Virtual Winter Challenge

Op deze pagina vind je alle informatie over ons nieuwe virtuele winter evenement: De SNS Oss Virtual Winter Challenge. Kom de winter door en doe mee!

Ga direct naar:

De SNS Oss Virtual Winter Challenge werd georganiseerd begin 2021. Aangezien deze challenges voorbij zijn kun je je niet meer aanmelden.

Ben jij al overtuigd? Wil jij deze winter ook weer een keer een uitdaging met jezelf en anderen aangaan?

Wil jij fit de winter doorkomen?

 

Om je zelf aan te melden hoef je je alleen aan te melden bij onze SNS Oss City Run Strava groep. Wanneer jij ons parcours loopt in de weken waarin deze challenge open staat, wordt deze automatisch geregistreerd. Heel makkelijk dus.

En deelname is helemaal GRATIS!

 

Onderstaande knop brengt je naar onze Strava groep. Meld je dus nu nog aan!

Wat is het?

Dit jaar hebben we de SNS Oss City Run uitgesteld tot na de zomer, naar zondag 3 oktober 2021. Omdat het dus nog lang duurt voordat we weer onze Osse City Run kunnen lopen, willen we iets anders organiseren in de tussentijd. In de tijd van lockdowns, social distancing en vooral geen wedstrijden, helpen we jou de winter door met onze Virtual Winter Challenge.

In totaal organiseren we 5 challenges van tussen de 4 en 7 kilometer. Je kunt één challenge meedoen, of alle vijf.

 

Wanneer

De eerste challenge begint op maandag 4 januari 2021. Voor elke challenge heb je 2 weken de tijd om hem te lopen. Dit mag je zo vaak doen als je wilt. Je snelste tijd blijft staan. Strava selecteert automatisch jouw snelste poging op het parcours. De vijfde challenge zal eindigen op zondag 21 maart 2021.

De challenges zullen dus plaatsvinden op de volgende data:

ChallengeBegindatumEinddatum
Challenge 1Maandag 4 januari 2021Zondag 17 januari 2021
Challenge 2Maandag 18 januari 2021Zondag 31 januari 2021
Challenge 3Maandag 1 februari 2021Zondag 21 februari 2021
Challenge 4Maandag 22 februari 2021Zondag 7 maart 2021
Challenge 5Maandag 8 maart 2021Zondag 21 maart 2021

*Door de extreme winterse omstandigheden hebben we challenge #3 met 1 week verlengd. Oorspronkelijk eindigde de laatste challenge op zondag 14 maart, door de verlenging van challenge #3 zal dit dus nu zondag 21 maart zijn.

Waar

Alle challenges zijn in de omgeving van Oss. Uiteraard maken we niet alle challenges in één keer bekend. Waar de volgende twee weken gelopen moet worden, zetten we de dag voor aanvang (dit is altijd een zondag) online. Houd onze Social Media kanalen hiervoor goed in de gaten. Uiteraard komt er dan ook een bericht in onze Strava groep.

 

Voor een complete lijst van onze challenges, met route beschrijving en kaart, vind je bij onze Challenges.

 

Klassement

Onze 5 challenges samen vormen een competitie. En wij maken het klassement voor je op!

Zo kun je een spannende strijd uitvechten met bekende en onbekende lopers voor een mooie plek in het klassement van de SNS Oss Virtual Winter Challenge. Om mee te doen aan het klassement moet je minimaal 4 van de 5 challenges gelopen hebben. Zo kun je toch meedoen aan de competitie als je een keer een week in quarantaine moet of je niet zo lekker voelt.

 

Hoe wij het klassement opmaken, vind je bij de Regels.

De Challenges

Challenge 1: De Naaldhof Oss (4km)

 

We starten op de parkeerplaats van Hotel de Naaldhof in Oss. Vanaf de straat (Docfalaan) loop je links langs de parkeerplaats van de Naaldhof. Hier ligt een fietspad dat je volgt. Het fietspad slaat vrij snel vanzelf naar links de Aengelbertlaan in. Vlak voor Chaletpark De Naaldhof. Dit is ook een fietspad dat je een lange tijd rechtdoor volgt. Dit is een donker stuk, dus loop je ’s avonds, dan is het aan te raden om verlichting bij je te dragen. Het fietspad loopt vanzelf over in een weg. Rechts van je verschijnt een industrieterrein. Je loopt na dik 1 km op een grote kruising af, net vóór deze kruising sla je linksaf op een fietspad dat parallel loopt aan de Julianasingel.

 

Dit fietspad slingert lichtjes en loopt tussen wat bomen door. Dit fietspad blijf je volgen. Na bijna 2 km loopt het fietspad over in de Heidelaan. Ook hier ga je rechtdoor. Op de Heidelaan sla je linksaf met de kruising met de Willibrordusweg. Je neemt hier het voetpad aan de rechterkant van de weg (je steekt de weg dus over). Loop niet over de weg hier, omdat Strava je route mogelijk niet registreert. Je volgt dit voetpad tot en met het einde (net voorbij een hertenkampje aan de linkerkant). Aan het eind ga je op de weg links en meteen rechts.

 

Je volgt de Willibrordusweg verder tot voorbij restaurant Clemens. Hier kom je op een Y-splitsing (beiden Willibrordusweg). Je volgt de weg hier links schuin rechtdoor (Willibrordusweg 120 t/m 150). Je blijft de weg alsmaar volgen en negeert de afslagen. De weg loopt vanzelf over in de Munlaan. Net voor je horloge 4km aangeeft kom je op een kruising met de Docfalaan. Hier sla je linksaf voor de eindsprint. De finish ligt recht voor Hotel de Naaldhof. Loop voor de zekerheid door tot het fietspad waar je begonnen bent.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Challenge 2: De Geffense Plas (5km)

 

Voor Challenge #2 gaan we naar de Geffense plas. We beginnen daar op de parkeerplaats. Let op dat je hier je auto alleen kunt parkeren tot 20.00 ‘s avonds. Ga je later lopen (of ben je later terug) kun je de auto parkeren bij restaurant ’t Woud. Met de fiets of te voet is de start gewoon te bereiken. Deze route is voor de helft slecht verlicht en loopt deels door de bossen. Het is dus aan te raden om de route overdag of met goede verlichting te lopen.

 

De start van deze Challenge is op het fietspad dat de Geffese Plas verlaat. Je vindt de startstreep op dit fietspad aan het begin van het parkeergedeelte (bijna bij het gebouw van de Geffense Plas). Na de start verlaat je via het fietspad het parkeerterrein van de Geffense Plas. Bij de T-kruising net buiten het terrein sla je rechtsaf het fietspad op. Dit fietspad volg je tot aan de rotonde. Hier slag je voor de rotonde rechtsaf waarbij je parallel aan de weg loopt. Let op dat je bij de rotonde niet afsnijdt over het gras. Het kan zijn dat je segment dan NIET wordt gemeten.

 

Je blijft dit fietspad langs de Heihoeksingel volgen. Na ruim 1 km neem je het eerste fietspad naar rechts de bossen in. Je volgt dit fietspad voor ruim 1.5 km tot je bij een weg komt (Oude Baan). Het fietspad gaat aan de overkant van de weg verder, maar hiervoor moet je schuin rechts de weg oversteken. Nadat je de Oude Baan hebt overgestoken, blijf je dit fietspad voor een kleine kilometer volgen. Waar het fietspad sterk naar links afbuigt ga je rechtsaf, tussen een heg door, na een huis in aanbouw. Je loopt deze weg uit, tot je aan de grote doorgaande weg komt (de Heesterseweg). Je slaat hier rechtsaf en loopt over het fietspad. Je blijft deze weg volgen tot je weer bij de ingang van de Geffense Plas bent. Loop voor de zekerheid door tot het fietspad waar je de parkeerplaats de Geffense plas hebt verlaten.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Challenge 3: Koolwijk (6km)

 

De komende twee weken zijn de Koolwijk en Berghem het toneel van de SNS Oss Virtual Winter Challenge. De start en finish van challenge #3 ligt in mini-dorpje Koolwijk. Je kunt in Koolwijk, vlakbij de start en finish, je auto of fiets parkeren langs de Koolwijksestraat. Gelieve niet te parkeren op de parkeerplaats van de Sint Anna Kapel, dit hebben zij liever niet. Deze route is goed verlicht op 1 onverhard pad in de polder na (Kruiwagenstraat). Bij helder weer of een goede lamp is deze route ook te lopen in de avond (vóór 21:00 uur natuurlijk).

 

De startplek is op de kruising Koolwijksestraat en de Berghemseweg in Koolwijk. Je start aan de zuidkant van de Berghemseweg met rug naar deze straat. Vanaf hier loop je de Koolwijksestraat in zuidelijke richting, in de richting van het bos. Na 300 meter kom je een Y-splitsing tegen, waar je rechts aanhoudt. Vanaf hier blijf je de verharde weg volgen. Bij een kruising ga je hier 2x rechtdoor. Je negeert als eerst na ruim 1 km de kruising met de Hoefstraat en net voor het 2km punt steek je de Hoessenboslaan in Berghem over. Pas op, hier kan wat verkeer zijn. Ondanks dat je hier voorrang hebt, wil het niet altijd zeggen dat je dit ook krijgt.

 

Je vervolgt het fietspad door de Wijk Piekenhoef tot je een fietspad kruist (op ongeveer 2.5 km). Bij het rode asfalt sla je rechtsaf. Je komt hier langs basisschool de Fonkeling. Net na de basisschool steek je de Willandstraat over en volg je het fietspad dat hier parallel aan ligt. Dit fietspad blijf je volgen tot dit overgaat in de weg. Hier blijf je rechtdoor de Willandstraat volgen. Na ruim 3.5 km kom je op een T-kruising. Hier sla je links af de Hoessenboslaan op. Je kunt hier de stoep aan de linkerzijde volgen of het fietspad aan de rechterzijde van de weg.

 

Vervolgens neem je de eerste afslag naar rechts, het eerder genoemde onverharde pad (kruiwagenstraat). Let hier goed op de kleinere kuiltjes in de weg! Dit pad komt uit op een T-kruising waar je rechtsaf gaat. Vlak hierna draait de weg terug naar links en blijf je deze volgen. Nu ruim 4.5 km kom je uit op een T-kruising met de Hoefstraat, hier sla je links af. Vanaf hier is de route weer volledig verhard en verlicht. Je volgt deze weg tot en met de kruising van de Berghemseweg. Daar sla je rechts het fietspad op. Snij hier dit lusje niet af door slootje te springen, dan wordt je tijd niet opgemeten. Je blijft dit fietspad volgen voor de eindsprint richting Koolwijk. De finish ligt bij het eerste zijstraatje de Koolwijk in. Voor de zekerheid loop door tot de kruising waar je begonnen bent.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Challenge 4: Megen (6km)

 

Nadat we de zuid, oost en westkant van Oss hebben bezocht, gaan we nu naar het Noorden van Oss. Welteverstaan naar Megen. Wij hopen dat jullie gaan genieten van deze mooie route over de duiken bij de Maas en door de kasseienstraten van dit pittoreske stadje. Als parkeergelegenheid kun je de auto of fiets kwijt op het parkeerterrein van voetbalvereniging Ulysses. De route is relatief open, maar niet overal verlicht. Met goede lamp is deze route echter wel te lopen in de avond (vóór 21.00 uur zolang de avondklok nog van kracht is).

 

We starten bij de oprit van het parkeerterrein van de voetbalvereniging en vertrekken in oostelijke richting over de Maasdijk richting de veerpont. Op de eerste Y-splitsing hou je de linkerbaan aan. Net na deze splitsing, wanneer je 250 meter onderweg bent, sla je links af een smal voetpad over de dijk op. Op dit voetpad zie je eerst aan je linkerhand de velden van voetbalvereniging Ulysses en rechts de Maas. Daarna loop je parallel aan de Maasdijk en blijf je dit voetpad ruim een kilometer volgen, tot het pad eindigt bij een weg. Je steekt deze weg schuin over de Maasdijk op. Hier is de dijk (met grote bomen aan je linkerhand) een fietspad.

 

Het fietspad eindigt met de kruising met de Hoogduinsestraat als je 2.7 km onderweg bent. Je slaat hier linksaf. Iets verderop kom je een kruising tegen met een kapel waar je wederom linksaf slaat, de Kapelstraat in. De Kapelstraat volg je voor 1 km en je slaat in Megen linksaf de Houtstraat in. De Houtstraat gaat vanzelf over in de Maasbommelsestraat. Deze weg draait rechtsaf de Maasdijk op. Dit is de weg waar je al parallel aan hebt gelopen over het voetpad de eerste kilometers.

 

De Maasdijk volg je 700 meter. Bij de eerste afslag naar rechts ga je de dijk weer af, de Nonnenstraat in. Hier loop je langs het klooster van Megen. Bij het Klooster sla je de eerste afslag linksaf naar de Clarastraat. Deze weg gaat over in een kasseienstraat. Je neemt de eerste straat naar links na het Klooster: De Verlengde Torenstraat. Neem deze afslag zo kort mogelijk langs het gebouw, omdat er auto’s verraderlijk om de hoek kunnen komen. Aan het eind van de straat zie je de finish voor je liggen. De finishstreep is hetzelfde als de startstreep. Loop dus door tot en met de oprit van het parkeerterrein van voetbalvereniging Ulysses.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Challenge 5: Herperduin (5km)

 

Voor de laatste Challenge van SNS Oss Virtual Winter Challenge, verruilen we de dijken en kasseien voor bossen en los zand. We gaan ditmaal offroad! Bij deze laatste Challenge kunnen jullie je nogmaals wagen aan een echte wedstrijdafstand: 5km. De route start aan de Schaijkseweg tussen pannenkoekenhuis Pan Enzo en restaurant de Kriekeput. Het parkeerterrein van restaurant de Kriekeput is erg groot en dus erg geschikt om te parkeren als je met de auto komt. Recht voor Pan Enzo is er veel ruimte voor fietsen. Omdat het nu wat langer licht is kun je deze net rond etenstijd nog lopen, alleen om in het donker de bossen in te gaan is niet verstandig.

 

We starten op het rode fietspad aan de Schaijkseweg ter hoogte van Pan Enzo bij de opvallende rotonde met het houten kunstwerk. We vertrekken in zuidelijke richting, richting Schaijk. Je blijft dit fietspad volgen. Je komt hier langs de ingang van Vakantiepark Herperduin. Wanneer je de brug over de snelweg in zicht krijgt (je bent ongeveer 750 meter bezig), neem je de afslag naar rechts. Deze weg buigt meteen naar links en loopt nog even parallel aan de weg omhoog richting brug.

 

Deze weg blijf je voor ruim 1.7 km volgen en loopt een lang stuk langs de snelweg (A50). Als je 2 km op weg bent passeer je tuincentrum Verstegen. Na het Tuincentrum slaat de weg rechtsaf (je kunt hier geen andere kant op) en maakt vervolgens een bocht naar links. Je komt daarna op een kruising met de Sint Annastraat. Je slaat hier rechts af richting bos. Je komt bij het bos via een parkeerplaats. Je slaat net na de parkeerplaats rechts af (je passeert hier een open hek). Op dit pad heb je constant een hek aan je linkerhand. Dit hek volg je voor bijna 1 km.

 

Na een kleine kilometer sla je flauw links af. Net voor het 4km punt zie je voor je een zandvlakte opdoemen. Je houdt rechtdoor aan en houdt de zandvlakte aan je rechterhand. Het is nu een heel stuk strak rechtdoor, door het af en toe mulle zand. Pas op dat je niet automatisch het mountainbikepad blijft volgen en dus niet flauw linksaf slaat. Het segment wordt dan mogelijk niet geregistreerd! Als je na de zandvlakte en tussen de heuvels door hebt gelopen, kom je bij een geasfalteerd fietspad. Op dit fietspad sla je rechts af en kun je je opmaken voor de eindsprint. De laatste 400 meter volg je dit fietspad en kom je zo weer bij Pannenkoekenhuis Pan Enzo, waar het bordje Finish op je staat te wachten.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Prijzen

Bij de SNS Oss Virtual Winter Challenge zijn er allerlei leuke prijzen te winnen. Niet alleen voor de aller snelste, maar iedereen maakt kans. We verloten een kleinigheidje per challenge en we hebben mooie prijzen voor de deelnemers aan het klassement. Je maakt hier kans op wanneer je aan minimaal 4 van de 5 challenges hebt deelgenomen.

Per Challenge

Per challenge verloten we een medaille van de uitgestelde SNS Oss City Run 2020 onder alle deelnemers aan de challenge. Ongeacht hoe vaak je hebt deelgenomen en hoe hard je hebt gelopen. Iedereen maakt even veel kans.

 

Zo kan de hanger met medailles toch nog gevuld worden na een jaar met bijna geen echte wedstrijden.

Klassement – Winnaars

Onze hoofdsponsor SNS Oss, Heesch, Den Bosch, heeft een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld voor de aller snelsten bij deze challenge. Zowel de top 3 bij de mannen als bij de vrouwen ontvangen een bon voor ‘De Winkelier van Hier‘. Met deze bon kun je zelf een cadeau uitzoeken in een winkel in Oss. Of je gebruikt de bon om een keer lunch, avondeten of een borrelhapje af te halen (maar we hopen dat je in maart hier weer gewoon terecht kan). Op deze manier steun je een van de vele mooie winkels in Oss, die het in deze tijd toch al behoorlijk zwaar hebben.

 

Jij bepaalt waar jij je bon uitgeeft en welke winkel in Oss jij wilt steunen.

Wil je weten welke winkels aangesloten zijn bij de Winkelier van hier? Klik op het logo rechts om te bekijken wat Oss allemaal te bieden heeft.

 

We hebben de volgende prijzen ter beschikking voor onze winnaars:

1e prijs€75,- te besteden bij de Winkelier van Hier
2e prijs€50,- te besteden bij de Winkelier van Hier
3e prijs€25,- te besteden bij de Winkelier van Hier

Klassement – Extra verloting

Naast de 3 snelste mannen en 3 snelste vrouwen, maakt iedereen kans op een leuke prijs.

Daarom verloten we onder alle niet-winnaars een gratis inschrijving voor de SNS Oss City Run 2021 op zondag 3 oktober. Dit doen we bij zowel de mannen als bij de vrouwen. Een leuke manier om nu alvast je inschrijfbewijs voor 3 oktober bij elkaar te lopen.

Aanmelden

De SNS Oss Virtual Winter Challenge werd georganiseerd begin 2021. Aangezien deze challenges voorbij zijn kun je je niet meer aanmelden.

Ben jij al overtuigd? Wil jij deze winter ook weer een keer een uitdaging met jezelf en anderen aangaan?

Wil jij fit de winter doorkomen?

 

Om je zelf aan te melden hoef je je alleen aan te melden bij onze SNS Oss City Run Strava groep. Wanneer jij ons parcours loopt in de weken waarin deze challenge open staat, wordt deze automatisch geregistreerd. Heel makkelijk dus.

En deelname is helemaal GRATIS!

 

Onderstaande knop brengt je naar onze Strava groep. Meld je dus nu nog aan!

Tips voor veilige deelname

Om veilig deel te nemen, probeer om te gaan lopen op een niet zo populaire tijd. Veel mensen zullen in verband met werk vooral de avonden doordeweeks en het weekend overdag gebruiken om de challenges te voltooien. Mocht je doordeweeks overdag de mogelijkheid hebben, dan zou het mooi zijn om dan de challenge proberen te voltooien. Zo voorkomen we dat er grote groepen tegelijk zich verzamelen.

 

Natuurlijk mag je ook met een groepje bij de challenges afspreken. Houd je wel altijd aan de richtlijnen van het RIVM!

Hieronder vind je een aantal tips om het lopen veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen doen, wanneer je besluit om met een groepje naar de start van de challenge te komen.

 • Start niet tegelijk, maar één voor één
 • Houd bijvoorbeeld 1 minuut tussen het moment dat jullie starten
 • Laat de snelste als eerste vertrekken, zodat je inhaalbewegingen voorkomt

Regels

We hebben een aantal regels opgesteld voor ons virtuele evenement, maar over het algemeen is het vrij simpel: Je loopt in de aangegeven 2 weken het rondje, upload deze op Strava en wij doen de rest. Toch even een paar punten om rekening mee te houden:

 

 • Wij gaan de hardlopentijden op Strava NIET controleren. We gaan ervan uit dat iedereen eerlijk deelneemt en zijn tijden upload. Alleen als we uitslagen zien die echt niet kunnen, zullen we deelnemers er op aanspreken.
 • Tijden moeten worden geupload op Strava in de 2 weken die zijn aangegeven voor de Challenge. Alle pogingen die worden gedaan buiten deze 2 weken, worden NIET meegenomen in de uitslag.
 • ALLEEN tijden die zijn geupload via Strava tellen mee. Tijden die worden doorgegeven op elke andere manier (bijvoorbeeld via e-mail, op social media etc) worden NIET meegenomen in de uitslag.
 • Om de uitslag te kunnen meten maken we gebruik van Strava Segmenten. Deze segmenten zijn bindend voor de uitslag. Neem je een verkeerde afslag, heb je teveel afgesneden of wordt het segment niet herkend omdat je GPS het niet goed deed, dan kunnen wij je uitslag NIET verwerken.

 

Klassement

Omdat we geen categorieën hebben met lange en korte afstanden loopt iedereen dezelfde totale afstand. Daarom berekenen we de eindstand in het klassement door alle tijden bij elkaar op te tellen. De deelnemer met de laagste eindtijd is de winnaar.

Het is mogelijk om 1 afstand te missen. Om er voor te zorgen dat je toch in het klassement terecht komt, nemen we de snelheid van je langzaamste poging op de andere vier challenges die je gelopen hebt en bereken die door naar de afstand van de challenge die je hebt gemist. We doen daar vervolgens 10% bovenop je tijd. Omdat we dit al meenemen in onze tussenstanden, kan het zo zijn dat we de tijd van je gemiste challenge nog aanpassen wanneer je een latere challenge iets langzamer loopt. Om duidelijk te maken hoe dit werkt, zie onderstaand voorbeeld.

 

Jan loopt de volgende tijden op de 5 challenges:

 • Challenge 1 (4km): 19.00 minuten
 • Challenge 2 (5km): Helaas kan Jan challenge 2 niet meedoen
 • Challenge 3 (6km): 29.30 minuten
 • Challenge 4 (7km): 35.00 minuten
 • Challenge 5 (5km): 24.00 minuten

De langzaamste snelheid heeft Jan gelopen op challenge 4. Daar loopt hij 10 km/h. Om Jan’s tijd op challenge 2 te berekenen, loopt hij 10 km/h op 5km. Dit is 25.00 minuten. Hier doen we nog 10% bovenop, dus 2.30 minuten. De tijd die Jan voor Challenge 2 krijgt is dus 27.30 minuten.

Uitslagen

Hieronder vind je de uitslagen van onze challenges en het klassement van het moment. De uitslagen en het klassement zijn gesplitst tussen mannen en vrouwen. Heb je vragen of opmerkingen over de uitslag? Mail dan naar info@runlimited.nl

Klassement

Vrouwen

PositieNaamChallenge #1Challenge #2Challenge #3Challenge #4Challenge #5Totaal
1Nienke van Zoggel14:0517:5221:5825:1819:1001:38:23
2Running Essie15:1619:1122:5923:2321:2601:42:15
3Irma Janssen16:2320:1224:4024:1320:1101:45:39
4Tamara Guelen16:2820:4324:3324:5320:2401:47:01
5Corina Knijnenburg16:5021:0725:5525:4220:5901:50:33
6Chantal van Oort17:4722:1627:1528:5321:5801:58:09
7Anne van Loon17:1122:0426:4229:3322:4001:58:10
8Floortje van Bergen19:0423:2928:3027:3422:4102:01:18
9Diana Jansen18:5923:3028:4328:2123:5102:03:24
10Ellie van Zoggel18:0023:1928:2627:4826:0402:03:37
11Jara van der Steen18:0723:1829:0127:5225:2102:03:39
12Fraukje Slaats18:3323:4828:5129:0723:5502:04:14
13Linda van Orsouw18:5622:4531:0628:5823:0602:04:51
14Leonie Zegers20:3925:1030:0729:3124:2702:09:54
15Diana Van Erp19:2924:1729:4329:1227:1402:09:55
16Nicole van den Elzen19:4724:1429:5630:3428:0102:12:32
17Carlijn Kouwenberg20:4925:2030:3732:0825:1102:14:05
18Wendy van de Ven19:5125:3531:1531:1627:0802:15:05
19Mandy Knipping21:0426:1331:3430:5125:5902:15:41
20Hester Hummelink21:3026:2132:1132:0325:4102:17:46
21Cindy Van Oort-van Venrooij21:1126:2931:3132:0126:3702:17:49
22Marilou Nillesen21:4227:1332:1131:4726:4002:19:33
23Kelly Vrstgn21:1226:2534:2332:5626:2102:21:17
24Marion Loeffen22:4027:5733:2533:1227:5702:25:11
25Elize Smits23:0428:4034:5333:1127:1602:27:04
26Urzela Spanjers22:1628:0433:2434:4128:4002:27:05
27mabo boma25:3328:1034:3634:2026:5402:29:33
28Joyce Van Den Heuvel25:4127:5335:0133:4628:1002:30:31
29Adriette Scholte24:1029:0035:0234:2928:0102:30:42
30Linda Hoeijmakers24:5129:4236:3136:4830:1402:38:06
31Carolien Peddemors23:2329:3837:1237:0933:0702:40:29
32Andrea de Ruiter23:3029:3737:4140:1131:2602:42:25
33Rianne Dollevoet24:5130:1237:0037:0834:1602:43:27
34Jacqueline Verboord23:5930:2338:1938:4732:3002:43:58
35Jennifer Roose39:5928:0535:2334:2328:3602:46:26
36Jessie van de Giessen25:0632:3439:2338:3931:3302:47:15
37Hensy van Oostrum26:0631:2938:0340:0032:4502:48:23
38Loes van Dongen26:4632:3339:4838:1233:4302:51:02
39Nina Lagendijk26:2237:0840:5640:3530:1502:55:16
40La Dorette26:2434:3241:0340:5634:0402:56:59
41Anita Van Dam25:5233:5240:0741:2937:1502:58:35
42Debbie Klosters28:0434:3640:4242:0534:3903:00:06
43Shirley van de Giessen28:1435:1249:0044:3335:5103:12:50
44Lorena Zepeda van Wely30:4737:0946:2745:5635:2003:15:39
45Rianne van Oostrum28:0541:4744:1145:0737:0103:16:11
46Bianca Gordijn28:5946:0349:4350:1437:5103:32:50
47Kelly van Uden33:4741:3155:0254:2550:2703:55:12
48Sifra Schouten41:4949:4701:06:3501:06:0252:1004:36:23
49Janneke van Erp38:3339:0532:3501:50:13
50Mathiske Van Der Donk Haring50:3850:2943:3302:24:40
51Inge Poelmans25:1832:2726:1601:24:01
52Loes Hoefnagels29:3035:4701:05:17
53Wilma Slaats24:5633:0157:57
54Lisanne van Lieshout23:5223:52
55Jesse Keet39:1439:14
56Tamara van Geel25:1725:17
57Sharon van den Hurk28:0328:03
58Maja van Lier28:1028:10
59Denise Van Der Donk29:0429:04
60Francis van de Leijgraaf32:4832:48
61Vera Verstegen36:1036:10
62Tamara van Oss26:3026:30
63Denise ..37:0937:09
64Renee Plantenga37:0937:09

*Tijden met een gele achtergrond en rode letters zijn omgerekende tijden. Dit is een challenge die je niet hebt gelopen waarbij we je langzaamste tijd hebben gepakt, deze vervolgens hebben omgerekend naar de juiste afstand en hier 10% bovenop gedaan.

Mannen

PositieNaamChallenge #1Challenge #2Challenge #3Challenge #4Challenge #5Totaal
1Niels Verhagen12:4616:1319:2619:0916:1101:23:45
2Ron Van de Water13:3216:4919:4819:4916:2001:26:18
3Hein de Groot13:0316:0020:3819:4517:1201:26:38
4Maikel Tax13:1016:3720:2520:3417:1701:28:03
5Niels Staring13:2416:4420:1122:3317:0501:29:57
6Bart Van de Kamp13:1616:3622:4020:3617:0201:30:10
7Jip van Lent13:2316:5120:3421:3917:5001:30:17
8Bart van Dijk13:5117:2321:3821:2118:1301:32:26
9Jens Nederpel13:5817:5921:3921:4217:3101:32:49
10Virgil Topee14:3718:1422:0122:2018:3401:35:46
11Rik Joha14:3418:1922:2222:2919:2001:37:04
12Roy Maasdijk15:2319:2823:0123:2519:3101:40:48
13Job van der Velden17:1519:2123:0522:3619:3601:41:53
14Neddy Keijzers15:4120:0324:1723:5120:0901:44:01
15Glenn van Erp15:5920:3424:3523:4219:4401:44:34
16Sietse van Oorschot16:0222:2424:2623:3818:5401:45:24
17Bob van der A15:5520:0125:3124:1919:4801:45:34
18Steven Vervoort15:5922:3124:4924:3019:3901:47:28
19Erwin Hurkens16:4221:1624:3024:3520:2601:47:29
20Paul van den Heuvel16:1121:0025:4025:1720:5801:49:06
21Pim Raijmakers16:1020:4327:2524:5020:4601:49:54
22André van Bergeijk15:5521:4925:1225:3221:3001:49:58
23Hans Willemsen17:2521:3026:1124:5921:3701:51:42
24Ruud van Workum17:4921:4526:1525:3221:5801:53:19
25Gertjan Spierings17:2921:5527:1425:5621:4601:54:20
26Michiel Teunissen17:4422:2527:2026:4722:0601:56:22
27Richard van der Valk18:2223:3727:5826:4522:3401:59:16
28Harm Raaphorst18:5222:3428:2627:4622:1601:59:54
29Marel Brands15:3919:3427:5229:3327:3802:00:16
30Lennart Ruijs18:4523:1628:2228:0023:0602:01:29
31Michel Hol21:0522:3926:5626:5523:5702:01:32
32Richard van Kooten21:0223:1928:0127:2622:1002:01:58
33Martijn Jellema18:0623:3428:1327:3924:4702:02:19
34Paul Van Der Linden17:5823:1029:5027:4223:5902:02:39
35Peter Gloudemans19:1423:5728:5428:1823:1702:03:40
36Martijn van Erp19:0323:3928:3427:1526:1202:04:43
37Gert Leeijen18:5524:2830:0028:3624:3202:06:31
38Donald Janssen19:4624:1829:2629:2024:4902:07:39
39Loek van Wely25:2523:5629:1328:4523:4402:11:03
40Ad Breukers19:5025:0031:1729:4325:4702:11:37
41Maurice Setton19:4425:3431:1530:2926:2502:13:27
42Hugo Zwaans19:3328:5032:3431:2825:2202:17:47
43Marco20:4825:5831:4433:0026:2802:17:58
44Theo Broeren20:1727:2232:3032:0730:0602:22:22
45Jasper van Orsouw21:2827:4034:2532:3629:2402:25:33
46Richard Van de Meulenreek20:3427:3035:1734:2432:2102:30:06
47Hendri van Tuijl22:5228:1639:3435:5829:1302:35:53
48Teun Heister38:0049:3726:4725:5220:3002:40:46
49Mark Kremer23:2229:4337:5138:4931:4402:41:29
50Iris van Dinther24:1633:1737:2738:2930:5102:44:20
51Michaël van de Giessen30:2533:0940:0842:2231:3002:57:34
52Vincent Lagendijk26:1740:0343:4140:3730:0903:00:47
53cees Giessen31:1033:5342:3040:3934:2103:02:33
54Danny Van Galen21:4321:4417:4901:01:16
55Nicky Verhoeven25:0523:4518:5301:07:43
56Camiel van Thiel27:0626:0122:1001:15:17
57Pieter van den Akker23:2827:4929:2001:20:37
58Alwin van Erp20:5028:0529:1801:18:13
59Wilko van Vugt55:2901:09:0001:00:0003:04:29
60Bart Somberg15:4119:2324:0200:59:06
61Dennis Angevaare17:1621:4726:1801:05:21
62Niels de Haas15:5619:4030:1601:05:52
63Mark Hendriks19:0323:2930:2201:12:54
64Bart Verberkt15:5719:2024:2159:38
65Eddie Bongers16:0620:4320:3757:26
66Erwin van den Elzen16:4121:1720:5258:50
67Marcel van Dinther22:3020:4527:0101:10:16
68Henk Lagerweij19:1524:4326:1101:10:09
69Remco Verhagen25:0030:1330:2501:25:38
70Egiel Hanenberg23:5724:3148:28
71Paul Moreu23:3828:0651:44
72Dion Jansen22:2226:4649:08
73Willem van der Weijden28:1724:0052:17
74Bart Jansen29:2438:2601:07:50
75Henri clavant30:5039:2101:10:11
76Marc Heesbeen15:1823:2138:39
77Cordy Pittens15:5521:3537:30
78Oscar Selhorst17:0922:1439:23
79Michael Van den berg18:4423:2742:11
80Marco Platenburg20:2124:4845:09
81Ward Heij25:4725:47
82Job de Klein28:3728:37
83Roy Van Thiel28:5128:51
84Martijn Groeneveld29:0029:00
85Rick Hendriks16:1516:15
86Jurn van Gisteren19:4219:42
87Mats van Kempen21:1321:13
88Erik Loeffen22:2222:22
89Frank De Kleijn23:5223:52
90Jaspe Egelmeer-Kennes23:5523:55
91Geffrey van Erp24:2724:27
92Ronnie Krosschell24:4824:48
93Rowan van Rooijen25:3425:34
94Rob Smits28:3128:31
95Rutger Peufflik29:1529:15
96Jan van Schadewijk30:5530:55
97Tom van der Valk33:5233:52
98Bjorn Hanegraaf15:5815:58
99Jos Lommerse16:5016:50
100Jordy van der Lee18:1318:13
101Paul van Beek20:0120:01
102Han vBrd20:2520:25
103Bas de Bekker24:1224:12

*Tijden met een gele achtergrond en rode letters zijn omgerekende tijden. Dit is een challenge die je niet hebt gelopen waarbij we je langzaamste tijd hebben gepakt, deze vervolgens hebben omgerekend naar de juiste afstand en hier 10% bovenop gedaan.

Challenge #1

Mannen

PositieNaamTijd
1Niels Verhagen12:46
2Hein de Groot13:03
3Maikel Tax13:10
4Bart Van de Kamp13:16
5Jip van Lent13:23
6Niels Staring13:24
7Ron Van de Water13:32
8Bart van Dijk13:51
9Jens Nederpel13:58
10Rik Joha14:34
11Virgil Topee14:37
12Marc Heesbeen15:18
13Roy Maasdijk15:23
14Marel Brands15:39
15Bart Somberg15:41
15Neddy Keijzers15:41
17Bob van der A15:55
17André van Bergeijk15:55
17Cordy Pittens15:55
20Niels de Haas15:56
21Bart Verberkt15:57
22Bjorn Hanegraaf15:58
23Glenn van Erp15:59
23Steven Vervoort15:59
25Sietse van Oorschot16:02
26Eddie Bongers16:06
27Pim Raijmakers16:10
28Paul van den Heuvel16:11
29Erwin van den Elzen16:41
30Erwin Hurkens16:42
31Jos Lommerse16:50
32Oscar Selhorst17:09
33Dennis Angevaare17:16
34Hans Willemsen17:25
35Gertjan Spierings17:29
36Michiel Teunissen17:44
37Ruud van Workum17:49
38Paul Van Der Linden17:58
39Martijn Jellema18:06
40Jordy van der Lee18:13
41Richard van der Valk18:22
42Michael Van den berg18:44
43Lennart Ruijs18:45
44Harm Raaphorst18:52
45Gert Leeijen18:55
46Martijn van Erp19:03
46Mark Hendriks19:03
48Peter Gloudemans19:14
49Henk Lagerweij19:15
50Hugo Zwaans19:33
51Maurice Setton19:44
52Donald Janssen19:46
53Ad Breukers19:50
54Paul van Beek20:01
55Theo Broeren20:17
56Marco Platenburg20:21
57Han vBrd20:25
58Richard Van de Meulenreek20:34
59Marco20:48
60Alwin van Erp20:50
61Richard van Kooten21:02
62Jasper van Orsouw21:28
63Marcel van Dinther22:30
64Hendri van Tuijl22:52
65Mark Kremer23:22
66Bas de Bekker24:12
67Iris van Dinther24:16
68Remco Verhagen25:00
69Loek van Wely25:25
70Vincent Lagendijk26:17
71Michaël van de Giessen30:25
72Teun Heister38:00

Vrouwen

PositieNaamTijd
1Nienke van Zoggel14:05
2Running Essie15:16
3Irma Janssen16:23
4Tamara Guelen16:28
5Corina Knijnenburg16:50
6Anne van Loon17:11
7Chantal van Oort17:47
8Ellie van Zoggel18:00
9Jara van der Steen18:07
10Fraukje Slaats18:33
11Linda van Orsouw18:56
12Diana Jansen18:59
13Floortje van Bergen19:04
14Diana Van Erp19:29
15Nicole van den Elzen19:47
16Wendy van de Ven19:51
17Leonie Zegers20:39
18Carlijn Kouwenberg20:49
19Mandy Knipping21:04
20Cindy Van Oort-van Venrooij21:11
21Kelly Vrstgn21:12
22Hester Hummelink21:30
23Marilou Nillesen21:42
24Urzela Spanjers22:16
25Marion Loeffen22:40
26Elize Smits23:04
27Carolien Peddemors23:23
28Andrea de Ruiter23:30
29Jacqueline Verboord23:59
30Adriette Scholte24:10
31Linda Hoeijmakers24:51
31Rianne Dollevoet24:51
33Wilma Slaats24:56
34Jessie van de Giessen25:06
35mabo boma25:33
36Anita Van Dam25:52
37Hensy van Oostrum26:06
38Nina Lagendijk26:22
39La Dorette26:24
40Tamara van Oss26:30
41Loes van Dongen26:46
42Debbie Klosters28:04
43Rianne van Oostrum28:05
44Shirley van de Giessen28:14
45Bianca Gordijn28:59
46Lorena Zepeda van Wely30:47
47Kelly van Uden33:47
48Denise ..37:09
48Renee Plantenga37:09
50Jennifer Roose39:59
51Sifra Schouten41:49

Challenge #2

Mannen

PositieNaamTijd
1Hein de Groot16:00
2Niels Verhagen16:13
3Rick Hendriks16:15
4Bart Van de Kamp16:36
5Maikel Tax16:37
6Niels Staring16:44
7Ron van de Water16:49
8Jip van Lent16:51
9Bart van Dijk17:23
10Jens Nederpel17:59
11Virgil Topee18:14
12Rik Joha18:19
13Bart Verberkt19:20
14Job van der Velden19:21
15Bart Somberg19:23
16Roy Maasdijk19:28
17Marel Brands19:34
18Niels de Haas19:40
19Bob van der A20:01
20Neddy Keijzers20:03
21Glenn van Erp20:34
22Eddie Bongers20:43
22Pim Raijmakers20:43
24Marcel van Dinther20:45
25Paul van den Heuvel21:00
26Mats van Kempen21:13
27Erwin Hurkens21:16
28Erwin van den Elzen21:17
29Hans Willemsen21:30
30Cordy Pittens21:35
31Ruud van Workum21:45
32Dennis Angevaare21:47
33André van Bergeijk21:49
34Gertjan Spierings21:55
35Oscar Selhorst22:14
36Dion Jansen22:22
36Erik Loeffen22:22
38Michiel Teunissen22:25
39Steven Vervoort22:31
40Harm Raaphorst22:34
41Michel Hol22:39
42Paul Van Der Linden23:10
43Lennart Ruijs23:16
44Richard van Kooten23:19
45Michael Van den berg23:27
46Pieter van den Akker23:28
47Mark Hendriks23:29
48Martijn Jellema23:34
49Richard van der Valk23:37
50Paul Moreu23:38
51Martijn van Erp23:39
52Frank De Kleijn23:52
53Loek van Wely23:56
54Peter Gloudemans23:57
55donald Janssen24:18
56Gert Leeijen24:28
57Henk Lagerweij24:43
58Marco Platenburg24:48
59Ad Breukers25:00
60Maurice Setton25:34
61Marco25:58
62Theo Broeren27:22
63Richard Van de Meulenreek27:30
64Jasper van Orsouw27:40
65Hendri van Tuijl28:16
66Rob Smits28:31
67Hugo Zwaans28:50
68Rutger Peufflik29:15
69Bart Jansen29:24
70Mark Kremer29:43
71Remco Verhagen30:13
72Henri clavant30:50
73Michaël van de Giessen33:09
74Iris van Dinther33:17
75Tom van der Valk33:52
76cees Giessen33:53
77Teun Heister49:37
78Wilko van Vugt55:29

Vrouwen

PositieNaamTijd
1Nienke van Zoggel17:52
2Running Essie19:11
3Irma Janssen20:12
4Tamara Guelen20:43
5Corina Knijnenburg21:07
6Anne van Loon22:04
7Chantal van Oort22:16
8Linda van Orsouw22:45
9Jara van der Steen23:18
10Ellie van Zoggel23:19
11Floortje van Bergen23:29
12Diana Jansen23:30
13fraukje slaats23:48
14Nicole van den Elzen24:14
15Diana Van Erp24:17
16Leonie Zegers25:10
17Tamara van Geel25:17
18Inge Poelmans25:18
19Carlijn Kouwenberg25:20
20Wendy van de Ven25:35
21Mandy Knipping26:13
22Hester Hummelink26:21
23Kelly Vrstgn26:25
24Cindy Van Oort-van Venrooij26:29
25Marilou Nillesen27:13
26Joyce Van Den Heuvel27:53
27Marion Loeffen27:57
28Sharon van den Hurk28:03
29Urzela Spanjers28:04
30Jennifer Roose28:05
31mabo boma28:10
32Elize Smits28:40
33Adriette Scholte29:00
34Loes Hoefnagels29:30
35Andrea de Ruiter29:37
36Carolien Peddemors29:38
37Linda Hoeijmakers29:42
38Rianne Dollevoet30:12
39Jacqueline Verboord30:23
40Hensy van Oostrum31:29
41Loes van Dongen32:33
42Jessie van de Giessen32:34
43Wilma Slaats33:01
44Anita Van Dam33:52
45La Dorette34:32
46Debbie Klosters34:36
47Shirley van de Giessen35:12
48Nina Lagendijk37:08
49Lorena Zepeda van Wely37:09
50Kelly van Uden41:31
51Rianne van Oostrum41:47
52Sifra Schouten49:47

Challenge #3

Mannen

PositieNaamTijd
1Niels Verhagen19:26
2Ron Van de Water19:48
3Niels Staring20:11
4Maikel Tax20:25
5Jip van Lent20:34
6Hein de Groot20:38
7Bart van Dijk21:38
8Jens Nederpel21:39
9Danny Van Galen21:43
10Virgil Topee22:01
11Rik Joha22:22
12Roy Maasdijk23:01
13Job van der Velden23:05
14Egiel Hanenberg23:57
15Bart Somberg24:02
16Neddy Keijzers24:17
17Bart Verberkt24:21
18Sietse van Oorschot24:26
19Erwin Hurkens24:30
20Glenn van Erp24:35
21Steven Vervoort24:49
22Nicky Verhoeven25:05
23André van Bergeijk25:12
24Bob van der A25:31
25Paul van den Heuvel25:40
26Hans Willemsen26:11
27Ruud van Workum26:15
28Dennis Angevaare26:18
29Dion Jansen26:46
30Teun Heister26:47
31Michel Hol26:56
32Camiel van Thiel27:06
33Gertjan Spierings27:14
34Michiel Teunissen27:20
35Pieter van den Akker27:49
36Marel Brands27:52
37Richard van der Valk27:58
38Richard van Kooten28:01
39Alwin van Erp28:05
40Martijn Jellema28:13
41Lennart Ruijs28:22
42Harm Raaphorst28:26
43Martijn van Erp28:34
44Peter Gloudemans28:54
45Martijn Groeneveld29:00
46Loek van Wely29:13
47donald Janssen29:26
48Paul van der Linden29:50
49Gert Leeijen30:00
50Mark Hendriks30:22
51Maurice Setton31:15
52Ad Breukers31:17
53Marco31:44
54Theo Broeren32:30
55Hugo Zwaans32:34
56Jasper van Orsouw34:25
57Richard Van de Meulenreek35:17
58Iris van Dinther37:27
59Mark Kremer37:51
60Bart Jansen38:26
61Henri Clavant39:21
62Michaël van de Giessen40:08
63Cees Giessen42:30
64Vincent Lagendijk43:41
65Wilko van Vugt01:09:00

Vrouwen

PositieNaamTijd
1Nienke van Zoggel21:58
2Running Essie22:59
3Tamara Guelen24:33
4Irma Janssen24:40
5Corina Knijnenburg25:55
6Anne van Loon26:42
7Chantal van Oort27:15
8Ellie van Zoggel28:26
9Floortje van Bergen28:30
10Diana Jansen28:43
11fraukje slaats28:51
12Jara van der Steen29:01
13Diana Van Erp29:43
14Nicole van den Elzen29:56
15Leonie Zegers30:07
16Carlijn Kouwenberg30:37
17Linda van Orsouw31:06
18Wendy van de Ven31:15
19Cindy Van Oort-van Venrooij31:31
20Mandy Knipping31:34
21Hester Hummelink32:11
21Marilou Nillesen32:11
23Urzela Spanjers33:24
24Marion Loeffen33:25
25Kelly Vrstgn34:23
26mabo boma34:36
27Elize Smits34:53
28Joyce Van Den Heuvel35:01
29Adriette Scholte35:02
30Jennifer Roose35:23
31Linda Hoeijmakers36:31
32Rianne Dollevoet37:00
33Carolien Peddemors37:12
34Andrea de Ruiter37:41
35Hensy van Oostrum38:03
36Jacqueline Verboord38:19
37Janneke van Erp38:33
38Jessie van de Giessen39:23
39Loes van Dongen39:48
40Anita Van Dam40:07
41Debbie Klosters40:42
42Nina Lagendijk40:56
43La Dorette41:03
44Rianne van Oostrum44:11
45Lorena Zepeda van Wely46:27
46Bianca Gordijn49:43
47Mathiske Van Der Donk Haring50:38
48Kelly van Uden55:02
49Sifra Schouten1:06:35

Challenge #4

Mannen

PositieNaamTijd
1Niels Verhagen19:09
2Hein de Groot19:45
3Ron Van de Water19:49
4Maikel Tax20:34
5Bart Van de Kamp20:36
6Bart van Dijk21:21
7Jip van Lent21:39
8Jens Nederpel21:42
9Danny Van Galen21:44
10Virgil Topee22:20
11Rik Joha22:29
12Job van der Velden22:36
13Marc Heesbeen23:21
14Roy Maasdijk23:25
15Sietse van Oorschot23:38
16Glenn van Erp23:42
17Nicky Verhoeven23:45
18Neddy Keijzers23:51
19Bob van der A24:19
20Steven Vervoort24:30
21Egiel Hanenberg24:31
22Erwin Hurkens24:35
23Pim Raijmakers24:50
24Hans Willemsen24:59
25Paul van den Heuvel25:17
26André van Bergeijk25:32
26Ruud van Workum25:32
28Ward Heij25:47
29Teun Heister25:52
30Gertjan Spierings25:56
31Camiel van Thiel26:01
32Richard van der Valk26:45
33Michiel Teunissen26:47
34Michel Hol26:55
35Martijn van Erp27:15
36Richard van Kooten27:26
37Martijn Jellema27:39
38Paul Van Der Linden27:42
39Harm Raaphorst27:46
40Lennart Ruijs28:00
41Paul Moreu28:06
42Willem van der Weijden28:17
43Peter Gloudemans28:18
44Gert Leeijen28:36
45Job de Klein28:37
46Loek van Wely28:45
47Roy Van Thiel28:51
48Alwin van Erp29:18
49Pieter van den Akker29:20
49donald Janssen29:20
51Marel Brands29:33
52Ad Breukers29:43
53Niels de Haas30:16
54Maurice Setton30:29
55Hugo Zwaans31:28
56Theo Broeren32:07
57Jasper van Orsouw32:36
58Marco33:00
59Richard Van de Meulenreek34:24
60Hendri van Tuijl35:58
61Iris van Dinther38:29
62Mark Kremer38:49
63Vincent Lagendijk40:37
64cees Giessen40:39
65Michaël van de Giessen42:22

Vrouwen

PositieNaamTijd
1Running Essie23:23
2Lisanne van Lieshout23:52
3Irma Janssen24:13
4Tamara Guelen24:53
5Corina Knijnenburg25:42
6Floortje van Bergen27:34
7Ellie van Zoggel27:48
8Jara van der Steen27:52
9Diana Jansen28:21
10Chantal van Oort28:53
11Linda van Orsouw28:58
12fraukje slaats29:07
13Diana Van Erp29:12
14Leonie Zegers29:31
15Anne van Loon29:33
16Nicole van den Elzen30:34
17Mandy Knipping30:51
18Wendy van de Ven31:16
19Marilou Nillesen31:47
20Cindy Van Oort-van Venrooij32:01
21Hester Hummelink32:03
22Carlijn Kouwenberg32:08
23Inge Poelmans32:27
24Kelly Vrstgn32:56
25Elize Smits33:11
26Marion Loeffen33:12
27Joyce Van Den Heuvel33:46
28mabo boma34:20
29Jennifer Roose34:23
30Adriette Scholte34:29
31Urzela Spanjers34:41
32Loes Hoefnagels35:47
33Linda Hoeijmakers36:48
34Rianne Dollevoet37:08
35Carolien Peddemors37:09
36Loes van Dongen38:12
37Jessie van de Giessen38:39
38Jacqueline Verboord38:47
39Janneke van Erp39:05
40Jesse Keet39:14
41Hensy van Oostrum40:00
42Andrea de Ruiter40:11
43Nina Lagendijk40:35
44La Dorette40:56
45Anita Van Dam41:29
46Debbie Klosters42:05
47Shirley van de Giessen44:33
48Rianne van Oostrum45:07
49Lorena Zepeda van Wely45:56
50Bianca Gordijn50:14
51Mathiske Van Der Donk Haring50:29
52Kelly van Uden54:25
53Sifra Schouten01:06:02

Challenge #5

Mannen

PositieNaamTijd
1Niels Verhagen16:11
2Ron Van de Water16:20
3Bart Van de Kamp17:02
4Niels Staring17:05
5Hein de Groot17:12
6Maikel Tax17:17
7Jens Nederpel17:31
8Danny Van Galen17:49
9Jip van Lent17:50
10Bart van Dijk18:13
11Virgil Topee18:34
12Nicky Verhoeven18:53
13Sietse van Oorschot18:54
14Rik Joha19:20
15Roy Maasdijk19:31
16Job van der Velden19:36
17Steven Vervoort19:39
18Jurn van Gisteren19:42
19Glenn van Erp19:44
20Bob van der A19:48
21Neddy Keijzers20:09
22Erwin Hurkens20:26
23Teun Heister20:30
24Eddie Bongers20:37
25Pim Raijmakers20:46
26Erwin van den Elzen20:52
27Paul van den Heuvel20:58
28André van Bergeijk21:30
29Hans Willemsen21:37
30Gertjan Spierings21:46
31Ruud van Workum21:58
32Michiel Teunissen22:06
33Richard van Kooten22:10
33Camiel van Thiel22:10
35Harm Raaphorst22:16
36Richard van der Valk22:34
37Lennart Ruijs23:06
38Peter Gloudemans23:17
39Loek van Wely23:44
40Jaspe Egelmeer-Kennes23:55
41Michel Hol23:57
42Paul Van Der Linden23:59
43Willem van der Weijden24:00
44Geffrey van Erp24:27
45Gert Leeijen24:32
46Martijn Jellema24:47
47Ronnie Krosschell24:48
48Donald Janssen24:49
49Hugo Zwaans25:22
50Rowan van Rooijen25:34
51Ad Breukers25:47
52Henk Lagerweij26:11
53Maurice Setton26:25
54Marco26:28
55Marcel van Dinther27:01
56Marel Brands27:38
57Hendri van Tuijl29:13
58Jasper van Orsouw29:24
59Vincent Lagendijk30:09
60Remco Verhagen30:25
61Iris van Dinther30:51
62Jan van Schadewijk30:55
63Michaël van de Giessen31:30
64Mark Kremer31:44
65cees Giessen34:21
66Wilko van Vugt01:00:00

Vrouwen

PositieNaamTijd
1Nienke van Zoggel19:10
2Irma Janssen20:11
3Tamara Guelen20:24
4Corina Knijnenburg20:59
5Chantal van Oort21:58
6Anne van Loon22:40
7Floortje van Bergen22:41
8Linda van Orsouw23:06
9Diana Jansen23:51
10fraukje slaats23:55
11Leonie Zegers24:27
12Carlijn Kouwenberg25:11
13Jara van der Steen25:21
14Hester Hummelink25:41
15Mandy Knipping25:59
16Kelly Vrstgn26:21
17Cindy Van Oort-van Venrooij26:37
18Marilou Nillesen26:40
19mabo boma26:54
20Inge Poelmans26:16
21Wendy van de Ven27:08
22Elize Smits27:16
23Marion Loeffen27:57
24Adriette Scholte28:01
25Joyce Van Den Heuvel28:10
25Maja van Lier28:10
27Jennifer Roose28:36
28Urzela Spanjers28:40
29Denise Van Der Donk29:04
30Linda Hoeijmakers30:14
31Nina Lagendijk30:15
32Andrea de Ruiter31:26
33Jessie van de Giessen31:33
34Jacqueline Verboord32:30
35Janneke van Erp32:35
36Hensy van Oostrum32:45
37Francis van de Leijgraaf32:48
38Carolien Peddemors33:07
39Loes van Dongen33:43
40La Dorette34:04
41Rianne Dollevoet34:16
42Debbie Klosters34:39
43Lorena Zepeda van Wely35:20
44Shirley van de Giessen35:51
45Vera Verstegen36:10
46Rianne van Oostrum37:01
47Bianca Gordijn37:51
48Mathiske Van Der Donk Haring43:33
49Sifra Schouten52:10