, op succeservaringen, op eigen verantwoordelijkheid.

 

Marleen Frunt van Runningtherapie Bernheze gaat regelmatig naar dit township om trainingen te geven en zij zorgt er persoonlijk voor dat elke gedoneerde cent op de juiste plek terecht komt. Het shirt wat je doneert zal dáár gemaakt en bedrukt worden zodat er ook aan de productie een boterham verdiend gaat worden. Met jouw donatie help jij een loper aan een shirt – én aan zo veel meer!

 

Wil jij meer informatie over dit goede doel, kijk dan eens op hun Facebookpagina.