Virtual Winter Challenge

Op deze pagina vind je alle informatie over ons nieuwe virtuele winter evenement: De SNS Oss Virtual Winter Challenge. Kom de winter door en doe mee!

Ga direct naar:

Ben jij al overtuigd? Wil jij deze winter ook weer een keer een uitdaging met jezelf en anderen aangaan?

Wil jij fit de winter doorkomen?

 

Om je zelf aan te melden hoef je je alleen aan te melden bij onze SNS Oss City Run Strava groep. Wanneer jij ons parcours loopt in de weken waarin deze challenge open staat, wordt deze automatisch geregistreerd. Heel makkelijk dus.

En deelname is helemaal GRATIS!

 

Onderstaande knop brengt je naar onze Strava groep. Meld je dus nu nog aan!

Wat is het?

Dit jaar hebben we de SNS Oss City Run uitgesteld tot na de zomer, naar zondag 3 oktober 2021. Omdat het dus nog lang duurt voordat we weer onze Osse City Run kunnen lopen, willen we iets anders organiseren in de tussentijd. In de tijd van lockdowns, social distancing en vooral geen wedstrijden, helpen we jou de winter door met onze Virtual Winter Challenge.

In totaal organiseren we 5 challenges van tussen de 4 en 7 kilometer. Je kunt één challenge meedoen, of alle vijf.

 

Wanneer

De eerste challenge begint op maandag 4 januari 2021. Voor elke challenge heb je 2 weken de tijd om hem te lopen. Dit mag je zo vaak doen als je wilt. Je snelste tijd blijft staan. Strava selecteert automatisch jouw snelste poging op het parcours. De vijfde challenge zal eindigen op zondag 14 maart 2021.

De challenges zullen dus plaatsvinden op de volgende data:

ChallengeBegindatumEinddatum
Challenge 1Maandag 4 januari 2021Zondag 17 januari 2021
Challenge 2Maandag 18 januari 2021Zondag 31 januari 2021
Challenge 3Maandag 1 februari 2021Zondag 14 februari 2021
Challenge 4Maandag 15 februari 2021Zondag 28 februari 2021
Challenge 5Maandag 1 maart 2021Zondag 14 maart 2021

Waar

Alle challenges zijn in de omgeving van Oss. Uiteraard maken we niet alle challenges in één keer bekend. Waar de volgende twee weken gelopen moet worden, zetten we de dag voor aanvang (dit is altijd een zondag) online. Houd onze Social Media kanalen hiervoor goed in de gaten. Uiteraard komt er dan ook een bericht in onze Strava groep.

 

Voor een complete lijst van onze challenges, met route beschrijving en kaart, vind je bij onze Challenges.

 

Klassement

Onze 5 challenges samen vormen een competitie. En wij maken het klassement voor je op!

Zo kun je een spannende strijd uitvechten met bekende en onbekende lopers voor een mooie plek in het klassement van de SNS Oss Virtual Winter Challenge. Om mee te doen aan het klassement moet je minimaal 4 van de 5 challenges gelopen hebben. Zo kun je toch meedoen aan de competitie als je een keer een week in quarantaine moet of je niet zo lekker voelt.

 

Hoe wij het klassement opmaken, vind je bij de Regels.

De Challenges

Challenge 1: De Naaldhof Oss (4km)

 

We starten op de parkeerplaats van Hotel de Naaldhof in Oss. Vanaf de straat (Docfalaan) loop je links langs de parkeerplaats van de Naaldhof. Hier ligt een fietspad dat je volgt. Het fietspad slaat vrij snel vanzelf naar links de Aengelbertlaan in. Vlak voor Chaletpark De Naaldhof. Dit is ook een fietspad dat je een lange tijd rechtdoor volgt. Dit is een donker stuk, dus loop je ’s avonds, dan is het aan te raden om verlichting bij je te dragen. Het fietspad loopt vanzelf over in een weg. Rechts van je verschijnt een industrieterrein. Je loopt na dik 1 km op een grote kruising af, net vóór deze kruising sla je linksaf op een fietspad dat parallel loopt aan de Julianasingel.

 

Dit fietspad slingert lichtjes en loopt tussen wat bomen door. Dit fietspad blijf je volgen. Na bijna 2 km loopt het fietspad over in de Heidelaan. Ook hier ga je rechtdoor. Op de Heidelaan sla je linksaf met de kruising met de Willibrordusweg. Je neemt hier het voetpad aan de rechterkant van de weg (je steekt de weg dus over). Loop niet over de weg hier, omdat Strava je route mogelijk niet registreert. Je volgt dit voetpad tot en met het einde (net voorbij een hertenkampje aan de linkerkant). Aan het eind ga je op de weg links en meteen rechts.

 

Je volgt de Willibrordusweg verder tot voorbij restaurant Clemens. Hier kom je op een Y-splitsing (beiden Willibrordusweg). Je volgt de weg hier links schuin rechtdoor (Willibrordusweg 120 t/m 150). Je blijft de weg alsmaar volgen en negeert de afslagen. De weg loopt vanzelf over in de Munlaan. Net voor je horloge 4km aangeeft kom je op een kruising met de Docfalaan. Hier sla je linksaf voor de eindsprint. De finish ligt recht voor Hotel de Naaldhof. Loop voor de zekerheid door tot het fietspad waar je begonnen bent.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Challenge 2: De Geffense Plas (5km)

 

Voor Challenge #2 gaan we naar de Geffense plas. We beginnen daar op de parkeerplaats. Let op dat je hier je auto alleen kunt parkeren tot 20.00 ‘s avonds. Ga je later lopen (of ben je later terug) kun je de auto parkeren bij restaurant ’t Woud. Met de fiets of te voet is de start gewoon te bereiken. Deze route is voor de helft slecht verlicht en loopt deels door de bossen. Het is dus aan te raden om de route overdag of met goede verlichting te lopen.

 

De start van deze Challenge is op het fietspad dat de Geffese Plas verlaat. Je vindt de startstreep op dit fietspad aan het begin van het parkeergedeelte (bijna bij het gebouw van de Geffense Plas). Na de start verlaat je via het fietspad het parkeerterrein van de Geffense Plas. Bij de T-kruising net buiten het terrein sla je rechtsaf het fietspad op. Dit fietspad volg je tot aan de rotonde. Hier slag je voor de rotonde rechtsaf waarbij je parallel aan de weg loopt. Let op dat je bij de rotonde niet afsnijdt over het gras. Het kan zijn dat je segment dan NIET wordt gemeten.

 

Je blijft dit fietspad langs de Heihoeksingel volgen. Na ruim 1 km neem je het eerste fietspad naar rechts de bossen in. Je volgt dit fietspad voor ruim 1.5 km tot je bij een weg komt (Oude Baan). Het fietspad gaat aan de overkant van de weg verder, maar hiervoor moet je schuin rechts de weg oversteken. Nadat je de Oude Baan hebt overgestoken, blijf je dit fietspad voor een kleine kilometer volgen. Waar het fietspad sterk naar links afbuigt ga je rechtsaf, tussen een heg door, na een huis in aanbouw. Je loopt deze weg uit, tot je aan de grote doorgaande weg komt (de Heesterseweg). Je slaat hier rechtsaf en loopt over het fietspad. Je blijft deze weg volgen tot je weer bij de ingang van de Geffense Plas bent. Loop voor de zekerheid door tot het fietspad waar je de parkeerplaats de Geffense plas hebt verlaten.

Klik op de afbeelding om de route te openen in afstandmeten.nl

Challenge 3:

 

Nog eventjes geduld… We maken deze challenge op zondag 31 januari bekend.

Zodra we de route bekend hebben gemaakt, vind je hier een routebeschrijving en een kaart van de route, die je tussen maandag 1 februari en zondag 14 februari kunt lopen.

De routekaart zal linken naar het parcours in Strava zodat je rustig op je gemak kunt in- en uitzoomen, zodat je zeker weet dat je geen verkeerde afslag neemt.

Challenge 4:

 

Nog eventjes geduld… We maken deze challenge op zondag 14 februari bekend.

Zodra we de route bekend hebben gemaakt, vind je hier een routebeschrijving en een kaart van de route, die je tussen maandag 15 februari en zondag 28 februari kunt lopen.

De routekaart zal linken naar het parcours in Strava zodat je rustig op je gemak kunt in- en uitzoomen, zodat je zeker weet dat je geen verkeerde afslag neemt.

Challenge 5:

 

Nog eventjes geduld… We maken deze challenge op zondag 28 februari bekend.

Zodra we de route bekend hebben gemaakt, vind je hier een routebeschrijving en een kaart van de route, die je tussen maandag 1 maart en zondag 14 maart kunt lopen.

De routekaart zal linken naar het parcours in Strava zodat je rustig op je gemak kunt in- en uitzoomen, zodat je zeker weet dat je geen verkeerde afslag neemt.

Prijzen

Bij de SNS Oss Virtual Winter Challenge zijn er allerlei leuke prijzen te winnen. Niet alleen voor de aller snelste, maar iedereen maakt kans. We verloten een kleinigheidje per challenge en we hebben mooie prijzen voor de deelnemers aan het klassement. Je maakt hier kans op wanneer je aan minimaal 4 van de 5 challenges hebt deelgenomen.

Per Challenge

Per challenge verloten we een medaille van de uitgestelde SNS Oss City Run 2020 onder alle deelnemers aan de challenge. Ongeacht hoe vaak je hebt deelgenomen en hoe hard je hebt gelopen. Iedereen maakt even veel kans.

 

Zo kan de hanger met medailles toch nog gevuld worden na een jaar met bijna geen echte wedstrijden.

Klassement – Winnaars

Onze hoofdsponsor SNS Oss, Heesch, Den Bosch, heeft een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld voor de aller snelsten bij deze challenge. Zowel de top 3 bij de mannen als bij de vrouwen ontvangen een bon voor ‘De Winkelier van Hier‘. Met deze bon kun je zelf een cadeau uitzoeken in een winkel in Oss. Of je gebruikt de bon om een keer lunch, avondeten of een borrelhapje af te halen (maar we hopen dat je in maart hier weer gewoon terecht kan). Op deze manier steun je een van de vele mooie winkels in Oss, die het in deze tijd toch al behoorlijk zwaar hebben.

 

Jij bepaalt waar jij je bon uitgeeft en welke winkel in Oss jij wilt steunen.

Wil je weten welke winkels aangesloten zijn bij de Winkelier van hier? Klik op het logo rechts om te bekijken wat Oss allemaal te bieden heeft.

 

We hebben de volgende prijzen ter beschikking voor onze winnaars:

1e prijs€75,- te besteden bij de Winkelier van Hier
2e prijs€50,- te besteden bij de Winkelier van Hier
3e prijs€25,- te besteden bij de Winkelier van Hier

Klassement – Extra verloting

Naast de 3 snelste mannen en 3 snelste vrouwen, maakt iedereen kans op een leuke prijs.

Daarom verloten we onder alle niet-winnaars een gratis inschrijving voor de SNS Oss City Run 2021 op zondag 3 oktober. Dit doen we bij zowel de mannen als bij de vrouwen. Een leuke manier om nu alvast je inschrijfbewijs voor 3 oktober bij elkaar te lopen.

Aanmelden

Ben jij al overtuigd? Wil jij deze winter ook weer een keer een uitdaging met jezelf en anderen aangaan?

Wil jij fit de winter doorkomen?

 

Om je zelf aan te melden hoef je je alleen aan te melden bij onze SNS Oss City Run Strava groep. Wanneer jij ons parcours loopt in de weken waarin deze challenge open staat, wordt deze automatisch geregistreerd. Heel makkelijk dus.

En deelname is helemaal GRATIS!

 

Onderstaande knop brengt je naar onze Strava groep. Meld je dus nu nog aan!

Tips voor veilige deelname

Om veilig deel te nemen, probeer om te gaan lopen op een niet zo populaire tijd. Veel mensen zullen in verband met werk vooral de avonden doordeweeks en het weekend overdag gebruiken om de challenges te voltooien. Mocht je doordeweeks overdag de mogelijkheid hebben, dan zou het mooi zijn om dan de challenge proberen te voltooien. Zo voorkomen we dat er grote groepen tegelijk zich verzamelen.

 

Natuurlijk mag je ook met een groepje bij de challenges afspreken. Houd je wel altijd aan de richtlijnen van het RIVM!

Hieronder vind je een aantal tips om het lopen veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen doen, wanneer je besluit om met een groepje naar de start van de challenge te komen.

 • Start niet tegelijk, maar één voor één
 • Houd bijvoorbeeld 1 minuut tussen het moment dat jullie starten
 • Laat de snelste als eerste vertrekken, zodat je inhaalbewegingen voorkomt

Regels

We hebben een aantal regels opgesteld voor ons virtuele evenement, maar over het algemeen is het vrij simpel: Je loopt in de aangegeven 2 weken het rondje, upload deze op Strava en wij doen de rest. Toch even een paar punten om rekening mee te houden:

 

 • Wij gaan de hardlopentijden op Strava NIET controleren. We gaan ervan uit dat iedereen eerlijk deelneemt en zijn tijden upload. Alleen als we uitslagen zien die echt niet kunnen, zullen we deelnemers er op aanspreken.
 • Tijden moeten worden geupload op Strava in de 2 weken die zijn aangegeven voor de Challenge. Alle pogingen die worden gedaan buiten deze 2 weken, worden NIET meegenomen in de uitslag.
 • ALLEEN tijden die zijn geupload via Strava tellen mee. Tijden die worden doorgegeven op elke andere manier (bijvoorbeeld via e-mail, op social media etc) worden NIET meegenomen in de uitslag.
 • Om de uitslag te kunnen meten maken we gebruik van Strava Segmenten. Deze segmenten zijn bindend voor de uitslag. Neem je een verkeerde afslag, heb je teveel afgesneden of wordt het segment niet herkend omdat je GPS het niet goed deed, dan kunnen wij je uitslag NIET verwerken.

 

Klassement

Omdat we geen categorieën hebben met lange en korte afstanden loopt iedereen dezelfde totale afstand. Daarom berekenen we de eindstand in het klassement door alle tijden bij elkaar op te tellen. De deelnemer met de laagste eindtijd is de winnaar.

Het is mogelijk om 1 afstand te missen. Om er voor te zorgen dat je toch in het klassement terecht komt, nemen we de snelheid van je langzaamste poging op de andere vier challenges die je gelopen hebt en bereken die door naar de afstand van de challenge die je hebt gemist. We doen daar vervolgens 10% bovenop je tijd. Omdat we dit al meenemen in onze tussenstanden, kan het zo zijn dat we de tijd van je gemiste challenge nog aanpassen wanneer je een latere challenge iets langzamer loopt. Om duidelijk te maken hoe dit werkt, zie onderstaand voorbeeld.

 

Jan loopt de volgende tijden op de 5 challenges:

 • Challenge 1 (4km): 19.00 minuten
 • Challenge 2 (5km): Helaas kan Jan challenge 2 niet meedoen
 • Challenge 3 (6km): 29.30 minuten
 • Challenge 4 (7km): 35.00 minuten
 • Challenge 5 (5km): 24.00 minuten

De langzaamste snelheid heeft Jan gelopen op challenge 4. Daar loopt hij 10 km/h. Om Jan’s tijd op challenge 2 te berekenen, loopt hij 10 km/h op 5km. Dit is 25.00 minuten. Hier doen we nog 10% bovenop, dus 2.30 minuten. De tijd die Jan voor Challenge 2 krijgt is dus 27.30 minuten.

Uitslagen

Hieronder vind je de uitslagen van onze challenges en het klassement van het moment. De uitslagen en het klassement zijn gesplitst tussen mannen en vrouwen. Heb je vragen of opmerkingen over de uitslag? Mail dan naar info@runlimited.nl

Klassement

Vrouwen

PositieNaamChallenge #1Challenge #2Challenge #3Challenge #4Challenge #5Totaal
1Nienke van Zoggel14:0514:05
2Running Essie15:1615:16
3Irma Janssen16:2316:23
4Tamara Guelen16:2816:28
5Corina Knijnenburg16:5016:50
6Anne van Loon17:1117:11
7Chantal van Oort17:4717:47
8Ellie van Zoggel18:0018:00
9Jara van der Steen18:0718:07
10Fraukje Slaats18:3318:33
11linda orsouw18:5618:56
12Diana Jansen18:5918:59
13Floortje van Bergen19:0419:04
14Diana Van Erp19:2919:29
15Nicole van den Elzen19:4719:47
16Wendy van de Ven19:5119:51
17Leonie Zegers20:3920:39
18Carlijn Kouwenberg20:4920:49
19Mandy Knipping21:0421:04
20Cindy Van Oort-van Venrooij21:1121:11
21Kelly Vrstgn21:1221:12
22Hester Hummelink21:3021:30
23Marilou Nillesen21:4221:42
24Urzela Spanjers22:1622:16
25Marion Loeffen22:4022:40
26Elize Smits23:0423:04
27Carolien Peddemors23:2323:23
28Andrea de Ruiter23:3023:30
29Jacqueline Verboord23:5923:59
30Adriette Scholte24:1024:10
31Linda Hoeijmakers24:5124:51
31Rianne Dollevoet24:5124:51
33Wilma Slaats24:5624:56
34Jessie van de Giessen25:0625:06
35mabo boma25:3325:33
36Anita Van Dam25:5225:52
37Hensy van Oostrum26:0626:06
38Nina Lagendijk26:2226:22
39La Dorette26:2426:24
40Tamara van Oss26:3026:30
41Loes van Dongen26:4626:46
42Debbie Klosters28:0428:04
43Rianne van Oostrum28:0528:05
44Shirley van de Giessen28:1428:14
45Bianca Gordijn28:5928:59
46Lorena Zepeda van Wely30:4730:47
47Kelly van Uden33:4733:47
48Denise ..37:0937:09
48Renee Plantenga37:0937:09
50Jennifer Roose39:5939:59
51Sifra Schouten41:4941:49

Mannen

PositieNaamChallenge #1Challenge #2Challenge #3Challenge #4Challenge #5Totaal
1Niels Verhagen12:4612:46
2Hein de Groot13:0313:03
3Maikel Tax13:1013:10
4Bart Van de Kamp13:1613:16
5Jip van Lent13:2313:23
6Niels Staring13:2413:24
7Ron Van de Water13:3213:32
8Bart van Dijk13:5113:51
9Jens Nederpel13:5813:58
10Rik Joha14:3414:34
11Virgil Topee14:3714:37
12Marc Heesbeen15:1815:18
13Roy Maasdijk15:2315:23
14Marel Brands15:3915:39
15Bart Somberg15:4115:41
15Neddy Keijzers15:4115:41
17Bob van der A15:5515:55
17André van Bergeijk15:5515:55
17Cordy Pittens15:5515:55
20Niels de Haas15:5615:56
21Bart Verberkt15:5715:57
22Bjorn Hanegraaf15:5815:58
23Glenn van Erp15:5915:59
23Steven Vervoort15:5915:59
25Sietse van Oorschot16:0216:02
26Eddie Bongers16:0616:06
27Pim Raijmakers16:1016:10
28Paul van den Heuvel16:1116:11
29Erwin van den Elzen16:4116:41
30Erwin Hurkens16:4216:42
31Jos Lommerse16:5016:50
32Oscar Selhorst17:0917:09
33Dennis Angevaare17:1617:16
34Hans Willemsen17:2517:25
35Gertjan Spierings17:2917:29
36Michiel Teunissen17:4417:44
37Ruud van Workum17:4917:49
38Paul Van Der Linden17:5817:58
39Martijn Jellema18:0618:06
40Jordy van der Lee18:1318:13
41Richard van der Valk18:2218:22
42Michael Van den berg18:4418:44
43Lennart Ruijs18:4518:45
44Harm Raaphorst18:5218:52
45Gert Leeijen18:5518:55
46Martijn van Erp19:0319:03
46Mark Hendriks19:0319:03
48Peter Gloudemans19:1419:14
49Henk Lagerweij19:1519:15
50Hugo Zwaans19:3319:33
51Maurice Setton19:4419:44
52Donald Janssen19:4619:46
53Ad Breukers19:5019:50
54Paul van Beek20:0120:01
55Theo Broeren20:1720:17
56Marco Plantenburg20:2120:21
57Han vBrd20:2520:25
58Richard Van de Meulenreek20:3420:34
59Marco20:4820:48
60Alwin van Erp20:5020:50
61Richard van Kooten21:0221:02
62Jasper van Orsouw21:2821:28
63Marcel van Dinther22:3022:30
64Hendri van Tuijl22:5222:52
65Mark Kremer23:2223:22
66Bas de Bekker24:1224:12
67Iris van Dinther24:1624:16
68Remco Verhagen25:0025:00
69Loek van Wely25:2525:25
70Vincent Lagendijk26:1726:17
71Michaël van de Giessen30:2530:25
72Teun Heister38:0038:00

Challenge #1

Mannen

PositieNaamTijd
1Niels Verhagen12:46
2Hein de Groot13:03
3Maikel Tax13:10
4Bart Van de Kamp13:16
5Jip van Lent13:23
6Niels Staring13:24
7Ron Van de Water13:32
8Bart van Dijk13:51
9Jens Nederpel13:58
10Rik Joha14:34
11Virgil Topee14:37
12Marc Heesbeen15:18
13Roy Maasdijk15:23
14Marel Brands15:39
15Bart Somberg15:41
15Neddy Keijzers15:41
17Bob van der A15:55
17André van Bergeijk15:55
17Cordy Pittens15:55
20Niels de Haas15:56
21Bart Verberkt15:57
22Bjorn Hanegraaf15:58
23Glenn van Erp15:59
23Steven Vervoort15:59
25Sietse van Oorschot16:02
26Eddie Bongers16:06
27Pim Raijmakers16:10
28Paul van den Heuvel16:11
29Erwin van den Elzen16:41
30Erwin Hurkens16:42
31Jos Lommerse16:50
32Oscar Selhorst17:09
33Dennis Angevaare17:16
34Hans Willemsen17:25
35Gertjan Spierings17:29
36Michiel Teunissen17:44
37Ruud van Workum17:49
38Paul Van Der Linden17:58
39Martijn Jellema18:06
40Jordy van der Lee18:13
41Richard van der Valk18:22
42Michael Van den berg18:44
43Lennart Ruijs18:45
44Harm Raaphorst18:52
45Gert Leeijen18:55
46Martijn van Erp19:03
46Mark Hendriks19:03
48Peter Gloudemans19:14
49Henk Lagerweij19:15
50Hugo Zwaans19:33
51Maurice Setton19:44
52Donald Janssen19:46
53Ad Breukers19:50
54Paul van Beek20:01
55Theo Broeren20:17
56Marco Plantenburg20:21
57Han vBrd20:25
58Richard Van de Meulenreek20:34
59Marco20:48
60Alwin van Erp20:50
61Richard van Kooten21:02
62Jasper van Orsouw21:28
63Marcel van Dinther22:30
64Hendri van Tuijl22:52
65Mark Kremer23:22
66Bas de Bekker24:12
67Iris van Dinther24:16
68Remco Verhagen25:00
69Loek van Wely25:25
70Vincent Lagendijk26:17
71Michaël van de Giessen30:25
72Teun Heister38:00

Vrouwen

PositieNaamTijd
1Nienke van Zoggel14:05
2Running Essie15:16
3Irma Janssen16:23
4Tamara Guelen16:28
5Corina Knijnenburg16:50
6Anne van Loon17:11
7Chantal van Oort17:47
8Ellie van Zoggel18:00
9Jara van der Steen18:07
10Fraukje Slaats18:33
11linda orsouw18:56
12Diana Jansen18:59
13Floortje van Bergen19:04
14Diana Van Erp19:29
15Nicole van den Elzen19:47
16Wendy van de Ven19:51
17Leonie Zegers20:39
18Carlijn Kouwenberg20:49
19Mandy Knipping21:04
20Cindy Van Oort-van Venrooij21:11
21Kelly Vrstgn21:12
22Hester Hummelink21:30
23Marilou Nillesen21:42
24Urzela Spanjers22:16
25Marion Loeffen22:40
26Elize Smits23:04
27Carolien Peddemors23:23
28Andrea de Ruiter23:30
29Jacqueline Verboord23:59
30Adriette Scholte24:10
31Linda Hoeijmakers24:51
31Rianne Dollevoet24:51
33Wilma Slaats24:56
34Jessie van de Giessen25:06
35mabo boma25:33
36Anita Van Dam25:52
37Hensy van Oostrum26:06
38Nina Lagendijk26:22
39La Dorette26:24
40Tamara van Oss26:30
41Loes van Dongen26:46
42Debbie Klosters28:04
43Rianne van Oostrum28:05
44Shirley van de Giessen28:14
45Bianca Gordijn28:59
46Lorena Zepeda van Wely30:47
47Kelly van Uden33:47
48Denise ..37:09
48Renee Plantenga37:09
50Jennifer Roose39:59
51Sifra Schouten41:49