Deelnemers

Hier vindt je alles wat je als deelnemer aan de tweede SNS Oss City Run moet weten.  Zo kom je voorbereid aan de start en kun jij van jouw deelname een onvergetelijke middag maken!

Ga direct naar:

Programma

Programma onder voorbehoud

 

Vanaf 11.00 uur is het start-finish gebied op de Heuvel in Oss geopend voor de allerkleinste deelnemers. Zij kunnen dan terecht om hun startbewijs op te halen, of zich nog in te schrijven voor de ronde van 1 km die middag. Om 11.30 uur kunnen ook de deelnemers van de 5 km en 10 km terecht bij de inschrijfbalie.  Daar haal je je inschrijving op, wanneer je dit nog niet gedaan hebt bij het SNS kantoor in de week voorafgaand aan het evenement. Deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven en toch willen deelnemen kunnen bij de infobalie een van de laatste startnummers bemachtigen. Vanaf 11.30 kun je als deelnemer en toeschouwer op de Heuvel ook terecht voor een drankje bij een van de vele horecagelegenheden of een lekkere Oosterse snack bij de kraam van Mr. Long onder de muzikale begeleiding vanaf het podium.

 

Om 12.10 begint de centrale warming-up voor de Kidsrun door Robin Couprie. De kinderen zullen in twee groepen starten. De allerkleinste van 4 t/m 8 jaar starten om 12.30 en de iets ouderen tussen 9 en 12 jaar starten om 12.45 uur. Na de Kidsrun is er een warming up voor de volwassenen om 13.10. Robin Couprie zal er nog een keer voor zorgen dat iedereen helemaal opgewarmd aan de start staat en vliegend zijn of haar ronde door Oss kan beginnen.

 

Het startschot voor deze deelnemers valt om 13.30, waarbij deelnemers aan de 5 kilometer één ronde lopen en de 10 kilometer twee ronden door het centrum lopen. Vanaf 13.50 verwachten we de eerste finish en deze zal duren tot ongeveer 15.00 uur als iedereen voldaan aan de finish staat. De prijsuitreiking start vanaf ongeveer 15.30. Hierna hopen we velen van jullie te zien op het Finishersplein om jullie gratis drankje op de Heuvel te gebruiken en er een gezellige namiddag van te maken. Om 19.00 uur sluiten we de middag af en kan iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts!

 

Het overzicht van 14 april:

11.00 Ophalen startnummers & na-inschrijving Kidsrun
11.30 Ophalen startnummers & na-inschrijving 5km & 10km
12.10 Kidsrun warming-up (by Robin Couprie)
12.30 Start Kidsrun 4 t/m 8 jaar
12.45 Start Kidsrun 9 t/m 12 jaar
13.10 Centrale warming-up (by Robin Couprie)
13.30 Startschot 5km & 10km
13.50 Verwachte finish eerste loper
15.00 Verwachte finish laatste loper
15.30 Prijsuitreiking
19.00 Sluiting horeca en muziek

Bereikbaarheid

De start-finish zal plaatsvinden in hartje centrum Oss, vanwaar we alle highlights van het Osse centrum gaan verkennen. Hier is de muzikale verzorging, kun je je startnummers ophalen en vindt achteraf de prijsuitreiking plaats. Je kunt de start-finish bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.

 

Het adres:

Heuvel 32
5341 CW Oss

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

 

Auto

Kom je met de auto naar de SNS Oss City Run. Dat kan! We hebben voldoende parkeergelegenheid rondom het centrum. Gratis parkeren kan op zondag op de parkeerplaatsen aan de Eikenboomgaard (Eikenboomgaard 25, 5341 CT Oss) en het Burchtplein (Burchtplein 80, 5341 VE Oss).

 

Fiets

Natuurlijk hopen we op mooi weer en kunnen velen van jullie met de fiets komen om daarna nog een gezellig drankje op de Heuvel te kunnen pakken. Op de stoep van de Burgwal en Hooghuisstraat zijn vele plekken waar deelnemers hun fiets kunnen stallen. Wil je graag een gratis bewaakte fietsenstalling, dan is de fietsenstalling op de Oostwal (Oostwal 202, 5341 KS Oss) een goed alternatief of kun je je fiets kwijt bij de Groene Engel (Kruisstraat 15, 5341 HA Oss)

Parcours

HET PARCOURS IS BEKEND!

 

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het parcours in de binnenstad verkeersvrij. Het parcours bestaat uit één ronde van 5 kilometer. Doe jij mee aan de 10 km, dan loop je de ronde twee keer.

 

De start en finish zijn op de Heuvel in Oss en voert langs en door een aantal iconische gebouwen in het centrum. Ja, er dus dwars doorheen! Klik op het kaartjes links voor de route in detail. De iconische gebouwen waar jullie op zondag 14 april doorheen zullen lopen, zijn in volgorde van de looprichting:

 

 • Titus Brandsmalyceum
 • Gemeentehuis Oss
 • Muzelinck
 • De Kunstfabriek Oss
 • Verzorgingstehuis De Wellen
 • Nicolaasschool
 • Winkelstraat ‘t Gengske
 • Winkelstraat De Schakel

 

De Kidsrun zal door Basisschool de Nicolaasschool lopen.

 

Onderweg zijn er voor alle deelnemers aan de SNS Oss City Run twee drankposten ingericht. De eerste is te vinden halverwege de ronde, net na De Kunstfabriek. Voor alle doorzetters van de 10 km is er net na het passeren van de finish voor de tweede ronde een extra drankpost.

De routes van 2019

(Klik op de kaartjes voor detail)

Shirt

Net als vorig jaar hebben we een mooi shirt ontworpen dat jij voor slechts €9,95 kunt kopen. Het enige echte SNS Oss City Run shirt is dit jaar ontworpen en gemaakt door TD Sportswear. Zij hebben voor jou een sportief shirt gemaakt, van functioneel materiaal, ideaal om in te sporten. En natuurlijk is het een mooie herinnering aan dit unieke sportevenement. Die wil jij toch ook!?

 

Wil jij dit unieke shirt bestellen?  Dit geef je heel makkelijk aan op het inschrijfformulier en dat betaal je tegelijk met je inschrijfkosten. Doe dit bij je voorinschrijving, want op de dag zelf is de voorraad beperkt.

Tijdregistratie

Tijdens de SNS Oss City Run wordt er gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat jij de exacte tijd weet die je nodig had om de ronde in het Osse centrum te voltooien. We maken daarbij gebruik van de MYLAPS BibTag. Deze BibTag bevindt zich achterop je startnummer in een kunststof afstandhouder. Verwijder deze dus niet!

 

Wat kun jij doen om er voor te zorgen dat je tijdregistratie goed werkt?

 • Draag je startnummer goed zichtbaar op de borst. Bedek het startnummer niet met een jack of met je handen tijdens het passeren van de matten op de start- en finishlijn. Deze matten vangen het signaal van je BibTag op.
 • Vouw of kreukel het startnummer niet.
 • Gebruik vier speldjes op de hoekpunten van het startnummer, doorboor de Tag niet. Speldjes ontvang je met je startnummer in het startpakket.
 • Verwijder de kunststof afstandhouder niet!

 

Welke tijd gebruiken wij voor de prijsuitreiking?

Bij de uitslagen voor de prijsuitreiking en het bepalen van de prijswinnaars (voor de te winnen prijzen klik hier) gebruiken we de brutotijd. Deze begint te lopen op het moment dat het startschot valt en niet wanneer jij de mat passeert. Deze brutotijd zal ook de tijd zijn in de uitslagenlijst die gepubliceerd gaat worden op de uitslagenpagina op deze website. Hier wordt ook je nettotijd vermeld, zodat je precies weet hoe lang je erg echt over deed.

Voorbereiding

Ben jij een beginnende loper en wil jij je optimaal voorbereiden op de SNS Oss City Run?

 

Feel So Good biedt maximaal 15 starterscursussen aan die jou in 8 weken klaarstomen voor de 5 km op de SNS Oss City Run! Je betaald slechts €49,- voor dit speciale traject en je meldt je gemakkelijk hier aan tegelijk met je inschrijving. Je mag in die 8 weken zelfs gratis moedoen aan alle groepslessen bij Feel So Good! Een leukere manier om fit te worden is er niet!

 

Wat houdt het in:

 • De startscursus is voor beginnende lopers om ze klaar te stomen voor de 5 km
 • De cursus duurt 8 weken met 1 les van 1 uur per week
 • Lessen zijn elke woensdag tussen 19.00 en 20.00 bij Feel So Good in Oss (Euterpelaan 11)
 • De cursus start op woensdag 27 februari en duurt tot en met 10 april
 • Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar dus zorg dat je erbij bent!
 • Je mag tussen 27 februari en 10 april gratis de groepslessen bij Feel So Good volgen ter waarde van €40,- per maand!

Voor de cursus om van start te gaan zijn er minimaal 3 deelnemers nodig. Wanneer dit aantal niet bereikt wordt krijg jij je geld terug!

Kijk voor meer informatie over Feel So Good op hun website: www.feel-so-good.nl.

Prijzen

Kun jij heel hard lopen, dan is dit een extra motivatie voor jou! Dit jaar hebben we prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de Kidsrun (jongens en meisjes), 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames). Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss.

Ook zijn er prijzen voor de snelste Business Run teams. De prijsuitreiking vindt plaats op het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Reglement

Algemeen

 1. De SNS Oss City Run 2019 wordt georganiseerd door Stichting Runlimited, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te ’s-Hertogenbosch met nummer 70803145. Verder te noemen de Organisatie.
 2. Het deelnemersreglement is vastgesteld door de organisatie en van toepassing op alle deelnemers van de SNS Oss City Run 2019. Deelname aan de SNS Oss City Run betekent dat de inhoud van het reglement bij de deelnemer bekend is en door hem/haar gerespecteerd en geaccepteerd wordt.
 3. Daar waar in dit reglement sprake is van deelnemer, wordt ook deelneemster bedoeld.

Deelname

 1. Deelname aan de SNS Oss City Run 2019 gebeurt geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens, aantoonbare, grove schuld van de organisatie of een door haar aangestelde medewerker.
 2. Deelname is mogelijk vanaf 4 jaar voor de Kidsrun. Voor deelname aan de 5 km geldt een minimum leeftijd van 12 jaar en voor de 10 km een minimum leeftijd van 14 jaar. Leeftijd wordt gemeten vanaf de datum van het evenement: 14 april 2019.
 3. De Organisatie is gerechtigd een deelnemer te diskwalificeren en/of uit de wedstrijd te halen indien deze zich niet houdt aan dit reglement of zich volgens de organisatie onsportief of onbehoorlijk gedraagt of indien zulks op grond van medische overwegingen of in verband met een ordelijk verloop van het evenement door de organisatie noodzakelijk wordt geacht. Hierover is geen discussie/correspondentie mogelijk.

Veiligheid

 1. Instructies en aanwijzingen van politie, organisatie, hulpdiensten (Rode Kruis, ambulance), medewerkers (o.a. verkeersregelaars) moeten direct en stipt opgevolgd worden.
 2. Het niet opvolgen van de instructies zal diskwalificatie tot gevolg hebben.
 3. De organisatie behoudt zich het recht om het parcours op bepaalde delen te wijzigen, in te korten of het gehele evenement af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden, overmacht of calamiteiten waarbij de veiligheid van de deelnemers, medewerkers en openbare orde en veiligheid in geding komt. In bovengenoemde omstandigheden treedt het “Calamiteitenplan” van de organisatie onmiddellijk in werking.
 4. In geval van afgelasting van de SNS Oss City Run, zal er door de organisatie zo spoedig mogelijk gezocht worden naar een nieuwe datum om het evenement doorgang te laten vinden. Reeds ingeschreven deelnemers hebben het recht om zich te laten uitschrijven voor de nieuwe evenement datum. Echter blijven de inschrijvingen geldig voor de nieuwe datum.
 5. Ingeval dat er geen nieuwe datum in 2019 gevonden kan worden, door een overvolle evenementenkalender, het niet verlenen van toestemming door overheidsinstanties e.d. zal de nieuwe datum in 2020 plaatsvinden op de beoogde datum voor de derde editie van de SNS Oss City Run. Ook hier is lid 9 van toepassing.
 6. De Wegenverkeerswet en de daarop gebaseerde wetgeving, zoals het reglement verkeersregels en verkeerstekens, blijven ook tijdens het evenement op het gehele parcours van kracht.

Inschrijven

 1. Inschrijving voor de SNS Oss City Run 2019 is mogelijk door voorinschrijving tot en met 31 maart 2019 via www.inschrijven.nl voor individuele deelnemers (zie link op deze website). Ook kan er ter plaatse tot een kwartier voor aanvang van het evenement worden ingeschreven. Voor deelnemers aan de Business Run geschiet de inschrijving via het online formulier op de website. Inschrijven op de dag zelf voor teams aan de Business Run is niet mogelijk.
 2. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt door middel van iDeal. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Business Run teams krijgen een factuur toegestuurd.
 3. Annuleren van de inschrijving met restitutie van het inschrijfgeld is, na aftrek van administratiekosten à €2,00 voor individuele deelnemers en €5,00 voor Business Run teams, mogelijk tot en met 18 maart 2019. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.
 4. Startbewijs overdragen kan gratis tot aan de dag van de wedstrijd. De deelnemer dient zelf een andere kandidaat aan te dragen. Meld dit aan de organisatie via info@runlimited.nl!
 5. Deelname aan de wedstrijd en toegang op de route is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers.
 6. Het tussentijds wijzigen van afstand is uitsluitend mogelijk tot en met 18 maart 2019. De deelnemer dient dit te mailen naar info@runlimited.nl. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht en het verschil in startgeld wordt verrekend. Wanneer dit verschil afgehandeld is, is de wijzing compleet.
 7. Deelnemers, die zich via voorinschrijving hebben ingeschreven krijgen bericht over het ophalen van hun startnummers. Dit kan enkele dagen voor het evenement bij het kantoor van de SNS te Oss. Startnummers kunnen daarnaast ook op de wedstrijddag worden afgehaald bij de infobalie op het start-finishgebied.
 8. De organisatie deelt deelnemers in, naar geslacht en wedstrijdafstand. Een categorisering op basis van leeftijd bij de 5 km en 10 km  wordt niet gemaakt bij de SNS Oss City Run. Deelnemers dienen voorafgaande aan het evenement te controleren of zij in de juiste categorie zijn ingedeeld. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van een onjuiste indeling van deelnemers.
 9. Mits het aantal inschrijvingen als hoog wordt geacht kan er gewerkt worden met startvakken. De organisatie bepaald de indeling in deze startvakken en deze is bindend voor de deelnemers.

Uitslagen

 1. De uitslagen van het evenement wordt bepaald door de volgorde van binnenkomst op basis van de bruto tijd. De uitslag wordt vastgesteld door de organisatie en zij bepalen daarmee welke deelnemers in de prijzen vallen. Deze uitslag is bindend en hiervoor kan niet worden gediscussieerd.
 2. Deelnemers hebben geen recht op een prijs indien zij in strijd hebben gehandeld met het wedstrijdreglement. Een toegekende prijs moet aan de organisatie worden teruggegeven indien na de uitreiking ervan blijkt dat een deelnemer in strijd met het wedstrijdreglement heeft gehandeld.
 3. De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na het evenement bekend gemaakt op de website van en is na 14 april 2019 ook op www.uitslagen.nl te vinden.
 4. Het gebruik van een door de organisatie voorgeschreven tijdregistratiechip is verplicht. Deze chip is in het startnummer verwerkt.
 5. Het startnummer dient zichtbaar aan de voorkant van het lichaam te worden gedragen. Het is niet toegestaan het startnummer om te vouwen, zodanig dat teksten op het startnummer niet meer zichtbaar zijn.
 6. De organisatie heeft bepaald dat het parcours om 15.15 uur leeg moet zijn. Dit is tevens het tijdslimiet voor alle onderdelen. Deelnemers die deze tijdslimiet niet halen worden uit de wedstrijd genomen.
 7. Doorlopen op eigen risico is niet toegestaan.

Privacy

 1. De deelnemersgegevens worden opgenomen in een adressenbestand. Bezwaar hiertegen moet schriftelijk bij de organisatie kenbaar worden gemaakt. De organisatie garandeert zorgvuldig en binnen de wettelijke regelgeving met deze gegevens om te gaan.
 2. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. bedoeld voor promotionele doeleinden van de SNS Oss City Run zonder daarvan vooraf op de hoogte te zijn gebracht en kunnen hiervoor géén vergoeding of eigendomsrechten claimen.

Overige

 1. Van deelnemers wordt verwacht dat zij geen schade toebrengen aan eigendommen van anderen of openbare gebouwen en geen afval achterlaten.
 2. In alles waar het wedstrijdreglement niet voorziet, beslist de organisatie. Deze beslissingen zijn daarmee bindend.

ABC

In deze ABC vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om deel te nemen aan de SNS Oss City Run 2019.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de SNS Oss City Run is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk gezocht naar een nieuwe datum. Inschrijvingen blijven geldig en kunnen worden geannuleerd.

Aanvang

De SNS Oss City Run is op zondag 14 april 2019. Je kunt je inschrijvingen ophalen of je nog last minute inschrijven vanaf 11.30. Voor de Kidsrun is dit mogelijk vanaf 11.00 uur. Het startschot voor alle afstanden is de Kidsrun is om 12.30 voor de jeugd van 4 t/m 8 jaar en om 12.45 voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. De overige afstanden starten allemaal tegelijk om 13.30 uur. Voor het volledige programma, klik hier.

Afstanden

Bij de SNS Oss City Run kun je dit jaar  kiezen uit verschillende onderdelen:

 • 1 km Kidsrun (Jeugd 4 t/m 8 jaar)
 • 1 km Kidsrun (Jeugd 9 t/m 12 jaar)
 • 5 kilometer
 • 10 kilometer
 • 5 km Business Run (team van 3 tot 5 personen)
 • 10 km Business Run (team van 3 tot 5 personen)

Annuleren

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, stuur je een mail om te annuleren naar info@runlimited.nl. Doe je dit voor 18 maart, dan krijg je je inschrijfgeld volledig terug, alleen rekenen we wel €2,00 administratiekosten. Na 18 maart is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen.

Betaling

Het inschrijfgeld betaal je door middel van iDeal. Dit gaat automatisch wanneer je je inschrijft bij de voorinschrijving via inschrijven.nl. Wil je op de dag zelf je nog inschrijven, dan betaal je contant aan de infobalie voor je startnummer. Wij hebben helaas geen pinautomaat bij ons.

Bereikbaarheid

De start en finish vindt plaats in het centrum van Oss (Heuvel 32, 5341 CW Oss). Je kunt deze locatie goed bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer. Hoe? Klik hier.

Business Run

Wilt u namens uw bedrijf meedoen? Doe dan mee aan de Business Run. U doet als team van minimaal 3 tot maximaal 5 personen mee aan de 5km of de 10km. De snelste drie tijden van uw team worden bij elkaar opgeteld voor de uitslag van het Business Run klassement. Ook doe u als deelnemer mee in het individuele klassement van uw afstand. Iets voor uw bedrijf? Klik hier voor meer info voor bedrijven.

Contactgegevens

Deelnemersinformatie

Alle deelnemersinformatie is terug te vinden op de website onder het kopje Deelnemers. Verder krijgen alle deelnemers die zich hebben ingeschreven via de voorinschrijving een week voor het evenement een mail met de laatste informatie.

Drank onderweg en na afloop

Bij de SNS Oss City Run 2019 hoef jij je geen zorgen te maken dat je dorst krijgt onderweg. Op de route zijn twee drankposten ingericht waar je onderweg van water voorzien wordt door onze enthousiaste vrijwilligers. Deze staan halverwege de route en net na het start-finishgebied. Daarnaast ontvang je een flesje sportdrank bij de finish om je vermoeide spieren van nieuwe energie te voorzien.

EHBO

Natuurlijk gaan we voor een dag zonder ongelukken en dat iedereen heel over de streep komt. Voor (kleine) ongevallen onderweg worden wij echter bijgestaan door het Rode Kruis Het Maasland. Zij staan met hun medische units klaar op de route en op de Heuvel waar de start en finish is. Ook zal er een team te fiets rondrijden zodat ze snel ter plaatsen zijn bij een ongeval of blessure.

Fiets

Kom je op de fiets naar de SNS Oss City Run? Graag! Je kunt je fiets dicht bij de start parkeren aan de Burgwal, Hooghuisstraat, de Oostwal en de Eikenboomgaard.

Foto's

Tijdens de loop zullen er foto’s worden gemaakt onderweg. Deze zullen in de week na het evenement op de website en Facebook komen te staan. Kunnen jullie jezelf terugvinden in volle actie.

Garderobe

Als deelnemer aan de SNS Oss City Run 2019 kun jij je trainingsjas en tas gratis en veilig wegzetten in onze garderobe. Deze bevindt zich in het pand van het Centrummanagement Oss aan de Peperstraat 21. Dus op slechts 100 meter van de start en finish. Zorg dat je je startnummer bij de hand hebt, want dit is jouw garderobe nummer en zo zien onze medewerkers dat jij gratis je spullen hier mag achterlaten.

De garderobe is geopend vanaf 11.00 tot 16.00

Goede doel

Ieder jaar steunt de SNS Oss City Run een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor GESPOSS (Gehandicaptensport Oss). Deze organisatie, geleid door een aantal enthousiaste vrijwilligers, biedt diverse sporten aan voor mensen met een beperking. Wil je alles weten over dit goede doel en hoe jij iets kunt betekenen? Lees dan hier alles over ons goede doel.

Inschrijven

De inschrijving opent vanaf zondag 16 december 2018. Je hebt dan tot 31 maart 2019 de tijd om je online in te schrijven, klik hier. Je bent dan verzekert van deelname aan dit unieke evenement en maakt gebruik van het lagere inschrijftarief. Heb je de voorinschrijving gemist? Dan kun je op zondag 14 april vanaf 11.30 jezelf inschrijven bij de inschrijfbalie op de Heuvel. Dit kan tot 15 minuten voor de start.

Kidsrun

Nieuw dit jaar is de Kidsrun! Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er een speciaal parcours van ongeveer 1 km, waarbij je ook door een aantal gebouwen loopt. De kinderen starten in twee groepen om 12.30 en 12.45. Kinderen kunnen al deelnemen vanaf €7,50 en krijgen net als de volwassen deelnemers een mooie herinneringsmedaille.

Medaille

Voor alle finishers van de SNS Oss City Run ligt er een mooie medaille te wachten bij de finish. Een van onze enthousiaste vrijwilligers zal jullie huldigen als ware kampioenen.

Nieuwsbrieven

Als je je voor-inschrijft via de website ontvang je eenmalig de laatste deelnemers informatie.

Omkleden

Informatie over de omkleedruimtes volgt snel..

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 5 kilometer dwars door het centrum van Oss. Je komt hier langs alle highlights van de stad en je gaat zelfs door een aantal highlights heen!? Wil je zien waar je heen loopt op 14 april? Klik dan hier. De ronde kan 1 keer of 2 keer gelopen worden. Daarnaast is er een Kidsrun die een ronde van ongeveer 1 km zullen lopen.

Parkeren

Kom je met de auto naar Oss, dan zijn er gratis parkeerplaatsen op de grote parkeerterreinen van de Eikenboomgaard en het Bruchtplein.

Prijzen

Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de Kidsrun (jongens en meisjes), 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames). Ook zijn er prijzen voor de snelste Business Run teams. Naast een mooie beker, heeft Runnersworld Oss cadeaubonnen ter beschikking gesteld voor deze snelheidsduivels. Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss. De prijsuitreiking vindt plaats op het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Sluiting

Wij hopen dat jullie nog lang naborrelen in het centrum om jullie prestaties na te bespreken, om 19.00 moet echter de muziek uit, de buitenbar dicht en zit de SNS Oss City Run 2019 erop. Natuurlijk zijn de lokale horecagelegenheden wel nog open.

Start

De start van de Kidsrun vindt plaats om 12.30 voor de allerkleinste en om 12.45 voor de iets oudere jeugd. Alle overige afstanden starten om 13.30 in het centrum in Oss (Heuvel 32). Zorg dus dat op je tijd bent om je startnummer op te halen, je nog in te schrijven, je om te kleden en een grote of kleine boodschap te doen.

Startvakken

Wanneer het aantal aanmeldingen erg groot is, bepaalt de organisatie dat er gebruik wordt gemaakt van startvakken. Je wordt dan naar verwachte eindtijd ingedeeld in een vak. Ga dus ook in dit vak staan. De vakken zullen worden aangegeven met een kleur, die ook terug te vinden is op je startnummer.

Startpakket

Heb je je vooraf ingeschreven en ben je verzekerd van een startpakket? Dan kun je deze vanaf donderdag 11 april ophalen bij de SNS bank aan de Oostwal 209 of op de dag zelf bij de inschrijftent.

Shirt

Alle deelnemers krijgen bij hun inschrijving de kans om een ‘SNS Oss City Run 2019 shirt’ te bestellen voor slechts €9,95. Wil je weten hoe dit shirt eruit gaat zien, klik hier.

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van een chip (de zogenaamde BibTag) die verwerkt zit in het startnummer. Deze meet de exacte tijd die jij nodig hebt gehad om het parcours af te leggen.

Tijdslimiet

Om 15.15 moet het parcours worden leeggemaakt. Dus dat betekent dat je dan gefinisht moet zijn. Dit geldt voor alle afstanden.

Toiletten

Wil je snel even gebruik maken van het toilet voor je de startvakken in vliegt? Je kunt gebruik maken van de toiletten van de omliggende horeca gelegenheden. Zij hebben voldoende plek zodat iedereen met een lege blaas aan de start kan verschijnen. Ook zijn er in de omkleedruimtes (ongeveer 200 meter van de start) toiletten aanwezig.

Uitslagen

De uitslagen worden zo snel mogelijk op deze website geplaatst en zullen ze ook op www.uitslagen.nl terug te vinden zijn.

Voorbereiding

Onze Sponsor Feel So Good verzorgt dit jaar de voorbereidingstrajecten, voor zowel individuele deelnemers als voor bedrijven teams.

 

Individuele deelnemers kunnen bij hun inschrijving de “Starterscursus: Road to 5K” pakket kopen voor slechts €49,-:

 • De starterscursus is voor beginnende lopers om ze klaar te stomen voor de 5 km
 • De cursus duurt 8 weken met 1 les van 1 uur per week
 • Lessen zijn elke woensdag tussen 19.00 en 20.00 bij Feel So Good in Oss (Euterpelaan 11)
 • De cursus start op woensdag 27 februari en duurt tot en met woensdag 10 april
 • Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent!
 • Je mag tussen 27 februari en 10 april gratis de reguliere groepslessen bij Feel So Good volgen ter waarde van €40,- per maand!
 • De cursus vindt doorgang bij minimaal 3 deelnemers.

 

Bedrijventeams kunnen voor hun hele team een pakket op maat kopen voor slechts €79,-:

 • Je geeft je interesse aan op het inschrijfformulier. Daarna wordt door Feel So Good contact met je op gezocht voor de verdere invulling (datum, tijden, niveau, locatie en of het gecombineerd kan worden met hetzelfde traject voor andere bedrijven etc.)
 • De cursus duurt 8 weken met 1 les van 1 uur per week

 

Voor alle informatie klik hier.

Zandloperstart

Omdat we door gebouwen gaan lopen in het centrum en we grote wachtrijen willen voorkomen maken we gebruik van een zandloperstart. Dit betekent dat de doorgang net vóór de startstreep wordt versmald om zo meer loopruimte te creëren voor lopers vlak na de start.