Business Run

Zijn jullie het fitste bedrijf van Oss en omstreken?

Doe dan mee met de SNS Oss City Run!

INSCHRIJVEN

Doe met jouw collega's mee aan de SNS Oss City Run op 14 april!

Lees hier alles over de Business Run 2024. Waarom moet jouw bedrijf meedoen aan dit event? Welke bedrijven hebben zich al ingeschreven? En wat moet ik doen als ik me met mijn bedrijf heb ingeschreven, maar ik wil nog iets wijzigen?

De Business Run is in grote lijnen hetzelfde als de individuele onderdelen van de SNS Oss City Run. De route, de starttijden, de voorwaarden etc. die op de website beschreven staan zijn dus ook voor de Business Run van toepassing.

Wat maakt de Business Run dan anders? Dit is de mogelijkheid om jouw bedrijf als een fit en gezond bedrijf te promoten. Je kunt jouw werknemers bijvoorbeeld in een shirt van jouw bedrijf laten lopen en je telt mee in het aparte bedrijvenklassement. Ook heeft jouw team na afloop toegang tot de VIP Area in Finch, waar jullie kunnen genieten van een aantal drankjes en hapjes.

Bij de Business Run schrijf je een team in van maximaal 5 personen, dat bestaat uit werknemers van je bedrijf of (zaken-)relaties. Zij doen allemaal mee aan dezelfde afstand, waarbij je zelf mag kiezen of zij uitkomen op de 5 km of de 10 km door het Osse Centrum. Er wordt vervolgens een bedrijvenklassement opgemaakt door de tijden van de drie snelste lopers van elk team bij elkaar op te tellen. Mannen en vrouwen kunnen gemixt meedoen in deze competitie. Zijn er lopers in jouw team die heel snel zijn? Dan doen zij daarnaast ook nog mee in het algemeen klassement voor individuele deelnemers. Dubbele kans op prijzen en een mooie kans om uw bedrijf in de spotlights te zetten.

 

Kosten: €195,- per team

 

Let op! Schrijf jouw team uiterlijk 1 week voor het evenement in, zodat je van alle voordelen gebruik kunt maken. Zo krijgt jouw bedrijf meer publiciteit en krijgt elke deelnemer een startnummer met de teamnaam erop.

Wat krijgt u allemaal bij uw inschrijving?

  • Alle faciliteiten die een reguliere deelnemer ook krijgt (zoals o.a. elektronische tijdsregistratie, een medaille, water en fruit onderweg en na afloop).
  • Deelname aan het exclusieve bedrijvenklassement. De drie snelste teams gaan met een mooie prijs naar huis.
  • Vermelding op onze website bij de deelnemende Business Run teams.
  • Hospitality arrangement in de “Sponsor & Business Area” voor uw team. Een mooie gelegenheid voor jouw bedrijf om te netwerken en zich als sportief bedrijf te promoten.
  • Je kunt een teamfoto laten maken door onze host, die de hele dag aanwezig zal zijn bij de VIP Area. Hebt je een foto laten maken? Dan krijgt je deze in vijfvoud opgestuurd.

Laat zien dat u het meest sportieve bedrijf van Oss en omstreken bent en schrijf je nu in!

INSCHRIJVEN

Wijzigen of annuleren

Wijzigen

Tot en met de wedstrijddag kunt je het aantal deelnemers in jouw team en de namen van de deelnemers nog wijzigen. Dit doet de teamcaptain van de ploeg eenvoudig via het dashboard van de inschrijfmodule via de volgende link: Atleta.cc Ook kunnen deelnemers zelf hun gegevens wijzigen of hun startnummer overdragen aan een collega via dit dashboard. Dit is volledig kosteloos. Het is ook mogelijk shirts of BibBits bij te bestellen of een donatie te doen aan ons goede doel Werkkracht Oss.

Wijzigingen op de wedstrijddag doet je bij de inschrijftent.

 

Annuleren

Kan jouw team helaas niet deelnemen en wilt je jouw inschrijving annuleren? Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuurt je een email naar info@runlimited.nl, met daarin jouw bedrijfs- en teamnaam. Dit kan tot en met uiterlijk 14 maart 2024. Als je vóór 15 maart jouw inschrijving annuleert, vindt er volledige restitutie plaats. Wel brengen we €5,00 administratiekosten in rekening.
Na 14 maart 2024 is het niet meer mogelijk om jouw inschrijving te annuleren. Er vindt dan geen restitutie plaats.

Deelnemers Business Run 2024

Business Run logo - Muller bouw
Business-run-herkauwers
Homepage-H32