Over ons

Stichting Runlimited is de motor achter de SNS Oss City Run. Begonnen als een idee achter de keukentafel, maar inmiddels uitgegroeid tot het uithangbordje van de stad Oss. Hier verken je niet alleen de straten van Oss, maar ook alles achter de (soms) gesloten deuren. Krijg een heel andere kijk op de stad waar je vaak winkelt of van een drankje geniet. Kom je van verder weg en ken je Oss alleen van naam, laat je verrassen wat deze stad allemaal te bieden heeft.

 

Stichting Runlimited biedt met de SNS Oss City Run een laagdrempelig evenement dat bedoeld is voor iedereen. Wij zijn van mening dat iedereen kan sporten en een podium verdient. Wij willen er voor zorgen dat hardlopen een beleving is voor jong en oud, waarbij mensen een leuke middag hebben gehad en waar iedereen als een winnaar naar huis gaat. Met het binden van een jaarlijks goed doel aan het evenement willen we ook een sociaal evenement neerzetten. Een run voor Oss en door Oss!

 

Op dit moment wordt Stichting Runlimited geleid door een drie koppig bestuur. Lees hieronder alles over de drie enthousiaste organisatoren.

Het bestuur van Stichting Runlimited

Voorzitter – Marel Brands

 

Voorzitter en tevens oprichter van Stichting Runlimited en het brein achter de SNS Oss City Run. Hem kun je midden in de nacht wakker maken om te vragen wat de taken zijn van vrijwilliger nummer 36. Hij is verantwoordelijk voor het algemene beleid, verzorgt de PR en de sponsoring. Verder is hij het manusje van alles voor alle algemene zaken.

 

Het enige wat hij jammer vindt aan de organisatie is dat hij zelf niet mee kan doen! Zorg dus dat jij wel aan de start staat.

Secretaris-penningmeester – Teun Brands

 

Na zijn eerste jaar als coördinator Verkeer & Veiligheid wist hij alles van hekken en vluchtroutes, terwijl hij met zijn netwerk ook de nodige sponsoren wist te strikken. Bij het bestuur gaat hij daar de financiën, administratie en de correspondentie aan toe voegen. Ook is hij inmiddels behoorlijk bedreven in het plaatsen van reclameborden.

 

Hij ziet het lopen door zijn oude werkplek wel zitten. Welke plek dit is, zie je op zondag 14 april in het centrum van Oss

Algemeen bestuurslid – Anne van Loon

 

Het gezicht bij de inschrijftent waar jij terecht kon met al je vragen tijdens de 1e editie van de SNS Oss City Run. Nadat ze in het eerste jaar de coördinatie van het start-finish gebied deed, is ze daarna tot het bestuur toegetreden. Daar gaat ze zich met alle sporttechnische zaken bezig houden en weet zij als duizendpoot eigenlijk wel overal iets van.

 

Ze hoopt op 14 april de rijen bij de inschrijftent aan te kunnen. Hoeveel vrijwilligers ze moet werven om de drukte aan te kunnen? Dat bepaal jij!