Inschrijven

Zondag 14 april 2019

De voorinschrijving is helaas gesloten, maar niet getreurd er is nog daginschrijving. Dus wees er snel bij op zondag 14 april!

Waarom moet jij echt meedoen aan de SNS Oss City Run?

Hier alle voordelen nog eens op een rij:

Een verkeersvrij parcours dwars door het centrum van Oss

De unieke mogelijkheid om door gebouwen in Oss te rennen

Elektronische tijdsregistratie via een chip in je startnummer, voor meer info klik hier

Een mooie herinneringsmedaille

Flesje sportdrank na afloop

Gratis consumptie te besteden op de Heuvel

Het kunnen kopen van een echt SNS Oss City Run shirt voor maar €9,95!

Het volgen van een voorbereidingstraject van 8 weken bij Feel So Good voor slechts €49,-

incl. 2 maanden gratis groepslessen.

Gezellig na borrelen op de Heuvel met al je hardloopmaatjes

Wanneer kun je inschrijven?

Vanaf zondag 16 december 2018 gaat de voorinschrijving voor de tweede SNS Oss City Run open. Zorg vanaf dan dat je je verzekert van een startbewijs. Je bent dan zeker van een aantrekkelijke prijs en je naam op je startnummer! Voorinschrijven kan tot en met zondag 31 maart 2019. Heb je de voorinschrijving helaas gemist, maar wil je toch meedoen? We hebben ook nog een beperkt aantal startnummers beschikbaar op de dag van de SNS Oss City Run. We zijn op zondag 14 april vanaf 11.00 geopend voor de kidsrun en vanaf 11.30 kunnen ook de volwassenen bij de inschrijfbalie terecht. Je kunt hier tot een kwartier voor de wedstrijd jezelf inschrijven.

Wat kost het om mee te doen aan de SNS Oss City Run?

Er zijn verschillende prijzen voor de verschillende onderdelen. Als je je inschrijft via de voorinschrijving, profiteer je van een extra voordelige prijs!

 

Onderdeel

1 km Kidsrun (4 t/m 8 jaar)

1 km Kidsrun (9 t/m 12 jaar)

5 km

10 km

Business Run Team (3 tot 5 pers.) 5 km of 10 km

Voorinschrijving t/m 31 maart 2019

€ 7,50

€7,50

€ 13,-

€ 15,-

€ 150,-

Dag-inschrijving op 14 april

€9,-

€9,-

€15,-

€17,-

Inschrijven op de dag zelf is NIET mogelijk

De voorinschrijving is helaas gesloten, maar niet getreurd er is nog daginschrijving. Dus wees er snel bij op zondag 14 april!

Annuleren

Heb je je ingeschreven maar kun je later toch niet deelnemen, dan kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuur je een email naar info@runlimited.nl. Vermeld in de mail je naam en geboortedatum.

  • Tot uiterlijk 18 maart 2019: Als je voor 18 maart je inschrijving annuleert, dan beschouwen wij deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats. Wel brengen we €2,00 administratiekosten in rekening.
  • Na 18 maart 2018: Als je na 18 maart je inschrijving annuleert, dan worden de kosten voor het startnummer niet gerestitueerd. We brengen dan geen administratiekosten in rekening.