Inschrijven

Zondag 15 april 2018

De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar inschrijven kan nog op zondag 15 april vanaf 11.30 bij de inschrijftent.

Wees er wel snel bij, want OP=OP

Waarom moet jij echt meedoen aan de SNS Oss City Run?

Hier alle voordelen nog eens op een rij:

Een verkeersvrij parcours dwars door het centrum van Oss

De unieke mogelijkheid om door gebouwen in Oss te rennen

Elektronische tijdsregistratie via een chip in je startnummer, voor meer info klik hier

Een mooie herinneringsmedaille

Flesje sportdrank na afloop

Gratis consumptie te besteden op de Heuvel

Het kunnen kopen van een echt SNS Oss City Run shirt voor maar 4,- euro!

Goodiebag

Gezellig na borrelen op de Heuvel met al je hardloopmaatjes

Wanneer kun je inschrijven?

Vanaf woensdag 21 februari gaat de voorinschrijving voor de eerste SNS Oss City Run open. Zorg vanaf dan dat je je verzekert van een startbewijs. Je bent dan zeker van een aantrekkelijke prijs en je naam op je startnummer! Voorinschrijven kan tot en met zondag 1 april 2018. Heb je de voorinschrijving helaas gemist, maar wil je toch meedoen? We hebben ook nog een beperkt aantal startnummers op de dag van de SNS Oss City Run. We zijn op zondag 15 april om 11.30 geopend. Je kunt dan tot een kwartier voor de loop jezelf inschrijven aan de informatiebalie.

Wat kost het om mee te doen aan de SNS Oss City Run?

Er zijn verschillende prijzen voor de verschillende onderdelen. Als je je inschrijft via de voorinschrijving, profiteer je van een extra voordelige prijs!

 

Onderdeel

5 km

10 km

4 x 2.5 km (estafette)

Voorinschrijving tot en met 1 april 2018

€ 12,-

€ 14,-

€ 30,- (€7,50 per persoon)

Dag-inschrijving op 15 april

€15,-

€17,-

€ 35,- (€ 8,75 per persoon)

Annuleren

Heb je je ingeschreven maar kun je later toch niet deelnemen, dan kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuur je een email naar info@runlimited.nl. Vermeld in de mail je naam en geboortedatum.

  • Tot uiterlijk 18 maart 2018: Als je voor 18 maart je inschrijving annuleert, dan beschouwen wij deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats. Wel brengen we €2,00 administratiekosten in rekening.
  • Na 18 maart 2018: Als je na 18 maart je inschrijving annuleert, dan worden de kosten voor het startnummer niet gerestitueerd. We brengen dan geen administratiekosten in rekening.