Business Run

Lees hier alles over de Business Run 2018. Waarom moet u met uw bedrijf meedoen aan dit event? Wie doen er al mee? En wat moet ik doen als ik me met mijn bedrijf heb ingeschreven, maar een van mijn medewerkers kan helaas niet  medoen?

Uw bedrijf fit het voorjaar in?

Doe met uw werknemers mee aan de SNS Oss City Run op 15 april!

De Business Run werkt in grote lijnen hetzelfde als de normale SNS Oss City Run. De route, de starttijden, de voorwaarde etc. zijn gewoon van toepassing. Wat maakt de Business Run dan anders? Dit is de mogelijkheid om uw bedrijf als een fit en gezond bedrijf te promoten. U kunt uw werknemers in een shirt van uw bedrijf laten lopen en meedoen in het aparte bedrijvenklassement.

Deelname bij de Business Run kan al vanaf 1 deelnemer. Dus u hoeft niet op zoek naar minimaal 5 lopers, zoals bij andere grote loopevenementen. Bent u ZZP’er, kunt u gewoon meedoen met de Business Run, namens uw bedrijf.

 

Wanneer u echter met 10 deelnemers of meer inschrijft aan de Business Run, geldt er voor uw bedrijf een gunstig tarief:

Onderdeel

5 km

10 km

4 x 2.5 km (estafette)

Normaal tarief

€ 12,-

€ 14,-

€ 30,-

Business Run tarief

€ 10,-

€ 12,-

€ 25,-

Korting per deelnemer

€ 2,-

€ 2,-

€ 1,25

Wat krijgt u daarnaast nog meer:

  • Een vermelding van uw bedrijf op de bedrijvenpagina op de website en op onze Facebook pagina.
  • Een mooie teamfoto van jullie Business Run team, die wordt gemaakt door een van onze fotografen, zodat in de kantine kan worden gepronkt met deze prestatie.

Laat zien u het meest sportieve bedrijf van Oss en omstreken heeft en schrijf je nu in:

De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar inschrijven kan nog op zondag 15 april vanaf 11.30 bij de inschrijftent.

Wees er wel snel bij, want OP=OP

Annuleren

Heb je je ingeschreven maar kun je later toch niet deelnemen, dan kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuur je een email naar info@runlimited.nl. Vermeld in de mail je naam en geboortedatum.

Tot uiterlijk 18 maart 2018: Als je voor 18 maart je inschrijving annuleert, dan beschouwen wij deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats. Wel brengen we €2,00 administratiekosten in rekening.
Na 18 maart 2018: Als je na 18 maart je inschrijving annuleert, dan worden de kosten voor het startnummer niet gerestitueerd. We brengen dan geen administratiekosten in rekening.

Deelnemers Business Run 2018