Deelnemers

De komende maanden gaan we onderstaande informatie updaten. Let op dit is dus nog de informatie van de editie van 2021

Hier vind je alles wat je als deelnemer aan de derde editie van de SNS Oss City Run moet weten.  Zo kom je voorbereid aan de start en kun jij van jouw deelname een onvergetelijke middag maken!

Ga direct naar:

Programma

Programma onder voorbehoud

 

Vanaf 11.00 uur is het start-finish gebied op de Heuvel in Oss geopend voor de allerkleinste deelnemers. Zij kunnen dan terecht om hun startbewijs op te halen, of zich nog in te schrijven voor de ronde van ongeveer 1 km die middag. Om 11.30 uur kunnen ook de deelnemers van de 5 km en 10 km terecht bij de inschrijfbalie. Daar haal je je startpakket op, als je dit nog niet gedaan hebt bij het SNS kantoor in de week voorafgaand aan het evenement. Deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven en toch willen deelnemen kunnen bij de inschrijftent een van de laatste startnummers bemachtigen. Vanaf 11.30 kun je als deelnemer en toeschouwer op de Heuvel ook terecht voor een drankje of hapje bij een van de vele horecagelegenheden onder de muzikale begeleiding vanaf het podium.

 

Om 12.20 begint de centrale warming-up voor de Kidsrun verzorgd door Robin Couprie. De kinderen zullen in twee groepen starten. De allerkleinste van 4 t/m 8 jaar starten om 12.30, terwijl de oudere kinderen van 9 t/m 12 jaar starten om 12.45 uur. Na de Kidsrun is er een warming-up voor de volwassenen om 13.10. Robin Couprie zal er nog een keer voor zorgen dat iedereen helemaal opgewarmd aan de start staat en vliegend zijn of haar ronde door Oss kan beginnen.

 

Het startschot voor deze deelnemers valt om 13.30, waarbij deelnemers aan de 5 kilometer één ronde lopen en de 10 kilometer twee ronden door het centrum lopen. Vanaf 13.50 verwachten we de eerste finisher. Rond 15.00 uur verwachten we dat iedereen voldaan aan de finish staat. De prijsuitreiking start vanaf ongeveer 15.30. Hierna hopen we velen van jullie te blijven zien op het Finishersplein, waar je je gratis drankje op de Heuvel kunt gebruiken en er om er nog een gezellige namiddag van te maken. Let op: de gratis consumptie is alleen in te wisselen bij de mobiele bar op het evenemententerrein en niet op de terrassen. Om 19.00 uur sluiten we de middag af en kan iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts!

 

Het overzicht van 3 oktober:

11.00Ophalen startnummers & na-inschrijving Kidsrun
11.30Ophalen startnummers & na-inschrijving 5km & 10km
12.20Kidsrun warming-up (by Robin Couprie)
12.30Start Kidsrun 4 t/m 8 jaar
12.45Start Kidsrun 9 t/m 12 jaar
13.10Centrale warming-up (by Robin Couprie)
13.30Startschot 5km & 10km
13.50Verwachte finish eerste loper
15.00Verwachte finish laatste loper
15.30Prijsuitreiking
19.00Sluiting horeca en muziek

Bereikbaarheid

De start-finish zal plaatsvinden in hartje centrum Oss, vanwaar we alle highlights van het Osse centrum gaan verkennen. Hier is de muzikale verzorging, kun je je startpakket ophalen en vindt achteraf de prijsuitreiking plaats. Je kunt de start-finish bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.

Het adres:

Heuvel 10
5341 CW Oss

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

 

Auto

Kom je met de auto naar de SNS Oss City Run. Dat kan! We hebben voldoende parkeergelegenheid rondom het centrum. Gratis parkeren kan op zondag op de parkeerplaatsen aan de Eikenboomgaard (Eikenboomgaard 25, 5341 CT Oss), het Burchtplein (Burchtplein 80, 5341 VE Oss) en aan de Oostwal (Oostwal 319, 5341 KN Oss).

 

Fiets

Natuurlijk hopen we op mooi weer en kunnen velen van jullie met de fiets komen om daarna nog een gezellig drankje op de Heuvel te kunnen pakken. Op de stoep van de Burgwal en Hooghuisstraat zijn vele plekken waar deelnemers hun fiets kunnen stallen. Wil je graag een gratis bewaakte fietsenstalling, dan is de fietsenstalling op de Oostwal (Oostwal 202, 5341 KS Oss) een goed alternatief of kun je je fiets kwijt bij de Groene Engel (Kruisstraat 15, 5341 HA Oss)

Parcours

PARCOURS SNS OSS CITY RUN 2021 BEKEND!

 

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het parcours in de binnenstad verkeersvrij. Het parcours bestaat uit één ronde van 5 kilometer. Doe jij mee aan de 10 km, dan loop je de ronde twee keer. Ook is er een Kidsrun die bestaat uit één ronde van ongeveer 1 kilometer.

 

De start en finish zijn op de Heuvel in Oss en voert langs en door een aantal iconische gebouwen in het centrum. Ja, er dus dwars doorheen! Net als bij een muziekfestival, hebben wij onze line-up één voor één bekend gemaakt. En daar is ie dan. Ons parcours van de vernieuwde derde editie staat popelend op jullie te wachten. Klik op de kaartjes rechts om de route in detail te bekijken. De gebouwen waar jullie door heen gaan lopen op zondag 3 oktober zijn:

 

 • Winkelstraat De Schakel
 • TBL
 • HT Sports Oss
 • Werkkracht Oss
 • Theater De Lievekamp
 • Kinepolis Oss
 • Volksuniversiteit Oss en Omstreken
 • Groene Engel
 • Voorportaal van de Grote Kerk
 • Nicolaasschool

 

Uiteraard loopt onze Kidsrun van 1km ook door gebouwen. Zij zullen rennend door de gangen van de basisschool de Nicolaasschool lopen en door het voorportaal van de Grote Kerk sjezen. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle updates over onze gebouwen en het entertainment dat we daar hebben neergezet.

 

Onderweg zijn er voor alle deelnemers aan de SNS Oss City Run twee drankposten ingericht. De eerste is te vinden halverwege de ronde, net na De Groene Engel. Voor alle doorzetters van de 10 km is er net na het passeren van de finish voor de tweede ronde een extra drankpost. Deze vind je op het terrein van het TBL.

De routes van 2021

(klik op kaartjes voor detail)

Shirt

Net als voorgaande jaren, verzorgt TD Sportswear de shirts van de SNS Oss City Run. Zij hebben voor jou een sportief shirt gemaakt, van functioneel materiaal, ideaal om in te sporten. En natuurlijk is het een mooie herinnering aan dit unieke sportevenement. Die wil jij toch ook!? Laat deze kans niet liggen en bestel het shirt voor slechts €9,95.

 

Wil jij dit unieke shirt bestellen?  Dit geef je heel makkelijk aan op het inschrijfformulier en dat betaal je tegelijk met je inschrijfkosten. Doe dit bij je voorinschrijving, want op de dag zelf is de voorraad zeer beperkt.

En dit jaar hebben we iets heel speciaals met het shirt gedaan. Onderaan vind je de Skyline van Oss. Herken jij de gebouwen? Misschien gaan we wel door een aantal van deze gebouwen heen rennen…

Skyline op shirt

Wil je zeker weten welke maat jij moet hebben? Kijk dan in onderstaande maattabel

Tijdregistratie

Tijdens de SNS Oss City Run wordt er gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat jij de exacte tijd weet die je nodig had om de ronde in het Osse centrum te voltooien. Ox Max sports timing verzorgt dit jaar de tijdswaarneming. Zij leveren startnummers met aan de achterzijde een tijdregistratie chip verwerkt in een kunststof afstandhouder. Verwijder deze dus niet!

 

Wat kun jij doen om er voor te zorgen dat je tijdregistratie goed werkt?

 • Draag je startnummer goed zichtbaar op de borst. Bedek het startnummer niet met een jack of met je handen tijdens het passeren van de matten op de start- en finishlijn. Deze matten vangen het signaal van je tijdregistratie chip op.
 • Vouw of kreukel het startnummer niet.
 • Gebruik vier speldjes op de hoekpunten van het startnummer, doorboor de kunststof chip niet. Speldjes ontvang je met je startnummer in het startpakket.
 • Verwijder de kunststof afstandhouder niet!

 

Welke tijd gebruiken wij voor de prijsuitreiking?

Bij de uitslagen voor de prijsuitreiking en het bepalen van de prijswinnaars (voor de te winnen prijzen klik hier) gebruiken we de brutotijd. Deze begint te lopen op het moment dat het startschot valt en niet wanneer jij de mat passeert. Echter zal ook je nettotijd gemeten worden, zodat je precies weet hoe lang je erg echt over deed. Zowel de brutotijd als de nettotijd zullen in de uitslagenlijst te vinden zijn. De uitslagenlijst kun je vinden via een link die kort na het evenement op deze website zal worden gepubliceerd.

Voorbereiding

Wil jij je optimaal voorbereiden op de SNS Oss City Run op zondag 3 oktober?

 

Dan heeft onze partner FiTNEZZplaza de juiste aanbieding voor jou. Voor slechts €79,95 volg je een trainingsprogramma van 3 maanden om op een verantwoorde manier aan de start te verschijnen. Trainen doe je samen, je hoeft dus niet alleen te lopen!

 

Bij dit trainingspakket zit deelname aan de SNS Oss City Run op 3 oktober inbegrepen. Je loopt dan mee in een van de teams van FiTNEZZplaza. Ook krijg je een mooi SNS Oss City Run shirt.

 

Wat houdt het in:

 • Je volgt een erkend trainingsprogramma van de Atletiek Unie ‘Start to Run’
 • Je kunt kiezen uit twee niveau’s, zodat het goed aansluit op jouw niveau.
  • ‘Fit aan de Start’ van 0 naar 5 km hardlopen
  • ‘Fit aan de Start’ van 5 naar 10 km hardlopen
 • Trainingen zijn elke zaterdag van 09:30 tot 11:00 uur
 • Het trainingsprogramma duurt 3 maanden. De eerste training start op zaterdag 31 juli en eindigt op zaterdag 25 september
 • Wil je langer trainen? Geen probleem! Je kunt de clinic verlengen voor €17,95 per maand. Dus start vandaag al.
 • Inschrijving bij de SNS Oss City Run is inbegrepen op jouw afstand naar keuze
 • Je krijgt een mooi SNS Oss City Run shirt voor tijdens de wedstrijd en als aandenken aan jouw prestatie
 • Na afloop van de Run in de VIP ruimte samen een hapje en drankje met jouw team

Hoe meld ik me aan?

Wil je met de voorbereidingsclinic meedoen, dan meld je je NIET aan via het normale inschrijfformulier, maar direct bij FiTNEZZplaza. Dit doe je eenvoudig op de site van FiTNEZZplaza: https://www.fitnezzplaza.nl/cityrunoss/. Hier vindt je alle informatie over de cursus.

Prijzen

Kun jij heel hard lopen, dan is dit een extra motivatie voor jou! Dit jaar hebben we prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de Kidsrun (jongens en meisjes), 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames). Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss.

Ook zijn er prijzen voor de snelste Business Run teams. De prijsuitreiking vindt plaats op het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Maasdijk

Doe jij al mij aan De Maasdijk?

 

Omdat wij van leuke Runs houden, geven wij iets extra’s…

Wanneer je zowel aan de SNS Oss City Run deelneemt, als aan de Van Mun 5 kilometer Night Run bij de Maasdijk op zaterdagavond 24 juli, krijg jij van ons een leuke goodie! Wat dit is, dat verklappen we nog niet. Houd het nieuws hierover in de gaten.

Dit jaar wordt er gewandeld, gefietst en geskate tijdens de Maasdijk op zaterdag 19 en zondag 20 juni. De wedstrijdonderdelen (hardlopen en triatlon), waaronder de Van Mun 5 kilometer Night Run, vinden plaats op zaterdag 24 juli. Ga dit jaar niet voor 1 maar voor 2 leuke runs in het centrum! Je kunt je inschrijven via https://demaasdijk-events.nl/disciplines/hardlopen/

Reglement

Algemeen

 1. De SNS Oss City Run 2021 wordt georganiseerd door Stichting Runlimited, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te ’s-Hertogenbosch met nummer 70803145. Verder te noemen de Organisatie.
 2. Het deelnemersreglement is vastgesteld door de organisatie en van toepassing op alle deelnemers van de SNS Oss City Run 2021. Deelname aan de SNS Oss City Run betekent dat de inhoud van het reglement bij de deelnemer bekend is en door hem/haar gerespecteerd en geaccepteerd wordt.
 3. Daar waar in dit reglement sprake is van deelnemer, wordt ook deelneemster bedoeld.

Deelname

 1. Deelname aan de SNS Oss City Run 2021 gebeurt geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens, aantoonbare, grove schuld van de organisatie of een door haar aangestelde medewerker.
 2. Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar voor de Kidsrun. Voor deelname aan de 5 km geldt een minimum leeftijd van 12 jaar en voor de 10 km een minimum leeftijd van 14 jaar. Leeftijd wordt gemeten vanaf de datum van het evenement: 3 oktober 2021.
 3. De Organisatie is gerechtigd een deelnemer te diskwalificeren en/of uit de wedstrijd te halen indien deze zich niet houdt aan dit reglement of zich volgens de organisatie onsportief of onbehoorlijk gedraagt of indien zulks op grond van medische overwegingen of in verband met een ordelijk verloop van het evenement door de organisatie noodzakelijk wordt geacht. Hierover is geen discussie/correspondentie mogelijk.

Veiligheid

 1. Instructies en aanwijzingen van politie, organisatie, hulpdiensten (Rode Kruis, ambulance), medewerkers (o.a. verkeersregelaars) moeten direct en stipt opgevolgd worden.
 2. Het niet opvolgen van de instructies zal diskwalificatie tot gevolg hebben.
 3. De organisatie behoudt zich het recht om het parcours op bepaalde delen te wijzigen, in te korten of het gehele evenement af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden, overmacht of calamiteiten waarbij de veiligheid van de deelnemers, medewerkers en openbare orde en veiligheid in geding komt. In bovengenoemde omstandigheden treedt het “Calamiteitenplan” van de organisatie onmiddellijk in werking.
 4. In geval van afgelasting van de SNS Oss City Run, zal er door de organisatie zo spoedig mogelijk gezocht worden naar een nieuwe datum om het evenement doorgang te laten vinden. Reeds ingeschreven deelnemers hebben het recht om zich te laten uitschrijven voor de nieuwe evenement datum. Echter blijven de inschrijvingen geldig voor de nieuwe datum.
 5. Ingeval dat er geen nieuwe datum in 2021 gevonden kan worden, door een overvolle evenementenkalender, het niet verlenen van toestemming door overheidsinstanties e.d. zal de nieuwe datum in 2022 plaatsvinden op de beoogde datum voor de vierde editie van de SNS Oss City Run. Ook hier is lid 9 van toepassing.
 6. De Wegenverkeerswet en de daarop gebaseerde wetgeving, zoals het reglement verkeersregels en verkeerstekens, blijven ook tijdens het evenement op het gehele parcours van kracht.

Inschrijven

 1. Inschrijving voor de SNS Oss City Run 2021 is mogelijk door voorinschrijving tot en met zondag 19 september 2021 via www.inschrijven.nl voor individuele deelnemers. Ook kan er ter plaatse tot een kwartier voor aanvang van het evenement worden ingeschreven. Voor deelnemers aan de Business Run geschiet de inschrijving via het online formulier op de website. Inschrijven op de dag zelf voor teams aan de Business Run is niet mogelijk.
 2. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt door middel van iDeal. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Business Run teams krijgen een factuur toegestuurd.
 3. Annuleren van de inschrijving met restitutie van het inschrijfgeld is, na aftrek van administratiekosten à €2,00 voor individuele deelnemers en €5,00 voor Business Run teams, mogelijk tot en met 5 september 2021. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.
 4. Startbewijs overdragen kan gratis tot aan de dag van de wedstrijd. De deelnemer dient zelf een andere kandidaat aan te dragen. Meld dit aan de organisatie via info@runlimited.nl of bij de inschrijftent op de dag van de wedstrijd. Indien er niet wordt gewijzigd en een deelnemer daardoor niet in de juiste categorie uitkomt, vervalt het recht op het winnen van eventuele prijzen.
 5. Deelname aan de wedstrijd en toegang op de route is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers.
 6. Het tussentijds wijzigen van afstand is uitsluitend mogelijk tot en met 5 september 2021. De deelnemer dient dit te mailen naar info@runlimited.nl. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht en het verschil in startgeld wordt verrekend. Wanneer dit verschil afgehandeld is, is de wijzing compleet.
 7. Deelnemers, die zich via voorinschrijving hebben ingeschreven krijgen bericht over het ophalen van hun startpakketten. Dit kan enkele dagen voor het evenement bij het kantoor van de SNS te Oss. Startpakketten kunnen daarnaast ook op de wedstrijddag worden afgehaald bij de inschrijftent op het start-finishgebied.
 8. De organisatie deelt deelnemers in, naar geslacht en wedstrijdafstand. Een categorisering op basis van leeftijd bij de 5 km en 10 km wordt niet gemaakt bij de SNS Oss City Run. Deelnemers dienen voorafgaande aan het evenement te controleren of zij in de juiste categorie zijn ingedeeld. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van een onjuiste indeling van deelnemers.
 9. Mits het aantal inschrijvingen als hoog wordt geacht kan er gewerkt worden met startvakken. De organisatie bepaald de indeling in deze startvakken en deze is bindend voor de deelnemers.

Uitslagen

 1. De uitslagen van het evenement wordt bepaald door de volgorde van binnenkomst op basis van de bruto tijd. De uitslag wordt vastgesteld door de organisatie en zij bepalen daarmee welke deelnemers in de prijzen vallen. Deze uitslag is bindend en hiervoor kan niet worden gediscussieerd.
 2. Deelnemers hebben geen recht op een prijs indien zij in strijd hebben gehandeld met het wedstrijdreglement. Een toegekende prijs moet aan de organisatie worden teruggegeven indien na de uitreiking ervan blijkt dat een deelnemer in strijd met het wedstrijdreglement heeft gehandeld.
 3. De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na het evenement bekend gemaakt op deze website.
 4. Het gebruik van een door de organisatie voorgeschreven tijdregistratiechip is verplicht. Deze chip is in het startnummer verwerkt.
 5. Het startnummer dient zichtbaar aan de voorkant van het lichaam te worden gedragen. Het is niet toegestaan het startnummer om te vouwen, zodanig dat teksten op het startnummer niet meer zichtbaar zijn.
 6. De organisatie heeft bepaald dat het parcours om 15.15 uur leeg moet zijn. Dit is tevens het tijdslimiet voor alle onderdelen. Deelnemers die deze tijdslimiet niet halen worden uit de wedstrijd genomen.
 7. Het vervolgen van de route na sluiting van het parcours zoals benoemd in lid 27 is niet toegestaan en is daarmee volledig op eigen risico.

Privacy

 1. De deelnemersgegevens worden opgenomen in een adressenbestand. Bezwaar hiertegen moet schriftelijk bij de organisatie kenbaar worden gemaakt. De organisatie garandeert zorgvuldig en binnen de wettelijke regelgeving met deze gegevens om te gaan.
 2. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. bedoelt voor promotionele doeleinden van de SNS Oss City Run zonder daarvan vooraf op de hoogte te zijn gebracht en kunnen hiervoor géén vergoeding of eigendomsrechten claimen.

Overige

 1. Van deelnemers wordt verwacht dat zij geen schade toebrengen aan eigendommen van anderen of openbare gebouwen en geen afval achterlaten.
 2. Tevens zijn op de wedstrijddag de, door de stichting opgestelde, huisregels van toepassing. Deze huisregels zijn te vinden bij de inschrijftent op de wedstrijddag. Deelnemers en overige bezoekers aan het evenement dienen zich aan deze regels te houden.
 3. In alles waar het wedstrijdreglement niet voorziet, beslist de organisatie. Deze beslissingen zijn daarmee bindend.

ABC

In deze ABC vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om deel te nemen aan de SNS Oss City Run 2020.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de SNS Oss City Run is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk gezocht naar een nieuwe datum. Inschrijvingen blijven geldig en kunnen worden geannuleerd.

Aanvang

De SNS Oss City Run is dit jaar op zondag 3 oktober 2021. Je kunt je startpakket ophalen of je nog inschrijven op de wedstrijddag vanaf 11.30. Voor de Kidsrun is dit mogelijk vanaf 11.00 uur. LET OP Beperkt aantal startpakketten beschikbaar op de wedstrijddag.

Het startschot van de Kidsrun is om 12.30 voor de jeugd van 4 t/m 8 jaar en om 12.45 voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. De overige afstanden starten allemaal tegelijk om 13.30 uur. Voor het volledige programma, klik hier.

Afstanden

Bij de SNS Oss City Run kun je dit jaar kiezen uit verschillende onderdelen:

 • 1 km Kidsrun (Jeugd 4 t/m 8 jaar)
 • 1 km Kidsrun (Jeugd 9 t/m 12 jaar)
 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • 5 km Business Run (team van 3 tot 5 personen)
 • 10 km Business Run (team van 3 tot 5 personen)

Annuleren

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, stuur je een mail om te annuleren naar info@runlimited.nl. Doe je dit vóór 6 september 2021, dan krijg je je inschrijfgeld volledig terug, alleen rekenen we wel €2,00 administratiekosten. Na 5 september is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen.

Betaling

Het inschrijfgeld betaal je door middel van iDeal. Dit gaat automatisch wanneer je je inschrijft bij de voorinschrijving via inschrijven.nl. Wil je op de dag zelf je nog inschrijven, dan betaal je bij de inschrijftent voor je startpakket. Wij hebben vanaf dit jaar ook een pinautomaat ter beschikking.

Bereikbaarheid

De start en finish vindt plaats in het centrum van Oss (Heuvel 32, 5341 CW Oss). Je kunt deze locatie goed bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer. Hoe? Klik hier.

Business Run

Wilt u namens uw bedrijf meedoen? Doe dan mee aan de Business Run. U doet als team van minimaal 3 tot maximaal 5 personen mee aan de 5km of de 10km. LET OP uw hele team komt uit op dezelfde afstand. De snelste drie tijden van uw team worden bij elkaar opgeteld voor de uitslag van het Business Run klassement. Ook doet u als deelnemer mee in het individuele klassement van uw afstand. Iets voor uw bedrijf? Klik hier voor meer info voor bedrijven.

Contactgegevens

Deelnemersinformatie

Alle deelnemersinformatie is terug te vinden op de website onder het kopje Deelnemers. Verder krijgen alle deelnemers die zich hebben ingeschreven via de voorinschrijving een week voor het evenement een mail met de laatste informatie.

Drank onderweg en na afloop

Bij de SNS Oss City Run 2021 hoef jij je geen zorgen te maken dat je dorst krijgt onderweg. Op de route zijn twee drankposten ingericht waar je onderweg water krijgt van onze enthousiaste vrijwilligers. Deze staan halverwege de route en net na het start-finishgebied. Daarnaast ontvang je een flesje water en fruit bij de finish om je vermoeide spieren van nieuwe energie te voorzien.

EHBO

Natuurlijk gaan we voor een dag zonder ongelukken en dat alle deelnemers heelhuids over de streep komen. Voor (kleine) ongevallen onderweg worden wij echter bijgestaan door het Rode Kruis Het Maasland. Zij staan met hun medische units klaar op de route en op de Heuvel waar de start en finish is. Ook zal er een team te fiets rondrijden zodat ze snel ter plaatse zijn bij een ongeval of blessure.

Fiets

Kom je op de fiets naar de SNS Oss City Run? Graag! Je kunt je fiets dicht bij de start parkeren aan de Burgwal, Hooghuisstraat, de Oostwal en de Eikenboomgaard.

Foto's

Tijdens het evenement zullen er foto’s worden gemaakt. Deze zullen in de week na het evenement op de website en op social media komen te staan. Kunnen jullie jezelf terugvinden in volle actie?

Garderobe

Als deelnemer aan de SNS Oss City Run 2021 kun jij je trainingsjas en tas gratis en veilig wegzetten in onze garderobe. Deze bevindt zich in het Parochiecentrum St. Willibrordus aan de Koornstraat 6B. Wanneer je vanaf de start door de Peperstraat loopt is de garderobe ongeveer 200 meter lopen. Je kunt hiervoor de bordjes volgen. Zorg dat je je startnummer bij de hand hebt, want dit is jouw garderobe nummer en zo zien onze medewerkers dat jij gratis je spullen hier mag achterlaten. In dit pand is ook de omkleedruimte aanwezig.

De garderobe is geopend vanaf 11.00 tot 16.00

Goede doel

Ieder jaar steunt de SNS Oss City Run een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor Voedselbank Oss en Omgeving. Wil je alles weten over dit goede doel en hoe jij iets kunt betekenen? Lees dan hier alles over ons goede doel.

Inschrijven

De inschrijving opent vanaf zondag 1 juni 2021. Je hebt dan tot 19 september 2021 de tijd om je online in te schrijven, klik hier. Je bent dan verzekert van deelname aan dit unieke evenement en maakt gebruik van het lagere inschrijftarief. Heb je de voorinschrijving gemist? Dan kun je op zondag 3 oktober 2021 vanaf 11.30 jezelf inschrijven bij de inschrijftent op de Heuvel. Dit kan tot 15 minuten voor de start.

Kidsrun

Ook dit jaar is er weer een Kidsrun! Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er een speciaal parcours van ongeveer 1 km, waarbij je ook door een aantal gebouwen loopt. De kinderen starten in twee groepen om 12.30 en 12.45. Kinderen kunnen al deelnemen vanaf €7,50 en krijgen net als de volwassen deelnemers een mooie herinneringsmedaille.

Ook is het enige echte SNS Oss City Run shirt in kindermaten beschikbaar!

Maasdijk

Wanneer je zowel aan de SNS Oss City Run deelneemt, als aan de Van Mun 5 kilometer Night Run bij de Maasdijk, krijg jij van ons een leuke goodie! Wat dit is, dat verklappen we nog niet. Houd het nieuws hierover in de gaten.

 

Dit jaar wordt er gewandeld, gefietst en geskate tijdens de Maasdijk op zaterdag 19 en zondag 20 juni. De wedstrijdonderdelen (hardlopen en triatlon), waaronder de Van Mun 5 kilometer Night Run, vinden plaats op zaterdag 24 juli. Ga dit jaar niet voor 1 maar voor 2 leuke runs in het centrum! Je kunt je inschrijven via https://demaasdijk-events.nl/disciplines/hardlopen/

Medaille

Voor alle finishers van de SNS Oss City Run ligt er een mooie medaille te wachten bij de finish. Een van onze enthousiaste vrijwilligers zal jullie huldigen als ware kampioenen.

Nieuwsbrieven

Als je je voor-inschrijft via de website ontvang je een week voorafgaand aan het evenement de laatste deelnemers informatie per mail.

Omkleden

Uiteraard kun je je omkleden bij de SNS Oss City Run. De omkleedruimte bevindt zich in het Parochiecentrum St. Willibrordus aan de Koornstraat 6B. Wanneer je vanaf de start door de Peperstraat loopt is er op ongeveer 200 meter van de start een gescheiden omkleedruimte voor mannen en vrouwen. Je kunt hiervoor ook de bordjes volgen. Hier zijn ook toiletten aanwezig. Dit is in hetzelfde pand als de garderobe.

De omkleedruimtes zijn geopend van 11.00 tot 16.00.

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 5 kilometer dwars door het centrum van Oss. Je komt hier langs alle highlights van de stad en je gaat zelfs door een aantal highlights heen!? Wil je meer weten over het parcours op 3 oktober? Klik dan hier. Daarnaast is er een Kidsrun van ongeveer 1 km.

Parkeren

Kom je met de auto naar Oss, dan zijn er gratis parkeerplaatsen op de grote parkeerterreinen van de Eikenboomgaard, het Burchtplein en aan de Oostwal.

Prijzen

Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de Kidsrun (jongens en meisjes), 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames). Ook zijn er prijzen voor de snelste Business Run teams. Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss. De prijsuitreiking vindt plaats op het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Sluiting

Wij hopen dat jullie nog lang naborrelen in het centrum om jullie prestaties te vieren, om 19.00 moet echter de muziek uit, de buitenbar dicht en zit de SNS Oss City Run 2021 erop. Natuurlijk zijn de lokale horecagelegenheden nog wel open.

Start

De start van de Kidsrun vindt plaats om 12.30 voor de allerkleinste en om 12.45 voor de iets oudere jeugd. Alle overige afstanden starten om 13.30 in het centrum in Oss (Heuvel 32). Zorg dus dat op je tijd bent om je startpakket op te halen, je nog in te schrijven, je om te kleden en een grote of kleine boodschap te doen.

Startvakken

Wanneer het aantal inschrijvingen erg groot is, bepaalt de organisatie dat er gebruik wordt gemaakt van startvakken. Je wordt dan naar verwachte eindtijd ingedeeld in een vak. Ga dus ook in dit vak staan. De vakken zullen worden aangegeven met een kleur, die ook terug te vinden is op je startnummer.

Startpakket

Heb je je vooraf ingeschreven en ben je verzekerd van een startpakket? Dan kun je deze vanaf donderdag 30 september ophalen bij het kantoor van SNS aan de Heuvel 10 in Oss of op de dag zelf bij de inschrijftent nabij de start en finish.

Shirt

Alle deelnemers krijgen bij hun inschrijving de kans om een ‘SNS Oss City Run 2021 shirt’ te bestellen voor slechts €9,95. Wil je weten hoe dit shirt eruit gaat zien, klik hier.

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van een tijdregistratie chip die verwerkt zit in het startnummer met een kunststof afstandhouder. Deze meet de exacte tijd die jij nodig hebt gehad om het parcours af te leggen. Waar moet je op letten? Klik hier

Tijdslimiet

Om 15.15 moet het parcours worden leeggemaakt. Dus dat betekent dat je dan gefinisht moet zijn. Dit geldt voor alle afstanden.

Toiletten

Wil je snel even gebruik maken van het toilet voor je de startvakken in vliegt? Je kunt gebruik maken van de toiletten van de omliggende horeca gelegenheden. Zij hebben voldoende plek zodat iedereen met een lege blaas aan de start kan verschijnen. Ook zijn er in de omkleedruimtes (ongeveer 200 meter van de start) toiletten aanwezig.

Uitslagen

De uitslagen worden zo snel mogelijk op deze website geplaatst na afloop van het evenement.

Voorbereiding

De voorbereidingstrajecten worden verzorgd door onze partners FiTNEZZplaza en Feel So Good. FiTNEZZplaza neemt de voorbereidingstrajecten van de individuele deelnemers op zich, terwijl Feel So Good alle bedrijven teams voor haar rekening neemt.

 

Individuele deelnemers betalen slechts €79,95 en kunnen zich aanmelden via https://www.fitnezzplaza.nl/cityrunoss/

 • Je volgt een erkend trainingsprogramma van de Atletiek Unie ‘Start to Run’
 • Je kunt kiezen uit twee niveau’s, zodat het goed aansluit op jouw niveau.
  • ‘Fit aan de Start’ van 0 naar 5 km hardlopen
  • ‘Fit aan de Start’ van 5 naar 10 km hardlopen
 • Trainingen zijn elke zaterdag van 09:30 tot 11:00
 • Het trainingsprogramma duurt 3 maanden. De eerste training start op zaterdag 31 juli en eindigt op zaterdag 25 september.
 • Wil je langer trainen? Geen probleem! Je kunt de clinic verlengen voor €17,95 per maand. Dus start vandaag al.
 • Inschrijving bij de SNS Oss City Run is inbegrepen op jouw afstand naar keuze
 • Je krijgt een mooi SNS Oss City Run shirt voor tijdens de wedstrijd en als aandenken aan jouw prestatie
 • Na afloop van de Run in de VIP ruimte samen een hapje en drankje met jouw team

 

Bedrijventeams kunnen voor €65,- per persoon een speciaal voorbereidingstraject op maat van 8 weken volgen bij Feel So Good. Aanmelden kan eenvoudig op het Business Run inschrijfformulier

 • Feel So Good neemt daarna contact met jullie op voor de verdere invulling (datum, tijden, niveau, locatie en of het gecombineerd kan worden met hetzelfde traject voor andere bedrijven etc.)
 • De cursus duurt 8 weken met 1 les van 1 uur per week

Zandloperstart

Omdat we door gebouwen gaan lopen in het Osse centrum en we grote wachtrijen willen voorkomen, maken we gebruik van een zandloperstart. Dit betekent dat de doorgang net vóór de startstreep wordt versmald om zo meer loopruimte te creëren voor lopers vlak na de start.