Over ons

Stichting Runlimited is de motor achter de SNS Oss City Run. Begonnen als een idee achter de keukentafel, maar inmiddels uitgegroeid tot het uithangbordje van de stad Oss. Hier verken je niet alleen de straten van Oss, maar ook alles achter de (soms) gesloten deuren. Krijg een heel andere kijk op de stad waar je vaak winkelt of van een drankje geniet. Kom je van verder weg en ken je Oss alleen van naam, laat je verrassen wat deze stad allemaal te bieden heeft.

 

Stichting Runlimited biedt met de SNS Oss City Run een laagdrempelig evenement dat bedoeld is voor iedereen. Wij zijn van mening dat iedereen kan sporten en een podium verdient. Wij willen er voor zorgen dat hardlopen een beleving is voor jong en oud, waarbij mensen een leuke middag hebben gehad en waar iedereen als een winnaar naar huis gaat. Met het jaarlijks verbinden van een goed doel aan de City Run willen we sociaal betrokken zijn in de gemeente. Een run voor Oss en door Oss!

 

Op dit moment wordt Stichting Runlimited geleid door een driekoppig bestuur. Lees hieronder alles over de drie enthousiaste organisatoren.

Het bestuur van Stichting Runlimited

Voorzitter – Marel Brands

 

Voorzitter en tevens oprichter van Stichting Runlimited en het brein achter de SNS Oss City Run. Hem kun je midden in de nacht wakker maken om te vragen wat de taken zijn van vrijwilliger nummer 36. Hij is verantwoordelijk voor het algemene beleid, verzorgt de PR en de sponsoring. Verder is hij het manusje van alles voor alle algemene zaken.

 

Het enige wat hij jammer vindt aan de organisatie is dat hij zelf niet mee kan doen! Zorg dus dat jij wel aan de start staat.

Secretaris-penningmeester – Teun Brands

 

Naast van de cijfers weet hij als coördinator Verkeer & Veiligheid alles van hekken en vluchtroutes, terwijl hij met zijn netwerk ook de nodige sponsoren wist te strikken. Bij het bestuur voegt hij daar de financiën, administratie en de correspondentie aan toe. Ook is hij inmiddels behoorlijk bedreven in het plaatsen van promotieborden.

 

Hij ziet het lopen door zijn oude werkplek wel zitten. Welke plek dit is, zie je op zondag 16 april in het centrum van Oss

Algemeen bestuurslid – Anne van Loon

 

Zij is het gezicht bij de inschrijftent waar jij terecht kan met al je vragen tijdens de de SNS Oss City Run. Tevens doet zij de coördinatie van het start-finish gebied. Anne houdt zich bezig met sporttechnische zaken en weet als duizendpoot eigenlijk wel overal iets van.

 

Ze hoopt op 16 april de rijen bij de inschrijftent aan te kunnen. Hoeveel vrijwilligers ze moet werven om de drukte aan te kunnen? Dat bepaal jij!