Over ons

De Stichting Sportevenementen Oss is met ingang van 2024 de formele organisator van de SNS Oss City Run. Deze stichting tekent verder jaarlijks voor De Maasdijk, de Maasdijk Crossduathlon en de Maasdijk Winterrun.

 

De SNS Oss City Run is in 2018 opgezet door de Stichting Runlimited. Begonnen als een idee achter de keukentafel, maar inmiddels uitgegroeid tot het uithangbordje van de stad Oss. Hier verken je niet alleen de straten van Oss, maar ook alles achter de (soms) gesloten deuren. Krijg een heel andere kijk op de stad waar je vaak winkelt of van een drankje geniet. Kom je van verder weg en ken je Oss alleen van naam, laat je verrassen wat deze stad allemaal te bieden heeft. De SNS Oss City Run is een laagdrempelig evenement dat bedoeld is voor iedereen. Wij zijn van mening dat iedereen kan sporten en een podium verdient. Wij willen er voor zorgen dat hardlopen een beleving is voor jong en oud, waarbij mensen een leuke middag hebben gehad en waar iedereen als een winnaar naar huis gaat. Met het jaarlijks verbinden van een goed doel aan de City Run willen we sociaal betrokken zijn in de gemeente. Een run voor Oss en door Oss!

 

Na 4 geslaagde edities heeft Runlimited de krachten gebundeld met de Stichting Sportevenementen Oss. Gelukkig is het team van Runlimited nog steeds intensief betrokken bij de SNS Oss City Run, zodat hun kennis en ervaring maar vooral ook hun enthousiasme door de hele organisatie merkbaar blijft!

Het bestuur van Stichting Runlimited

en de grondleggers van de SNS Oss City Run

van links naar rechts: Anne Brands – van Loon, Marel Brands en Teun Brands