Deelnemers

Hier vindt je alles wat je als deelnemer van de eerste SNS Oss City Run moet weten.  Zo kom je voorbereid aan de start en kun jij van jouw deelname een onvergetelijke middag maken!

Ga direct naar:

Programma

Programma onder voorbehoud

 

Vanaf 11.30 uur is het start-finish gebied op de Heuvel geopend voor deelnemers en toeschouwers. Deelnemers en toeschouwers kunnen vanaf dan genieten van een drankje van de horeca op de Heuvel of een Vietnamese snack van Mr. Long, met een muzikale begeleiding vanaf het podium. Ook kunnen deelnemers vanaf 11.30 hun inschrijving ophalen bij de info-balie bij de start finish op de Heuvel in Oss, wanneer ze dit nog niet eerder hebben gedaan bij een van de ophaallocaties. Deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven en toch willen deelnemen kunnen bij de infobalie een van de laatste startnummers bemachtigen.

Om 13.10 begint de centrale warming-up verzorgt door Robin Couprie, om ervoor te zorgen dat jij helemaal opgewarmd aan de start staat en vliegend de ronde door Oss kunt beginnen.

Het startschot voor alle deelnemers valt om 13.30, waarbij deelnemers aan de 5 kilometer één ronde lopen en de 10 kilometer en estafettelopers (gezamenlijk) twee ronden door het centrum lopen.

Vanaf 13.50 verwachten we de eerste finish en deze zal duren tot ongeveer 15.00 uur als iedereen voldaan aan de finish staat.

De prijsuitreiking start vanaf ongeveer 15.30. Hierna hopen we velen van jullie te zien op het Finishersplein om jullie gratis drankje op de Heuvel te gebruiken en er een gezellige namiddag van te maken. Om 19.00 uur sluiten we de middag af en kan iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts!

 

Het overzicht van 15 april:

11.30 Ophalen startnummers & na-inschrijving
13.10 Centrale warming-up (by Robin Couprie)
13.30 Startschot alle afstanden
13.50 Verwachte finish eerste loper
15.00 Verwachte finish laatste loper
15.30 Prijsuitreiking
19.00 Sluiting horeca en muziek

Bereikbaarheid

De start-finish zal plaatsvinden in hartje centrum van Oss, vanwaar we het centrum verder induiken en alle highlights van Oss gaan verkennen. Hier is de muzikale verzorging, kun je je startnummers ophalen en vindt achteraf de prijsuitreiking plaats. Je kunt de start-finish bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.

 

Het adres:

Heuvel 32
5341 CW Oss

 

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

 

Auto

Kom je met de auto naar de SNS Oss City Run. Dat kan! We hebben voldoende parkeergelegenheid rondom het centrum. Gratis parkeren kan op zondag op de parkeerplaatsen aan de Eikenboomgaard (Eikenboomgaard 25, 5341 CT Oss) en het Burchtplein (Burchtplein 80, 5341 VE Oss).

Ook is een overdekte betaalde parkeergarage waar al voor €2,50 je auto de hele dag bewaakt geparkeerd staat. Parkeergarage Bergoss is te vinden aan de Oostwal 177, 5341 KM te Oss.

 

Fiets

Natuurlijk hopen we op mooi weer en kunnen velen van jullie met de fiets komen om daarna nog een gezellig drankje op de Heuvel te kunnen pakken. Op de stoep van de Burgwal en Hooghuisstraat zijn vele plekken waar deelnemers hun fiets kunnen stallen. Wil je graag een gratis bewaakte fietsenstalling, dan is de fietsenstalling op de Oostwal, terhoogte van Brownies & Downies (Oostwal 202, 5341 KS Oss) een goed alternatief of kun je je fiets kwijt bij de Groene Engel (Kruisstraat 15, 5341 HA Oss)

Parcours

Parcours nog onder voorbehoud

 

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het parcours in de binnenstad verkeersvrij. Het parcours bestaat uit één ronde van 5 kilometer. Doe jij mee aan de 10 kilometer, dan loop je de ronde twee keer. Voor de estafette is er een wissel na een hele ronde, maar is er ook een extra wisselpunt ingericht halverwege de ronde. Dit betekent dat jij in je team van vier personen een halve ronde loopt. Het wisselen halverwege gebeurd vlakbij de Groene Engel na ongeveer 2.5 kilometer.

 

De start en finish zijn op de Heuvel in Oss en voert langs alle highlights die Oss te bieden heeft. Daarnaast lopen we dóór een aantal gebouwen heen. Ja! Er dwars doorheen! Door welke gebouwen gaan we op zondag 15 april heen lopen?

 • Als eerste op de route notariskantoor Pinkse, Philps, Huberts
 • Vervolgens bioscoop Kinepolis
 • Dan de Groene Engel
 • Dan Molen “Nieuw Leven” op de Nieuwe Brouwersstraat
 • Daarna zorgcentrum De Wellen
 • En we sluiten af met een doorsteek door de Passage (’t Gengske) en de Schakel voor we de finish bereiken.

 

Onderweg zijn er voor alle deelnemers aan de SNS Oss City Run twee drankposten ingericht. De eerste is te vinden halverwege de ronde, net voor het wisselpunt ter hoogte van de Groene Engel en de tweede is voor alle diehards van de 10 kilometer net nadat ze de eerste ronde er op hebben zitten.

De route

Klik op de afbeelding voor meer details

Shirt

Bij de eerste editie van de SNS Oss City Run hoort een shirt. We hebben via onze sponsors een deal kunnen maken, waardoor alle deelnemers voor slechts €4,- (de prijs van ongeveer twee drankjes) een shirt kunnen kopen. Het enige echte SNS Oss City Run shirt is een sportief shirt, gemaakt van functioneel materiaal, ideaal om in te sporten.

Zodra het showmodel klaar is, plaatsen we hier een foto, zodat jij dit mooie shirt kunt bewonderen. Wil jij ook zo’n shirt hebben? Dit geef je heel makkelijk aan op het inschrijfformulier en dat betaal je dan tegelijk met je inschrijving.

 

Let’s turn Oss Yellow!

Tijdregistratie

Tijdens de SNS Oss City Run wordt er gebruik gemaakt van elektronische tijdregistratie, zodat jij de exacte tijd weet die je nodig had om de ronde in het Osse centrum te voltooien. We maken daarbij gebruik van de MYLAPS BibTag. Deze BibTag bevindt zich achterop je startnummer in een kunststof afstandhouder. Verwijder deze dus niet!

 

Wat kun jij doen om er voor te zorgen dat je tijdregistratie goed werkt?

 • Draag je startnummer goed zichtbaar op de borst. Bedek het startnummer niet met een jack of met je handen tijdens het passeren van de matten op de start- en finishlijn. Deze matten vangen het signaal van je BibTag op.
 • Vouw of kreukel het startnummer niet.
 • Gebruik vier speldjes op de hoekpunten van het startnummer, doorboor de Tag niet. Speldjes ontvang je met je startnummer in het startpakket.
 • Verwijder de kunststof afstandhouder niet!

 

Welke tijd gebruiken wij voor de prijsuitreiking?

Bij de uitslagen voor de prijsuitreiking en het bepalen van de prijswinnaars (voor de te winnen prijzen klik hier) gebruiken we de brutotijd. Deze begint te lopen op het moment dat het startschot valt en niet wanneer jij de mat passeert. Deze brutotijd zal ook de tijd zijn in de uitslagenlijst die gepubliceerd gaat worden op de uitslagenpagina op deze website. Hier wordt ook je nettotijd vermeld, zodat je precies weet hoe lang je erg echt over deed.

Voorbereiding

Ben jij een beginnende loper en wil je meedoen aan de SNS Oss City Run. Met de Start Running clinic van Feel So Good, wordt jij in acht weken klaargestoomd voor het echte werk en zorgen zij dat jij die finishlijn haalt op zondag 15 april!

Onze partner Feel So Good, biedt deze clinic zelfs kostenloos aan voor de eerste 20 geïnteresseerden. Dus schrijf jezelf snel in en maak kans op dit unieke aanbod. Ben je net te laat om bij de eerste 20 te zitten, dan kan er voor een kleine onkostenvergoeding van €7,50 alsnog worden deelgenomen.

Geef aan op het inschrijfformulier dat jij geïnteresseerd bent en Feel So Good neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 

Klik hier voor meer informatie over Feel So Good.

Prijzen

Kun jij heel hard lopen, dan is dit een extra motivatie voor jou! Dit jaar hebben we prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 op de 5 kilometer en 10 kilometer (heren en dames) en voor de eerste drie teams op de estafette. Naast een mooie beker, heeft Runnersworld Oss cadeaubonnen ter beschikking gesteld voor deze snelheidsduivels. Dus trek je stoute (en snelle) schoenen aan en vlieg door het centrum van Oss.

 

Ook zijn er kleine prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 (heren en dames) van de Business Run. De prijsuitreiking vindt plaats op het start-finishgebied op de Heuvel vanaf ongeveer 15.30 uur.

Reglement

Algemeen

 1. De SNS Oss City Run 2018 wordt georganiseerd door Stichting Runlimited, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te ’s-Hertogenbosch met nummer 70803145. Verder te noemen de Organisatie.
 2. Het deelnemersreglement is vastgesteld door de organisatie en van toepassing op alle deelnemers van de SNS Oss City Run 2018. Deelname aan de SNS Oss City Run betekent dat de inhoud van het reglement bij de deelnemer bekend is en door hem/haar gerespecteerd en geaccepteerd wordt.
 3. Daar waar in dit reglement sprake is van deelnemer, wordt ook deelneemster bedoeld.

Deelname

 1. Deelname aan de SNS Oss City Run 2018 gebeurd geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens, aantoonbare, grove schuld van de organisatie of een door haar aangestelde medewerker.
 2. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar (gemeten vanaf de datum van de loop: 15 april 2018) voor de estafette en het onderdeel 5 kilometer. Voor deelname aan de 10 kilometer, geldt een minimum leeftijd van 14 jaar.
 3. De Organisatie is gerechtigd een deelnemer te diskwalificeren en/of uit de wedstrijd te halen indien deze zich niet houdt aan dit reglement of zich volgens de organisatie onsportief of onbehoorlijk gedraagt of indien zulks op grond van medische overwegingen of in verband met een ordelijk verloop van het evenement door de organisatie noodzakelijk wordt geacht. Hierover is geen discussie/correspondentie mogelijk.

Veiligheid

 1. Instructies en aanwijzingen van politie, organisatie, hulpdiensten (Rode Kruis, ambulance), medewerkers (o.a. verkeersregelaars) moeten direct en stipt opgevolgd worden.
 2. Het niet opvolgen van de instructies zal diskwalificatie tot gevolg hebben.
 3. De organisatie behoudt zich het recht om het parcours op bepaalde delen te wijzigen, in te korten of het gehele evenement af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden, overmacht of calamiteiten waarbij de veiligheid van de deelnemers, medewerkers en openbare orde en veiligheid in geding komt. In bovengenoemde omstandigheden treedt het “Calamiteitenplan” van de organisatie onmiddellijk in werking.
 4. In geval van afgelasting van de SNS Oss City Run, zal er door de organisatie zo spoedig mogelijk gezocht worden naar een nieuwe datum om het evenement doorgang te laten vinden. Reeds ingeschreven deelnemers hebben het recht om zich te laten uitschrijven voor de nieuwe evenement datum. Echter blijven de inschrijvingen geldig voor de nieuwe datum.
 5. Ingeval dat er geen nieuwe datum in 2018 gevonden kan worden, door een overvolle evenementenkalender, het niet verlenen van toestemming door overheidsinstanties e.d. zal de nieuwe datum in 2019 plaatsvinden op de beoogde datum voor de tweede editie van de SNS Oss City Run. Ook hier is lid 9 van toepassing.
 6. De Wegenverkeerswet en de daarop gebaseerde wetgeving, zoals het reglement verkeersregels en verkeerstekens, blijven ook tijdens het evenement op het gehele parcours van kracht.

Inschrijven

 1. Inschrijving voor de SNS Oss City Run 2018 is mogelijk door voorinschrijving tot en met 1 april 2018 via www.inschrijven.nl (zie link op deze website) en ter plaatse tot een kwartier voor aanvang van het evenement.
 2. Betaling van het inschrijfgeld gebeurt door middel van iDeal. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.
 3. Annuleren van de inschrijving met restitutie van het inschrijfgeld is, na aftrek van administratiekosten à €2,00, mogelijk tot en met 18 maart 2018. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.
 4. Startbewijs overdragen kan gratis tot aan de dag van de wedstrijd. De deelnemer dient zelf een andere kandidaat aan te dragen. Meld dit aan de organisatie via info@runlimited.nl!
 5. Deelname aan de wedstrijd en toegang op de route is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers.
 6. Het tussentijds wijzigen van afstand is uitsluitend mogelijk tot en met 18 maart 2018. De deelnemer dient dit te mailen naar info@runlimited.nl. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht en het verschil in startgeld wordt verrekend. Wanneer dit verschil afgehandeld is, is de wijzing compleet.
 7. Deelnemers, die zich via voorinschrijving hebben ingeschreven krijgen bericht over het ophalen van hun startnummers. Dit kan enkele dagen voor het evenement bij een nog nader te bepalen locatie. Startnummers kunnen daarnaast ook op de wedstrijddag worden afgehaald bij de infobalie op het start-finishgebied.
 8. De organisatie deelt deelnemers in, naar geslacht en wedstrijdafstand. Een categorisering op basis van leeftijd wordt niet gemaakt bij de SNS Oss City Run. Deelnemers dienen voorafgaande aan het evenement te controleren of zij in de juiste categorie zijn ingedeeld. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van een onjuiste indeling van deelnemers.
 9. Mits het aantal inschrijvingen als hoog wordt geacht kan er gewerkt worden met startvakken. De organisatie bepaald de indeling in deze startvakken en deze is bindend voor de deelnemers.

Uitslagen

 1. De uitslagen van het evenementen wordt bepaald door de volgorde van binnenkomst op basis van de bruto tijd. De uitslag wordt vastgesteld door de organisatie en zij bepalen daarmee welke deelnemers in de prijzen vallen. Deze uitslag is bindend en hiervoor kan niet worden gediscussieerd.
 2. Deelnemers hebben geen recht op een prijs indien zij in strijd hebben gehandeld met het wedstrijdreglement. Een toegekende prijs moet aan de organisatie worden teruggegeven indien na de uitreiking ervan blijkt dat een deelnemer in strijd met het wedstrijdreglement heeft gehandeld.
 3. De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na het evenement bekend gemaakt op de website van en is na 16 april 2018 ook op www.uitslagen.nl te vinden.
 4. Het gebruik van een door de organisatie voorgeschreven tijdregistratiechip is verplicht. Deze chip is in het startnummer verwerkt.
 5. Het startnummer dient zichtbaar aan de voorkant van het lichaam te worden gedragen. Het is niet toegestaan het startnummer om te vouwen, zodanig dat teksten op het startnummer niet meer zichtbaar zijn.
 6. De organisatie heeft bepaald dat het parcours om 15.15 uur leeg moet zijn. Dit is tevens het tijdslimiet voor alle onderdelen. Deelnemers die deze tijdslimiet niet halen worden uit de wedstrijd genomen.
 7. Doorlopen op eigen risico is niet toegestaan.

Privacy

 1. De deelnemersgegevens worden opgenomen in een adressenbestand. Bezwaar hiertegen moet schriftelijk bij de organisatie kenbaar worden gemaakt. De organisatie garandeert zorgvuldig en binnen de wettelijke regelgeving met deze gegevens om te gaan.
 2. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. bedoeld voor promotionele doeleinden van de SNS Oss City Run zonder daarvan vooraf op de hoogte te zijn gebracht en kunnen hiervoor géén vergoeding of eigendomsrechten claimen.

Overige

 1. Van deelnemers wordt verwacht dat zij geen schade toebrengen aan eigendommen van anderen of openbare gebouwen en geen afval achterlaten.
 2. In alles waar het wedstrijdreglement niet voorziet, beslist de organisatie. Deze beslissingen zijn daarmee bindend.

ABC

In deze ABC vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om deel te nemen aan de SNS Oss City Run 2018.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de SNS Oss City Run is geheel op eigen risico en verantwoording. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk gezocht naar een nieuwe datum. Inschrijvingen blijven geldig en kunnen worden geannuleerd.

Aanvang

De SNS Oss City Run is op zondag 15 april 2018. Je kunt je inschrijvingen ophalen of je nog last minute inschrijven vanaf 11.30. Het startschot voor alle afstanden is om 13.30 uur. Voor het volledige programma, klik hier.

Afstanden

Bij de SNS Oss City Run kun je kiezen uit 3 onderdelen: 5 kilometer, 10 kilometer of een estafette van 4 x 2.5 kilometer.

Annuleren

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, stuur je een mail om te annuleren naar info@runlimited.nl. Doe je dit voor 18 maart, dan krijg je je inschrijfgeld volledig terug, alleen rekenen we wel €2,00 administratiekosten. Na 18 maart is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen.

Betaling

Het inschrijfgeld betaal je door middel van iDeal. Dit gaat automatisch wanneer je je inschrijft bij de voorinschrijving via inschrijven.nl. Wil je op de dag zelf je nog inschrijven, dan betaal je contant aan de infobalie voor je startnummer. Wij hebben helaas geen pinautomaat bij ons.

Bereikbaarheid

De start en finish vindt plaats in het centrum van Oss (Heuvel 32, 5341 CW Oss). Je kunt deze locatie goed bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer. Hoe? Klik hier.

Business Run

Wil je namens je bedrijf meedoen? Doe dan mee aan de business run. Alle afstanden kunnen gelopen worden als Business Run. Doe je met 10 of meer deelnemers namens jouw bedrijf mee, dan is er een voordelig tarief en een mooie vermelding voor jullie bedrijf. Klik hier voor meer info voor bedrijven.

Contactgegevens

Deelnemersinformatie

Alle deelnemersinformatie is terug te vinden op de website onder het kopje Deelnemers. Verder krijgen alle deelnemers die zich hebben ingeschreven via de voorinschrijving een week voor de loop een mail met de laatste informatie. Bijvoorbeeld ook waar je je startpakket op kunt halen.

Drank onderweg en na afloop

Bij de SNS Oss City Run 2018 hoef jij je geen zorgen te maken dat je dorst krijgt onderweg. Op de route zijn twee drankposten ingericht waar je onderweg van water voorzien door onze enthousiaste vrijwilligers. Deze staan bij de Groene Engel en net na het start-finishgebied. Daarnaast ontvang je een flesje sportdrank bij de finish om je vermoeide spieren van nieuwe energie te voorzien.

EHBO

Natuurlijk gaan we voor een dag zonder ongelukken en dat iedereen heel over de streep komt. Voor (kleine) ongevallen onderweg worden wij echter bijgestaan door het Rode Kruis Het Maasland. Zij staan met hun medische units klaar bij de Groene Engel en op de Heuvel. Ook zal er een team te fiets rondrijden zodat ze snel ter plaatsen zijn bij een ongeval of blessure.

Estafette

Voor alle deelnemers (dus ook de Business Run) is het mogelijk om deel te nemen aan de estafette. Je loopt dan met vier personen de SNS Oss City ronde twee keer. Iedere loper loopt ongeveer 2.5 kilometer. Bij de start-finish en halverwege de ronde (bij de Groene Engel) vindt een wissel plaats. Loper 2 en loper 4 dienen dus bij de Groene Engel te verzamelen waar ze hun team kunnen aflossen. Iemand van de organisatie zal gezamenlijk met alle lopers 2 en 4 naar het wisselpunt lopen om er voor te zorgen dat iedereen weet waar hij/zij moet zijn.

Fiets

Kom je op de fiets naar de SNS Oss City Run? Graag! Je kunt je fiets dicht bij de start parkeren aan de Burgwal, Hooghuisstraat, de Oostwal en de Eikenboomgaard.

Foto's

Tijdens de loop zullen er foto’s worden gemaakt onderweg. Deze zullen in de week na het evenement op de website en Facebook komen te staan. Kunnen jullie jezelf terugvinden in volle actie.

Garderobe

Als deelnemer aan de SNS Oss City Run 2018 kun jij je trainingsjas en tas gratis en veilig wegzetten in onze garderobe. Deze bevindt zich in het pand van het Centrummanagement Oss aan de Peperstraat 21. Dus op slechts 100 meter van de start en finish. Zorg dat je je startnummer bij de hand hebt, want dit is jouw garderobe nummer en zo zien onze medewerkers dat jij gratis je spullen hier mag achterlaten.

De garderobe is geopend vanaf 11.30 tot 16.00

Goede doel

Dit jaar steunt de SNS Oss City Run een goed doel: Stichting Friends of Kurland. Jij kunt voor slechts €4,- iemand in de townships in Zuid-Afrika ontzettend blij maken met een mooi shirt om in te sporten. Als je zelf een shirt koopt voor de prijs van twee drankjes, waarom ook niet een shirt voor mensen die het keihard nodig hebben. Lees alles over ons goede doel hier.

Inschrijven

De inschrijving opent vanaf woensdag 21 februari. Je hebt dan tot 1 april om je online in te schrijven, klik hier. Je bent dan verzekert van deelname aan dit unieke evenement en maakt gebruik van het goedkope inschrijftarief. Heb je de voorinschrijving gemist? Dan kun je op zondag 15 april vanaf 11.30 jezelf inschrijven bij de inschrijfbalie op de Heuvel. Dit kan tot 15 minuten voor de start.

Loopclinic

Ter voorbereiding op de SNS Oss City Run, biedt onze partner Feel So Good jou als deelnemer de mogelijkheid om deel te nemen aan de Start Running clinic. Deze clinic richt zich op beginnende lopers die graag op weg worden geholpen om de SNS Oss City Run met succes te voltooien. Voor de eerste 20 aanmeldingen zijn geen kosten verbonden. Daarna wordt er €7,50 gerekend voor het traject.

Medaille

Voor alle finishers van de SNS Oss City Run ligt er een mooie medaille te wachten bij de finish. Een van onze enthousiaste vrijwilligers zal jullie huldigen als ware kampioenen.

Nieuwsbrieven

Als je je voorinschrijft via de website ontvang je eenmalig de laatste deelnemers informatie en waar jij je startpakket kunt ophalen.

Omkleden

Er is omkleedruimte beschikbaar in Parochiecentrum St. Willibrordus aan de Koornstraat 6B. Wanneer je vanaf de start voorbij de garderobe loopt is er op ongeveer 200 meter van de start een gescheiden omkleedruimte voor mannen en vrouwen. Hier zijn ook toiletten aanwezig.

De omkleedruimtes zijn geopend van 11.30 tot 16.00.

Openbaar vervoer

De start-finish ligt op nog geen 10 minuten lopen van Centraal Station Oss. Dus kom je met de trein of bus, volg dan de bordjes of gebruik Google Maps voor het bereiken van de start.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 5 kilometer dwars door het centrum van Oss. Je komt hier langs alle highlights van de stad en je gaat zelfs door een aantal highlights heen!? Wil je zien waar je heen loopt op 15 april? Klik dan hier. De ronde kan 1 keer of 2 keer gelopen worden, en er is een estafette waar je twee ronden met vier personen loopt.

Parkeren

Kom je met de auto naar Oss, dan zijn er gratis parkeerplaatsen op de grote parkeerterreinen van de Eikenboomgaard en het Bruchtplein. Ook is de overdekte parkeergarage Bergoss, voor €2,50 voor een hele dag parkeren een goede optie.

Prijzen

Er zijn prijzen voor de echte snelheidsduivels. Voor zowel de 3 snelste op de 5 km, 10 km (man en vrouw) en de estafette liggen er mooie prijzen klaar tijdens de prijsuitreiking om 15.30. Ook zijn er voor de business runners wat mooie kleinere prijzen te verdienen.

Sluiting

Wij hopen dat jullie nog lang naborrelen in het centrum om jullie prestaties na te bespreken, om 19.00 moet echter de muziek uit, de buitenbar dicht en zit de SNS Oss City Run 2018 erop. Natuurlijk zijn de lokale horecagelegenheden wel nog open.

Start

De start van alle afstanden vindt plaats om 13.30 in het centrum in Oss (Heuvel 32). Zorg dus dat op je tijd bent om je startnummer op te halen, je nog in te schrijven, je om te kleden en een grote of kleine boodschap te doen.

Startvakken

Wanneer het aantal aanmeldingen erg groot is, bepaalt de organisatie dat er gebruik wordt van startvakken. Je wordt dan naar verwachte eindtijd ingedeeld in een vak. Ga dus ook in dit vak staan. De vakken zullen worden aangegeven met een kleur, die ook terug te vinden is op je startnummer.

Startpakket

Heb je je vooraf ingeschreven en ben je verzekerd van een startpakket? Dan kun je deze vanaf donderdag 12 april ophalen bij de SNS bank aan de Oostwal 209 of op de dag zelf bij de inschrijftent.

Shirt

Alle deelnemers krijgen bij hun inschrijving de kans om een ‘SNS Oss City Run shirt’ te bestellen voor slechts €4,-. Wil je weten hoe dit shirt eruit gaat zien, klik hier.

Tijdregistratie

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van een chip (de zogenaamde BibTag) die verwerkt zit in het startnummer. Deze meet de exacte tijd die jij nodig hebt gehad om het parcours af te leggen.

Tijdslimiet

Om 15.15 moet het parcours worden leeggemaakt. Dus dat betekent dat je dan gefinisht moet zijn. Dit geldt voor alle afstanden.

Toiletten

Wil je snel even gebruik maken van het toilet voor je de startvakken in vliegt? Je kunt gebruik maken van de toiletten van de omliggende horeca gelegenheden. Zij hebben voldoende plek zodat iedereen met een lege blaas aan de start kan verschijnen. Ook zijn er in de omkleedruimtes (ongeveer 200 meter van de start) toiletten aanwezig.

Uitslagen

De uitslagen worden zo snel mogelijk op deze website geplaatst en zullen ze ook op www.uitslagen.nl terug te vinden zijn.

Zandloperstart

Omdat we door gebouwen gaan lopen in het centrum en we grote wachtrijen willen voorkomen maken we gebruik van een zandloperstart. Dit betekent dat de doorgang net vóór de startstreep wordt versmald om zo meer loopruimte te creëren voor lopers vlak na de start.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de SNS Oss City Run, biedt onze partner Feel So Good jou als deelnemer de mogelijkheid om deel te nemen aan de Start Running clinic. Deze clinic richt zich op beginnende lopers die graag op weg worden geholpen om de SNS Oss City Run met succes te voltooien. Voor de eerste 20 aanmeldingen zijn geen kosten verbonden. Daarna wordt er €7,50 gerekend voor het traject.