Inschrijven

Schrijf je nu in voor de SNS Oss City Run op zondag 16 april 2023

Waarom moet jij echt meedoen aan de SNS Oss City Run?

Hier alle voordelen nog eens op een rij:

Een verkeersvrij parcours dwars door het centrum van Oss

De unieke mogelijkheid om door gebouwen in Oss te rennen

Elektronische tijdsregistratie via een chip in je startnummer, voor meer info klik hier

Een mooie herinneringsmedaille

Flesje water en fruit na afloop

Een gratis consumptie te besteden bij de mobiele bar op het evenemententerrein

Het kunnen kopen van een echt SNS Oss City Run shirt voor maar €9,95!

Geen speldjes meer voor je startnummer? Koop de unieke BibBits van de SNS Oss City Run en de Maasdijk voor slechts €5,95

Wil je fit worden? Probeer 2x gratis en meld je aan voor de hardloopgroep van Vitaplaza

Of doe een Health Check bij Vitaplaza voor en na de City Run met 50% korting

Gezellig naborrelen op de Heuvel met al je hardloopmaatjes

Wanneer kun je inschrijven?

Vanaf donderdag 1 december 2022 gaat de voorinschrijving van de vierde SNS Oss City Run open. Schrijf je je meteen in, dan wacht een aantrekkelijk Early Bird tarief op je. Zorg er sowieso voor dat je je uiterlijk een week voor het evenement inschrijft, uiterlijk op zondag 9 april 2023. Je bent dan zeker van een aantrekkelijke prijs, je kunt je startpakket vooraf ophalen en jouw naam staat op je startnummer!

Wil je je in de laatste week nog inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook, zolang de voorraad strekt, want OP=OP. We hebben nog een beperkt aantal startnummers beschikbaar tot kort voor de SNS Oss City Run. We zijn op zondag 16 april vanaf 11.00 geopend voor de kidsrun en vanaf 11.30 kunnen ook de volwassenen bij de inschrijfbalie terecht. Je kunt jezelf tot een kwartier voor de wedstrijd inschrijven – neem je smartphone mee voor inschrijving en betaling!

Je kunt bij je inschrijving een uniek SNS Oss City Run t-shirt bestellen. Bestel je deze uiterlijk zondag 12 maart 2023, dan zit het shirt in je startpakket. Na deze datum is het shirt NIET meer op tijd voor de run. Deze wordt NA het evenement bij je thuis bezorgd.

Wat kost het om mee te doen aan de SNS Oss City Run?

Er zijn verschillende prijzen voor de verschillende onderdelen. Als je je inschrijft via de voorinschrijving, profiteer je van een extra voordelige prijs!

Annuleren

Heb je je ingeschreven maar kun je later toch niet deelnemen, dan kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuur je een email naar info@runlimited.nl. Vermeld in de mail je naam en geboortedatum.

  • Tot en met 16 maart 2023: Als je vóór 17 maart je inschrijving annuleert, dan beschouwen wij deze als niet gedaan en betalen wij het inschrijfgeld terug inclusief eventuele extra’s. Wel brengen we €2,50 administratiekosten in rekening.
  • Na 16 maart: Als je na 16 maart je inschrijving annuleert, dan wordt je inschrijving niet gecrediteerd. Je kunt je startnummer wel overdragen aan iemand anders. Dat kan via je eigen dashboard in Atleta.cc.