Deelnemers

Hier vind je alles wat je als deelnemer aan de vierde editie van de SNS Oss City Run moet weten.  Zo kom je voorbereid aan de start en kun jij van jouw deelname een onvergetelijke middag maken!

Ga direct naar:

Programma

Vanaf 11.00 uur is het start-finish gebied op de Heuvel in Oss geopend voor de allerkleinste deelnemers. Zij kunnen dan terecht om hun startbewijs op te halen, of zich nog in te schrijven voor de ronde van ongeveer 1 km die middag. Om 11.30 uur kunnen ook de deelnemers van de 5 km en 10 km zich melden bij de inschrijfbalie. Daar haal je je startpakket op, als je dit nog niet gedaan hebt bij het SNS kantoor in de week voorafgaand aan het evenement.

 

Deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven en toch willen meedoen kunnen zolang de voorraad strekt bij de inschrijftent een van de laatste startnummers bemachtigen – neem je smartphone mee voor inschrijving en betaling! Vanaf 11.30 kun je als deelnemer en toeschouwer op de Heuvel ook terecht voor een drankje of hapje bij een van de vele horecagelegenheden onder de muzikale begeleiding vanaf het podium.

 

Om 12.20 begint de centrale warming-up voor de Kidsrun verzorgd door Robin Couprie. De kinderen zullen in twee groepen starten. De allerkleinsten van 4 t/m 8 jaar starten om 12.30, terwijl de oudere kinderen van 9 t/m 12 jaar starten om 12.45 uur. Na de Kidsrun is er een warming-up voor de volwassenen om 13.05. Robin Couprie zal er nog een keer voor zorgen dat iedereen helemaal opgewarmd aan de start staat en vliegend zijn of haar ronde door Oss kan beginnen.

 

Het startschot voor deze deelnemers valt om 13.30, waarbij deelnemers aan de 5 kilometer één ronde lopen en die van de 10 kilometer twee rondes. Vanaf 13.45 verwachten we de snelste lopers terug bij de finish. We denken dat rond 15.00 uur iedereen voldaan aan de finish staat.

 

De prijsuitreiking is rond 15.00 uur. Daarna mag het nog lang onrustig blijven op het Finishersplein op de Heuvel, waar je je gratis drankje kunt nuttigen en er nog een gezellige namiddag van kunt maken. Let op: de gratis consumptie is alleen in te wisselen bij de mobiele bar op het evenemententerrein en niet op de terrassen. Om 19.00 uur sluiten we de middag af en kan iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts!

 

Het overzicht van 16 april:

11.00Ophalen startnummers & na-inschrijving Kidsrun
11.30Ophalen startnummers & na-inschrijving 5km & 10km
12.20Kidsrun warming-up (by Robin Couprie)
12.30Start Kidsrun 4 t/m 8 jaar
12.45Start Kidsrun 9 t/m 12 jaar
13.05Centrale warming-up (by Robin Couprie)
13.30Startschot 5km & 10km
>13.45Verwachte finish eerste loper
15.00Verwachte finish laatste loper
15.00Prijsuitreiking
19.00Sluiting horeca en muziek

Bereikbaarheid

Start en finish zijn hartje centrum Oss, vanwaar we alle highlights van het Osse centrum gaan verkennen. Hier is de muzikale verzorging, kun je je startpakket ophalen en vindt de prijsuitreiking plaats. Je kunt de start-finish bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets. Parkeren in Oss is op zondag gratis – met uitzondering van de parkeergarages.

Het adres:

Heuvel 10
5341 CW Oss

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

 

Auto

Kom je met de auto naar de SNS Oss City Run. Dat kan! We hebben voldoende parkeergelegenheid rondom het centrum. Gratis parkeren kan op zondag op de parkeerplaatsen aan de Eikenboomgaard (Eikenboomgaard 25, 5341 CT Oss), het Burchtplein (Burchtplein 80, 5341 VE Oss) en aan de Oostwal (Oostwal 319, 5341 KN Oss).

 

Fiets

We rekenen op mooi weer dus kunnen velen van jullie met de fiets komen. Op de stoep van de Burgwal en Hooghuisstraat zijn vele plekken waar deelnemers hun fiets kunnen stallen. Wil je graag een gratis bewaakte fietsenstalling, dan is de fietsenstalling op de Oostwal (Oostwal 202, 5341 KS Oss) een goed alternatief of kun je je fiets kwijt bij de Groene Engel (Kruisstraat 15, 5341 HA Oss)

Parcours

PARCOURS SNS OSS CITY RUN 2023 BEKEND!

 

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het parcours in de binnenstad verkeersvrij. Het parcours bestaat uit één ronde van 5 kilometer. Doe jij mee aan de 10 km, dan loop je de ronde twee keer. Ook is er een Kidsrun die bestaat uit één ronde van ongeveer 1 kilometer.

 

De start en finish zijn op de Heuvel in Oss en de route voert langs en door maar liefst 12 iconische gebouwen in het centrum. Ja, er dus dwars doorheen! Inmiddels hebben we alle 12 gebouwen bekend gemaakt. Dit zijn meer gebouwen op het parcours dan ooit! Ken jij alle gebouwen op onze route?

 

 • Winkelstraat De Schakel
 • Claeren, gevestigd in het oude Bergoss kantoor
 • Titus Brandsmalyceum
 • Pijlerzorg en Wonen
 • Gemeentehuis
 • Bibliotheek Oss
 • Thuis in Oss; het opvangcentrum in het voormalige belastingkantoor
 • Werkkracht
 • HT Running
 • Kunstfabriek
 • Het voorportaal van de Grote Kerk
 • Nicolaasschool

 

Uiteraard loopt onze Kidsrun van 1km ook door gebouwen. Dit jaar lopen zij door 4 gebouwen die ook onderdeel zijn van ons 5km parcours. Zij lopen door overdekte winkelstraat De Schakel, het Titus Brandsmalyceum, de kustfabriek en de winkel van HT Running. Onderweg zijn er voor alle deelnemers aan de SNS Oss City Run twee drankposten ingericht. De eerste is te vinden halverwege de ronde. Deze vind je op het terrein van Thuis in Oss en zal bemand worden door de enthousiaste bewoners van deze locatie. Voor alle doorzetters van de 10 km is er iets na de finish voor de tweede ronde een extra drankpost op het terrein van het Titus Brandsmalyceum.

De routes van 2023

(klik op de kaartjes voor detail)

Shirt

LET OP: Bestel je een SNS Oss City Run shirt na woensdag 15 maart, dan is het shirt niet op tijd voor het evenement. Deze zal na de SNS Oss City Run worden thuis bezorgd als aandenken aan jouw deelname

 

Net als voorgaande jaren, verzorgt TD Sportswear de shirts van de SNS Oss City Run. We hebben voor jou een prachtig shirt ontworpen. Het is gemaakt van functioneel materiaal, ideaal om in te sporten. Maar vooral is het een mooie herinnering aan dit unieke sportevenement. Die wil jij toch ook!? Laat deze kans niet liggen en bestel het shirt voor slechts €9,95.

 

Wil jij dit collectors item bestellen?  Dit geef je heel makkelijk aan op het inschrijfformulier en dat betaal je tegelijk met je inschrijfkosten. Doe dit bij je voorinschrijving, dan krijg je het shirt in je startpakket.

Na geel 💛 in 2018, blauw 💙 in 2019 en groen 💚 in 2021 is het dit jaar PAARS 💜  Loop door Oss en volg onze voetjes door de gebouwen. Zien jullie de voetjes van voor naar achteren over het shirt lopen?

Wil je zeker weten welke maat jij moet hebben? Kijk dan in onderstaande maattabel

Goodie

Om te vieren dat we dit jaar gaan samenwerken met De Maasdijk, kun je bij je inschrijving deze speciale BibBits bestellen. Ben jij ook klaar met het gehannes met veiligheidsspeldjes? Met deze magneetjes bevestig je je startnummer zonder gaatjes in je shirt (of in je vingers…) veilig en muurvast aan je shirt.

 

Voor slechts €5,95 bemachtig je dit leuke aandenken aan de SNS Oss City Run én De Maasdijk. En je kunt er mooi mee pronken tijdens je volgende run. Ben je een sloddervos, dan bestel je gewoon 2 setjes. Dit doe je allemaal gemakkelijk bij je inschrijving.

 

Wanneer je de bestelling doet bij je inschrijving, worden ze netjes meegeleverd met je startnummer, en eventueel je bestelde SNS Oss City Run shirt, in je startpakket.

Tijdregistratie

Tijdens de SNS Oss City Run wordt er gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat jij de exacte tijd weet die je nodig had om de ronde in het Osse centrum te voltooien. Ox Max sports timing verzorgt dit jaar de tijdswaarneming. Zij leveren startnummers met aan de achterzijde een tijdregistratie chip verwerkt in een kunststof afstandhouder. Verwijder deze dus niet!

 

Wat kun jij doen om er voor te zorgen dat je tijdregistratie goed werkt?

 • Draag je startnummer goed zichtbaar op de borst. Bedek het startnummer niet met een jack of met je handen tijdens het passeren van de matten op de start- en finishlijn. Deze matten vangen het signaal van je tijdregistratie chip op.
 • Vouw of kreukel het startnummer niet.
 • Gebruik vier speldjes op de hoekpunten van het startnummer, doorboor de kunststof chip niet. Speldjes ontvang je met je startnummer in het startpakket: Beter: bestel de BibBits, dan krijg je geen gaatjes in je shirt…
 • Verwijder de kunststof afstandhouder niet!

 

Welke tijd gebruiken wij voor de prijsuitreiking?

Bij de uitslagen voor de prijsuitreiking en het bepalen van de prijswinnaars (voor de te winnen prijzen klik hier) gebruiken we de brutotijd. Deze begint te lopen op het moment dat het startschot valt en niet wanneer jij de mat passeert. Echter zal ook je nettotijd gemeten worden, zodat je precies weet hoe lang je erg echt over deed. Zowel de brutotijd als de nettotijd zullen in de uitslagenlijst te vinden zijn. De uitslagenlijst kun je vinden via een link die kort na het evenement op deze website zal worden gepubliceerd.

Voorbereiding

BEGINNEN MET HARDLOPEN? WIJ HELPEN JE!

 

Naast het reguliere aanbod ter voorbereiding op de SNS Oss City Run verzorgt door Vitaplaza (zie hieronder) hebben we ook een speciale aanbieding. Hardlopen is leuk en voor iedereen. Ja echt iedereen! Heb jij altijd al willen beginnen met hardlopen, maar nooit de stap durven zetten? Dan bieden wij nu de kans om eindelijk de schoenen uit de kast te halen en echt te beginnen. Vitaplaza en BeBetter Coaching bieden trainingen aan om verantwoord te beginnen met hardlopen. Stel als doel de 5km volbrengen bij de SNS Oss City Run en zij zorgen er samen met jou voor dat je dit doel gaat halen.

 

Ben jij iemand die graag traint in een groep, omdat je alleen trainen saai vindt en er dan wel heel veel van je discipline wordt gevraagd? Dan is de harloopgroep van Vitaplaza iets voor jou. Zoek je liever individuele begeleiding waar een trainer 1 op 1 met jou aan de slag gaat om met jou je eerste hardloopstappen te zetten, dan kun je terecht bij BeBetter Coaching.  Er is dus voor ieder wat wils! De trainingen beginnen op zaterdag 4 februari. Dus haal je hardloopschoenen uit de kast en begin onder professionele begeleiding aan jouw hardloopavontuur.

Trainen in een groep

Vitaplaza heeft een super leuke gezellige hardloopgroep die elke zaterdag traint. Ideaal voor mensen die het fijn vinden om met andere mensen te trainen en dat als stok achter de deur nodig hebben.

Elke zaterdag traint de hardloopgroep van Vitaplaza tussen 09:30 en 11:00. De start en finish is bij het Vitaplaza Sportcentrum aan de Euterpelaan 3a in Oss. Onder leiding van een professionele trainer loopt ieder op zijn eigen niveau, of je nou beginner bent of wat meer ervaring hebt. De groep loopt niet voor de prestatie, maar voor het plezier en de ontspanning. Een mooie manier om je weekend te beginnen!

Individueel trainen

BeBetter Coaching biedt individuele begeleiding, helemaal op maat gemaakt voor jou. Zoek jij iemand die zorgt voor een schema wat op jouw lijf is geschreven, dan is dit je kans.

Bij BeBetter Coaching passen we het schema aan op jouw leven omdat we als geen ander begrijp dat tijd een kostbare factor is. De atleet staat centraal en kiest de momenten. Het enige dat wij verwacht is openheid, eerlijkheid en effort! Dit mag je dan ook van ons verwachten. Ons hoofddoel is om ervoor te zorgen dat u plezier krijgt in het hardlopen, blessures worden voorkomen en natuurlijk uw doelen worden verpletterd. Onze slogan luidt niet voor niets: Smashing Goals!

Wil jij je optimaal voorbereiden op de SNS Oss City Run op zondag 16 april?

 

Onze vertrouwde partner FiTNEZZplaza heeft een nieuwe naam: Vitaplaza. Dit jaar helpen zij je met fit worden voor de SNS Oss City Run. Wil je meer weten over Vitaplaza en hun aanbod voor Vitaal Worden, Vitaal Werken en Vitaal Leven? Kijk dan op de website: www.vitaplaza.nl.

Naast het reguliere aanbod, heeft Vitaplaza extra mooie aanbiedingen voor deelnemers van de SNS Oss City Run 2023:

1. Train mee met de Vitaplaza hardloopgroep

Elke zaterdag traint de hardloopgroep van Vitaplaza tussen 09:30 en 11:00. De start en finish is bij het Vitaplaza Sportcentrum aan de Euterpelaan 3a in Oss. Onder leiding van een professionele trainer loopt ieder op zijn eigen niveau, of je nou beginner bent of wat meer ervaring hebt. De groep loopt niet voor de prestatie, maar voor het plezier en de ontspanning. Een mooie manier om je weekend te beginnen!

 

Meld je nu aan voor slechts €17,95 per maand. Een ideale stok achter de deur om elke week te trainen voor de SNS Oss City Run! Om je aan te melden voor de Vitaplaza hardloopgroep en gebruik je de volgende knop: AANMELDEN

 

Vermeld je naam, dat je deelneemt aan de SNS Oss City Run en dat je gebruik wilt maken van de actie 

2. Doe de Healthcheck

Wil jij weten hoe je hoe fit je bent? Doe de Vitaplaza Healthcheck. De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te starten en je vorderingen te volgen. Voor de healthcheck gebruikt Vitaplaza professionele apparatuur: de eGym Fitness Hub, de Inbody 770 en een bloeddrukmeter.

 

Als je deelneemt aan de SNS Oss City Run krijg je 2 voor de prijs van 1. Doe dus voor en na de City Run de Healthcheck en meet je vooruitgang tijdens je training naar ons evenement. Meldt je hier aan voor de Healthcheck 2 voor de prijs van 1:  AANMELDEN.

 

Vermeld je naam, dat je deelneemt aan de SNS Oss City Run en dat je gebruik wilt maken van de actie 

Prijzen

Kun jij heel hard lopen, dan is dit een extra motivatie voor jou! Dit jaar hebben we prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de Kidsrun (jongens en meisjes), 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames). Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss.

Ook zijn er prijzen voor de snelste Business Run teams. De prijsuitreiking vindt plaats bij het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Reglement

Algemeen

 1. De SNS Oss City Run en Pharma Future Run – hierna te noemen “Evenement” of “Evenementen” worden georganiseerd door Stichting Runlimited, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te ’s-Hertogenbosch met nummer 70803145. Verder te noemen de Organisatie.
 2. Het deelnemersreglement is vastgesteld door de organisatie en van toepassing op alle deelnemers van een Evenement. Deelname aan een Evenement betekent dat de inhoud van het reglement bij de deelnemer bekend is en door hem/haar gerespecteerd en geaccepteerd wordt.
 3. Daar waar in dit reglement sprake is van deelnemer, wordt ook deelneemster bedoeld.

Deelname

 1. Deelname aan een Evenement gebeurt geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens, aantoonbare, grove schuld van de organisatie of een door haar aangestelde medewerker.
 2. Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar voor de Kidsrun. Bij de SNS Oss City Run geldt voor deelname aan de 5 km een minimum leeftijd van 12 jaar en voor de 10 km een minimum leeftijd van 14 jaar. Bij de Pharma Future Run mag er worden deelgenomen aan het hoofdonderdeel vanaf 12 jaar. Leeftijd wordt gemeten vanaf de datum van het Evenement.
 3. De Organisatie is gerechtigd een deelnemer te diskwalificeren en/of uit de wedstrijd te halen indien deze zich niet houdt aan dit reglement of zich volgens de organisatie onsportief of onbehoorlijk gedraagt of indien zulks op grond van medische overwegingen of in verband met een ordelijk verloop van het evenement door de organisatie noodzakelijk wordt geacht. Hierover is geen discussie/correspondentie mogelijk.

Veiligheid

 1. Instructies en aanwijzingen van politie, organisatie, hulpdiensten (EHBO, ambulance), medewerkers (o.a. verkeersregelaars) moeten direct en stipt opgevolgd worden.
 2. Het niet opvolgen van de instructies zal diskwalificatie tot gevolg hebben.
 3. De organisatie behoudt zich het recht om het parcours op bepaalde delen te wijzigen, in te korten of het gehele evenement af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden, overmacht of calamiteiten waarbij de veiligheid van de deelnemers, medewerkers en openbare orde en veiligheid in geding komt. In bovengenoemde omstandigheden treedt het “Calamiteitenplan” van de organisatie onmiddellijk in werking.
 4. In geval van afgelasting van een Evenement, zal door de organisatie zo spoedig mogelijk gezocht worden naar een nieuwe datum om het evenement doorgang te laten vinden. Reeds ingeschreven deelnemers hebben het recht om zich te laten uitschrijven voor de nieuwe evenement datum. Echter blijven de inschrijvingen geldig voor de nieuwe datum.
 5. Ingeval geen nieuwe datum in hetzelfde jaar gevonden kan worden, door een overvolle evenementenkalender, het niet verlenen van toestemming door overheidsinstanties e.d. zal de nieuwe datum in het daaropvolgende jaar plaatsvinden. Ook hier is lid 10 van toepassing.
 6. De Wegenverkeerswet en de daarop gebaseerde wetgeving, zoals het reglement verkeersregels en verkeerstekens, blijven ook tijdens het evenement op het gehele parcours van kracht.

Inschrijven

 1. Inschrijving voor een Evenement is mogelijk door voorinschrijving via deze website. Zolang er voldoende ruimte is voor deelnemers kan ook ter plaatse tot een kwartier voor aanvang van het evenement worden ingeschreven.
 2. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt door middel van iDeal of Bancontact. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Business Run teams hebben tevens de mogelijkheid om per factuur te betalen.
 3. Annuleren van de inschrijving met restitutie van het inschrijfgeld is, na aftrek van administratiekosten à €2,50 voor individuele deelnemers en €5,00 voor Business Run teams, mogelijk tot en met 1 maand voor het Evenement. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.
 4. Een startbewijs overdragen kan gratis tot aan de dag van de wedstrijd. De deelnemer dient zelf een andere kandidaat aan te dragen. Dat kan een deelnemer zelf doen op het dashboard van de inschrijfmodule via de volgende link: Atleta.cc. Wijzigingen op de wedstrijddag doet een deelnemer bij de inschrijftent. Indien er niet wordt gewijzigd en een deelnemer daardoor niet in de juiste categorie uitkomt, vervalt het recht op het winnen van eventuele prijzen.
 5. Deelname aan de wedstrijd en toegang op de route is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers.
 6. Het tussentijds wijzigen van afstand kan een deelnemer zelf doen tot een dag voor de wedstrijd op het dashboard van de inschrijfmodule via de volgende link: Atleta.cc. Wijzigingen op de wedstrijddag doet een deelnemer bij de inschrijftent.
 7. De organisatie deelt deelnemers in, naar geslacht en wedstrijdafstand. Een categorisering op basis van leeftijd wordt behoudens voor de Kidsruns niet gemaakt bij het Evenement. Deelnemers dienen voorafgaande aan het evenement te controleren of zij in de juiste categorie zijn ingedeeld. Deelnemers met geslacht ‘non-binair’ zullen worden ingedeeld bij de categorie voor de mannen. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van een onjuiste indeling van deelnemers.
 8. Het Evenement hanteert zo nodig startvakken om soepele doorstroming op het parcours te bevorderen. De organisatie bepaalt de indeling in deze startvakken op basis van de opgegeven verwachte eindtijd en deze is bindend voor de deelnemers.

Uitslagen

 1. De uitslag van een Evenement wordt bepaald door de volgorde van binnenkomst op basis van de bruto tijd. Bij de Pharma Future Run wordt tevens een uitslag opgemaakt met per deelnemer de snelste ronde op basis van de netto tijd. De uitslag wordt vastgesteld door de organisatie en zij bepaalt daarmee welke deelnemers in de prijzen vallen.
 2. Deelnemers hebben geen recht op een prijs indien zij in strijd hebben gehandeld met het wedstrijdreglement. Een toegekende prijs moet aan de organisatie worden teruggegeven indien na de uitreiking ervan blijkt dat een deelnemer in strijd met het wedstrijdreglement heeft gehandeld.
 3. De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na het evenement bekend gemaakt op deze website.
 4. Het gebruik van een door de organisatie voorgeschreven tijdregistratiechip is verplicht. Deze chip is in het startnummer verwerkt.
 5. Het startnummer dient zichtbaar aan de voorkant van het lichaam te worden gedragen. Het is niet toegestaan het startnummer om te vouwen, zodanig dat teksten of afbeeldingen op het startnummer niet meer zichtbaar zijn.
 6. De organisatie heeft bepaald dat het parcours om 15.15 uur leeg moet zijn. Dit is tevens de tijdslimiet voor alle onderdelen. Deelnemers die deze tijdslimiet niet halen worden kunnen uit de wedstrijd worden genomen.
 7. Het vervolgen van de route na sluiting van het parcours zoals benoemd in lid 27 is niet toegestaan en is daarmee volledig op eigen risico.

Privacy

 1. De deelnemersgegevens worden opgenomen in een adressenbestand. Bezwaar hiertegen moet schriftelijk bij de organisatie kenbaar worden gemaakt. De organisatie garandeert zorgvuldig en binnen de wettelijke regelgeving met deze gegevens om te gaan.
 2. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. bedoeld voor promotionele doeleinden van de Stichting Runlimited zonder daarvan vooraf op de hoogte te zijn gebracht en kunnen hiervoor géén vergoeding of eigendomsrechten claimen.

Overige

 1. Van deelnemers wordt verwacht dat zij geen schade toebrengen aan eigendommen van anderen of openbare gebouwen en geen afval achterlaten.
 2. Tevens zijn op de wedstrijddag de, door de stichting opgestelde, huisregels van toepassing. Deze huisregels zijn te vinden bij de inschrijftent op de wedstrijddag. Deelnemers en overige bezoekers aan het evenement dienen zich aan deze regels te houden.
 3. In alles waar het wedstrijdreglement niet voorziet, beslist de organisatie. Deze beslissingen zijn daarmee bindend.

ABC

In deze ABC vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om deel te nemen aan de SNS Oss City Run 2023.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de SNS Oss City Run is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk gezocht naar een nieuwe datum. Inschrijvingen blijven geldig en kunnen worden geannuleerd.

Aanvang

De SNS Oss City Run is dit jaar op zondag 16 april 2023. Je kunt je startpakket ophalen of je nog inschrijven op de wedstrijddag vanaf 11.30. Voor de Kidsrun is dit mogelijk vanaf 11.00 uur. LET OP Beperkt aantal startpakketten beschikbaar op de wedstrijddag.

Het startschot van de Kidsrun is om 12.30 voor de jeugd van 4 t/m 8 jaar en om 12.45 voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. De overige afstanden starten allemaal tegelijk om 13.30 uur. Voor het volledige programma, klik hier.

Afstanden

Bij de SNS Oss City Run kun je dit jaar kiezen uit verschillende onderdelen:

 • 1 km Kidsrun (Jeugd 4 t/m 8 jaar)
 • 1 km Kidsrun (Jeugd 9 t/m 12 jaar)
 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • 5 km Business Run (team tot 5 personen)
 • 10 km Business Run (team tot 5 personen)

Annuleren

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, stuur je een mail om te annuleren naar info@runlimited.nl. Doe je dit vóór 17 maart 2023, dan krijg je je inschrijfgeld volledig terug, alleen rekenen we wel €2,50 administratiekosten. Na 16 maart wordt je inschrijving niet meer gecrediteerd. Je kunt je startnummer wel overdragen aan iemand anders. Dat kan via je eigen dashboard in Atleta.cc.

Betaling

Het inschrijfgeld betaal je gemakkelijk door middel van iDeal. Dit gaat automatisch wanneer je je inschrijft via de inschrijfknop op deze website. Wil je op de dag zelf je nog inschrijven, dan betaal je bij de inschrijftent voor je startpakket. Je kunt jezelf tot een kwartier voor de wedstrijd inschrijven – neem je smartphone mee voor inschrijving en betaling!

Bereikbaarheid

De start en finish vindt plaats in het centrum van Oss (Heuvel 32, 5341 CW Oss). Je kunt deze locatie goed bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer. Hoe? Klik hier.

Business Run

Wilt u namens uw bedrijf meedoen? Doe dan mee aan de Business Run. U doet als team tot maximaal 5 personen mee aan de 5km of de 10km. LET OP uw hele team komt uit op dezelfde afstand. De snelste drie tijden van uw team worden bij elkaar opgeteld voor de uitslag van het Business Run klassement. Ook doet u als deelnemer mee in het individuele klassement van uw afstand. Iets voor uw bedrijf? Klik hier voor meer info voor bedrijven.

Contactgegevens

Deelnemersinformatie

Alle deelnemersinformatie is terug te vinden op de website onder het kopje Deelnemers. Verder krijgen alle deelnemers die zich uiterlijk 1 week voor het evenement hebben ingeschreven, op de maandag voor het evenement een mail met de laatste informatie. Hierin vind je onder andere informatie over het ophalen van je startpakket.

Drank onderweg en na afloop

Bij de SNS Oss City Run 2023 hoef jij je geen zorgen te maken dat je dorst krijgt onderweg. Op de route zijn twee drankposten ingericht waar je onderweg water krijgt van onze enthousiaste vrijwilligers. Deze staan halverwege de route en net na het start-finishgebied. Daarnaast ontvang je een flesje water en fruit bij de finish om je vermoeide spieren van nieuwe energie te voorzien.

EHBO

Natuurlijk gaan we voor een dag zonder ongelukken en dat alle deelnemers heelhuids over de streep komen. Voor (kleine) ongevallen onderweg worden wij echter bijgestaan door EHBO Berghem. Zij staan met meerdere teams paraat op de route en op de Heuvel waar de start en finish is.

Fiets

Kom je op de fiets naar de SNS Oss City Run? Graag! Je kunt je fiets dicht bij de start parkeren aan de Burgwal, Hooghuisstraat, de Oostwal en de Eikenboomgaard.

Foto's

Tijdens het evenement zullen er foto’s worden gemaakt. Deze zullen in de week na het evenement op de website en op social media komen te staan. Kunnen jullie jezelf terugvinden in volle actie?

Garderobe

Als deelnemer aan de SNS Oss City Run 2023 kun jij je trainingsjas en tas gratis en veilig wegzetten in onze garderobe. Deze bevindt zich in het Parochiecentrum St. Willibrordus aan de Koornstraat 6B. Wanneer je vanaf de start door de Peperstraat loopt is de garderobe ongeveer 200 meter lopen. Je kunt hiervoor de bordjes volgen. Zorg dat je je startnummer bij de hand hebt, want dit is jouw garderobe nummer en zo zien onze medewerkers dat jij gratis je spullen hier mag achterlaten. In dit pand is ook de omkleedruimte aanwezig.

De garderobe is geopend vanaf 11.00 tot 16.00

Goede doel

Ieder jaar steunt de SNS Oss City Run een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Thuis in Oss. Wil je alles weten over dit goede doel en hoe jij iets kunt betekenen? Lees dan hier alles over ons goede doel.

Goodie

Om te vieren dat we dit jaar gaan samenwerken met De Maasdijk, kun je bij je inschrijving speciale BibBits bestellen voor slechts €5,95. Ben jij ook klaar met het gehannes met veiligheidsspeldjes? Met deze magneetjes bevestig je je startnummer zonder gaatjes in je shirt (of in je vingers…) veilig en muurvast aan je shirt. Klik hier voor onze BibBits.

Inschrijven

De inschrijving opent op donderdag 1 december 2022. Tot en met 16 januari 2023 geldt het aantrekkelijke Early Bird tarief. Zorg er sowieso voor dat je je uiterlijk een week voor het evenement inschrijft, uiterlijk op zondag 9 april 2023. Je bent dan zeker van een aantrekkelijke prijs, je kunt je startpakket vooraf ophalen en jouw naam staat op je startnummer! Inschrijven kan de laatste week online of op de wedstrijddag tot uiterlijk 15 minuten voor de start. Let op dit kan zolang de voorraad strekt, want OP=OP. Alles weten over de inschrijftarieven, klik hier

Kidsrun

Ook dit jaar is er weer een Kidsrun! Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er een speciaal parcours van ongeveer 1 km, waarbij je ook door een aantal gebouwen loopt. De kinderen starten in twee groepen om 12.30 en 12.45. Kinderen kunnen al deelnemen vanaf €5,50 met het Early Bird tarief en krijgen net als de volwassen deelnemers een mooie herinneringsmedaille.

Ook is het enige echte SNS Oss City Run shirt in kindermaten beschikbaar!

Maasdijk

Vanaf dit jaar werken we intensief samen met De Maasdijk. Zij organiseren nog 3 leuke evenementen in het jaar. Dat zijn dus 4 toffe evenement in 1 jaar in Oss! Klik op de link en voor meer informatie over deze evenementen:

Medaille

Voor alle finishers van de SNS Oss City Run ligt er een mooie medaille te wachten bij de finish. Een van onze enthousiaste vrijwilligers zal jullie huldigen als ware kampioenen.

Nieuwsbrieven

Als je je uiterlijk 1 week voor het evenement, zondag 9 april 2023, inschrijft via de website ontvang in de week voorafgaand aan het evenement de laatste deelnemers informatie per mail.

Omkleden

Uiteraard kun je je omkleden bij de SNS Oss City Run. De omkleedruimte bevindt zich in het Parochiecentrum St. Willibrordus aan de Koornstraat 6B. Wanneer je vanaf de start door de Peperstraat loopt is er op ongeveer 200 meter van de start een gescheiden omkleedruimte voor mannen en vrouwen. Je kunt hiervoor ook de bordjes volgen. Hier zijn ook toiletten aanwezig. Dit is in hetzelfde pand als de garderobe.

De omkleedruimtes zijn geopend van 11.00 tot 16.00.

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 5 kilometer dwars door het centrum van Oss. Je komt hier langs alle highlights van de stad en je gaat zelfs door een aantal highlights heen!? Wil je meer weten over het parcours op 16 april? Klik dan hier. Daarnaast is er een Kidsrun van ongeveer 1 km.

Parkeren

Kom je met de auto naar Oss, dan zijn er gratis parkeerplaatsen op de grote parkeerterreinen van de Eikenboomgaard, het Burchtplein en aan de Oostwal.

Prijzen

Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de Kidsrun (jongens en meisjes), 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames). Ook zijn er prijzen voor de snelste Business Run teams. Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss. De prijsuitreiking vindt plaats bij het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Sluiting

Wij hopen dat jullie nog lang naborrelen in het centrum om jullie prestaties te vieren, om 19.00 moet echter de muziek uit, de buitenbar dicht en zit de SNS Oss City Run 2023 erop. Natuurlijk zijn de lokale horecagelegenheden nog wel open.

Start

De start van de Kidsrun vindt plaats om 12.30 voor de allerkleinste en om 12.45 voor de iets oudere jeugd. Alle overige afstanden starten om 13.30 in het centrum in Oss (Heuvel 32). Zorg dus dat op je tijd bent om je startpakket op te halen, je nog in te schrijven, je om te kleden en een grote of kleine boodschap te doen.

Startpakket

Heb je je uiterlijk 1 week voor het evenement, zondag 9 april 2023, vooraf ingeschreven en ben je verzekerd van een startpakket? Dan kun je deze vanaf donderdag 13 april ophalen bij het kantoor van SNS aan de Heuvel 10 in Oss of op de dag zelf bij de inschrijftent nabij de start en finish.

Startvakken

De SNS Oss City Run hanteert startvakken om soepele doorstroming op het parcours te bevorderen. Je wordt dan naar verwachte eindtijd ingedeeld in een vak. Ga dus ook in dit vak staan. De vakken zullen worden aangegeven met een kleur, die ook terug te vinden is op je startnummer.

Shirt

Alle deelnemers krijgen bij hun inschrijving de kans om het enige echte ‘SNS Oss City Run 2023 shirt’ te bestellen voor slechts €9,95. Wil je weten hoe dit shirt eruit gaat zien, klik hier.

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van een tijdregistratie chip die verwerkt zit in het startnummer met een kunststof afstandhouder. Deze meet de exacte tijd die jij nodig hebt gehad om het parcours af te leggen. Waar moet je op letten? Klik hier

Tijdslimiet

Om 15.15 moet het parcours worden leeggemaakt. Dus dat betekent dat je dan gefinisht moet zijn. Dit geldt voor alle afstanden.

Toiletten

Wil je snel even gebruik maken van het toilet voor je de startvakken in vliegt? Je kunt gebruik maken van de toiletten van de omliggende horeca gelegenheden. Zij hebben voldoende plek zodat iedereen met een lege blaas aan de start kan verschijnen. Ook zijn er in de omkleedruimtes (ongeveer 200 meter van de start) toiletten aanwezig.

Uitslagen

De uitslagen worden zo snel mogelijk op deze website geplaatst na afloop van het evenement.

Voorbereiding

Onze vertrouwde partner FiTNEZZplaza heeft een nieuwe naam: Vitaplaza. Zij hebben dit jaar twee mooie aanbiedingen voor deelnemers van de SNS Oss City Run 2023:

 

 1. Train mee met de Vitaplaza hardloopgroep
  • Elke zaterdag traint de hardloopgroep van Vitaplaza tussen 09:30 en 11:00 vanaf Euterpelaan 3a in Oss.
  • Is dit echt iets voor jou? Dan meldt je je aan voor slechts €17,95 per maand.
 2. Doe de Healthcheck
  • De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart.
  • Voor de healthcheck gebruikt Vitaplaza professionele apparatuur: de eGym Fitness Hub, de Inbody 770 en een bloeddrukmeter
  • Elke deelnemer krijgt 2 voor de prijs van 1. Doe dus voor en na de City Run de Healthcheck en meet je vooruitgang

 

Alle informatie over de hardloopgroep en de Healthcheck zijn hier te vinden.

Wijzigen

Wil je vóór de wedstrijd de afstand wijzigen die je gaat lopen, wil je nog een extra shirt of onze hippe BibBits bijbestellen, dit je kun je heel gemakkelijk doen op het dashboard van de inschrijfmodule via de volgende link: Atleta.cc.

Kan je helaas niet mee doen? Je kunt ook een startbewijs gratis overdragen aan een vriend of familielid. Ook dit doe je via het dashboard van de inschrijfmodule.

Wijzigingen op de wedstrijddag doet een deelnemer bij de inschrijftent.

Zandloperstart

Omdat we door gebouwen gaan lopen in het Osse centrum en we grote wachtrijen willen voorkomen, maken we gebruik van een zandloperstart. Dit betekent dat de doorgang net vóór de startstreep wordt versmald om zo meer loopruimte te creëren voor lopers vlak na de start.